About

Welkom op onze site, wij zijn een site met betrouwbare en onafhankelijke informatie-inhoud, onderhouden door professionele en erkende uitgevers in de medische sector.

Het vinden van antwoorden op het internet over medische behandelingen is altijd erg moeilijk, daarom bieden wij hier een van de grootste databases over uw medicijnen aan.

We hebben dit platform gecreëerd om u niet alleen in staat te stellen een online remedie voor uw symptomen te vinden, maar ook om ze online te kunnen kopen via een gecertificeerde en goedgekeurde Europese partner: deze partner is Treated.

We streven ernaar om de meest nauwkeurige inhoud en kwaliteitsvolle dossiers te leveren, zodat u volledig kunt vertrouwen op uw keuze bij de keuze van uw behandeling.

Treated, een kwaliteitspartner in uw behandelingskeuze

Treated is een online apotheek en een betrouwbare partner bij het kiezen van een medische behandeling. U kunt volledig online bestellen, een behandelde arts zal dan de beslissing nemen om de medicatie van uw keuze voor te schrijven op basis van uw symptomen.

De klinisch directeur van de Treated is Dr. Daniel Atkinson, een huisarts sinds 2004.

Dr Daniel Atkinson

 

Afgestudeerd aan de Universiteit van Southampton Medical School (1999). Hij is sinds 2004 huisarts.

Dr. Atkinson heeft de opleiding van huisartsen begeleid. Hij heeft uitgebreide ervaring in klinisch bestuur en in de bescherming van kinderen en kwetsbare volwassenen.

Dr. Atkinson houdt toezicht op het werk, de opleiding en de ervaring van de voorschrijvende artsen van Treated.com en zorgt ervoor dat alleen veilige medicijnen aan onze patiënten worden verstrekt.

Registratienummer GMC (Algemene Medische Raad): 4624794

Treated, uitstekende beoordelingen door Trustpilot

Wat de uitmuntendheid van de behandelingen van Treated, de artsen en de kwaliteit van hun diensten aantoont, zijn de meningen van de klanten.

Treated heeft uitstekende kwalificaties bij Trustpilot, zodat u zeker kunt zijn van het niveau van de professionaliteit van hun diensten.