Bestuur en directieAZ Heilige Familie is een regionaal en familiaal ziekenhuis met een algemeen medisch en paramedisch aanbod.

AZ Heilige Familie telt 207 bedden, beschikt over een uitgebreid dagziekenhuis, een gespecialiseerde spoedafdeling met PIT-functie, een dienst intensieve zorgen,...
Jaarlijks verzorgt ons team gemiddeld 8.500 opnamen, 13.000 dagopnamen en 90.000 polikliniekbezoeken.
In AZ Heilige Familie werken ongeveer 110 geneesheren-specialisten en 560 personeelsleden. Wij zijn daarmee de grootste werkgever in de Rupelstreek!

 

 

 

De dagelijkse leiding is in handen van het directieteam. Zij streven naar een goede werking van de vzw binnen de strategische lijnen uitgezet door de Raad van bestuur.

 

 

 

Overkoepelend wordt AZ Heilige Familie beheerd door de raad van bestuur.  Via maandelijks overleg volgen zij de grote lijnen van de werking op en bespreken zij nieuwe kansen, nieuwe ontwikkelingen,… Zij stippelen mee de richting uit waartoe ons ziekenhuis zich voortdurend tracht te verbeteren en te evolueren.  Dit betreft de inhoudelijke werking, maar kan ook gaan over de organisatie, de infrastructuur, het personeelsbeleid,…