ciproxina kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Ciproxine, wat is het?

Ciproxine (ciprofloxacine) is een antibioticum dat deel uitmaakt van de quinolonegroep van antibiotica. Het wordt gebruikt voor de behandeling van bacteriƫle infecties, met name infecties van de borstkas, insecten van de maag en de urinewegen. Traditioneel werd het ook gegeven als een gonorroemiddel, maar de meeste stammen zijn nu resistent, dus Cefixime wordt meestal gegeven als vervanging.

Hoe functioneert Ciproxina?

Door het samenvoegen van de bacteriƫle cellen en het voorkomen van de werking van een enzym dat DNA-girase heet, vernietigt ciprofloxacine bacteriƫn. Het enzym helpt de bacteriƫn zich te vermenigvuldigen en hun DNA-gehalte te fixeren, zodat de bacterie zich niet kan reproduceren of gezond kan blijven tot het niet meer functioneert, en dus sterft.

Als ik Cyproxine heb om gonorroe te genezen, wat moet ik dan doen?

Het is belangrijk dat alle patiƫnten die worden behandeld voor gonorroe 6 weken na afloop van de behandeling opnieuw worden getest vanwege vastgestelde medicijnresistentie. Er wordt ook voorgesteld dat je geen onbeschermde seks mag hebben totdat je alles goed hebt gehad op het moment van het vervolgonderzoek.

Kan het bijwerkingen van Cyproxine veroorzaken?

Misselijkheid, diarree en huiduitslag zijn de ernstigste bijwerkingen van dit middel. Minder vaak hebben mensen onder andere hoofdpijn, duizeligheid, slapeloosheid en gebrek aan eetlust gemeld.

Het kan slechts zelden leiden tot complicaties met de lever of de nieren, uitputting of hallucinaties.

Houd er rekening mee dat dit geen volledige lijst is van mogelijke Ciprofloxacine-gerelateerde bijwerkingen.

Over Ciproxine

Wie wordt verondersteld Cyproxine niet mee te nemen?

Tijdens de geboorte of bij het geven van borstvoeding mag ciprofloxacine niet worden gebruikt. Als je allergisch bent voor dit soort antibiotica, is het ook niet acceptabel. Ciprofloxacine moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiĆ«nten die ouder zijn dan 60 jaar of die een orgaantransplantatie hebben ondergaan, nierfalen, een voorgeschiedenis van hersen- of zenuwstelselstoornissen, of die corticosteroĆÆden nemen. Om te bepalen of dit geneesmiddel geschikt is voor u, moet u uw arts volledig informeren.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ciproxina kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing