ciprofloxacino kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wilt u Ciprofloxacino online winkelen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u vooraf een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit geneesmiddel behoort tot de afdeling urineweginfectiegeneeskunde en wordt door veel artsen als gezond beschouwd om online te bestellen.

Ciprofloxacine zonder recept kopen

Wat betekent Ciprofloxacine?

Ciprofloxacine is een antibioticum dat bekend staat als een ‘antibioticum of quinolone’. Penicilline is er niet aan gekoppeld. Het is vooral actief tegen salmonella, shigella, campylobacter, neisseria en pseudomonas.

Hoe ga ik Ciprofloxacine gebruiken?

Voor reizigers met diarree is de normale dosering van Ciprofloxacine 500 mg tweemaal per dag gedurende één dag. Tabletten moeten met vloeistof worden ingeslikt en kunnen met of zonder fruit worden ingenomen. Om uitdroging te voorkomen, kunt u tijdens het proces van de therapie veel water drinken. Eventuele maagzuurremmers (voor indigestie), ijzersupplementen, melk en melkproducten of melkproducten met een hoog calciumgehalte die de werkzaamheid van Ciprofloxacine verminderen, moeten niet op hetzelfde moment van de dag worden ingenomen: ten minste 1-2 uur voor of 4 uur na inname van Ciprofloxacine.

Het is noodzakelijk om door te gaan met de volledige inname van de medicatie, zoals bij alle antibiotica, totdat de arts u opdraagt om te stoppen; of, indien gebruikt voor reizigersdiarree, totdat de diarree is opgelost. Als na het gebruik van Ciprofloxacine de verschijnselen van diarree voortduren of verergeren, kunt u zo snel mogelijk naar de dokter gaan, omdat dit erop kan wijzen dat de bron van de diarree geen bacteriële infectie is en dat een nieuwe aanpak van de verzorging nodig kan zijn.

Bij mensen die bijvoorbeeld in het verleden een negatieve reactie hebben gehad op Ciprofloxacine of andere chinolonemedicijnen, myasthenia gravis, aanvallen, een voorgeschiedenis van beroerte of andere aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, hartritmestoornissen of een tekort aan glucose-6-fosfaatdehydrogenase, zijn er bepaalde gevallen waarin Ciprofloxacine met voorzichtigheid kan worden behandeld of waarin het niet zou worden voorgeschreven.

In welke landen wordt het gebruik van Ciprofloxacine in TD aanbevolen?

Met uitzondering van Zuid-Azië (zoals India en Pakistan) en Zuidoost-Azië (waaronder Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos en Myanmar) is azithromycine het aanbevolen antibioticum voor deze gebieden. Het is een uitstekende remedie voor reizigers en werkt in op veel voorkomende soorten bacteriën die in de meeste landen van de wereld aanwezig zijn.

Wat is diarree voor reizigers?

Reizigersdiarree, wijdverbreid in de wereld, is een ziekte waarbij de ontlasting vaak wordt overgedrukt. Dit wordt meestal toegeschreven aan een soort voedsel of water dat is geïnfecteerd met bacteriën, virussen of parasieten die worden ingeslikt.

De omstandigheden kunnen zeer ongemakkelijk zijn en kunnen het dagelijks leven verstoren, vooral tijdens het reizen. De aandoening is weliswaar pijnlijk, maar is geen reden tot ongerustheid en zal normaal gesproken binnen een paar dagen voorbijgaan.

Wat zijn de bijwerkingen van Ciprofloxacine?

Ciprofloxacine kan bijwerkingen hebben, net als andere medicijnen, maar ze zullen niet door iedereen worden aangetroffen. Diarree en misselijkheid zorgen voor bijwerkingen die als normaal worden beschouwd. Anorexia, agitatie, desoriëntatie, hoofdpijn, slaapstoornissen, lichaamspijn en huiduitslag of krabben zijn andere zeldzame bijwerkingen.

Uw reactietijd kan worden verminderd door ciprofloxacine, vooral in het begin van de therapie, en in het bijzonder wanneer deze wordt gemengd met alcohol. Uw vermogen om te rijden of andere gespecialiseerde activiteiten uit te voeren kan voor dit doel worden beperkt.

Lees de bijsluiter van de patiënt in de verpakking voordat u met de procedure begint voor een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen en andere nuttige feiten. U kunt de brochure ook online raadplegen.

500 mg ciprofloxacine

Ciprofloxacine Bestelling (geen voorschrift)

Van de bovenstaande tabel moet u Ciprofloxacin kopen. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een alternatieve urine-infectiemedicatie. Als u dat wenst, dan:

Zonder recept, Ciprofloxacine kopen
Zie meer medicijnen / producten voor urineweginfecties;
Lees meer info over urineweginfecties.

Ga naar de online arts of druk op de knop ‘Nu kopen’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ciprofloxacino kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing