clobetasol kopen

75.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Clebetasol gebruikt?

Clebetasol 0.0.00 05% is een actuele huidcrème die gebruikt wordt voor de behandeling van verschillende milde tot extreme huid- en hoofdhuidaandoeningen zoals dermatitis, eczeem, matige tot ernstige psoriasis (een chronische auto-immuunhuidaandoening die gezwollen, jeukende en schilferige plekken op de huid van het lichaam veroorzaakt), korstmossenplanus (een inflammatoire huidaandoening) en schubachtige lupus erythematosus (een auto-immuunaandoening die een recurrente schilferige huiduitslag veroorzaakt). 0,5 procent van Clebetasol heeft de neiging om de symptomen te verlichten, waaronder krassen, roodheid, droogte, korstvorming, schubben en pijn.

Hoe werkt Clobetasol?

Het synthetische corticosteroïde clobetasol, een krachtige ontstekingsremmer die krachtiger is dan hydrocortisone, is te vinden in Clobetasol. Door het blokkeren van de ontwikkeling van ontstekingsremmende stoffen, zoals prostaglandinen en leukotriënen, die hormoonachtige stoffen zijn die actief zijn in het ontstekingsproces, functioneert 0,05% van Clobetasol in Clobetasol.

In Clobetasol vernauwt en samentrekt Clobetasol vaak, waardoor dilatatie (verbreding) en het lekken van bloedvaten ontstaat, waardoor de ontstekingsreactie andere ontstekingscellen in de huid kan intensiveren. De 0,05 procent werking van Clobetasol in Clobetasol vermindert de symptomen van inflammatoire huidaandoeningen, met name die welke niet voldoende reageren op minder actieve steroïden.

Wat zit er in Clobetasol?

Clobetasol bevat 0,05 procent van het actieve bestanddeel clobetasol propionaat, dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen die inflammatoir zijn. Het bevat ook chlobetasol in een crèmebasis (0,1 procent) als conserveermiddel.

Behandeling van dermatitis met Clobetasol

Clobetasol bevat 0,05 procent clobetasol, een zeer krachtig ontstekingsremmend corticosteroïde, dat functioneert door het blokkeren van de ontwikkeling van prostaglandine, een hormoonachtig middel dat betrokken is bij het ontstekingsproces. Ontsteking gebeurt met Clobetasol bij veel huidaandoeningen, waaronder dermatitis en clobetasol. De 0,05 procent heeft de neiging om dermatitissymptomen te verlichten, waardoor jeuk, roodheid, droogte en ongemak worden geminimaliseerd, wat, indien niet behandeld, extreem kan worden.

Wat is het verschil tussen een zalf van Clobetasolcrème en Clobetasol?

Clobetasolcrème kan snel op de huid worden gewreven zonder dat deze vet wordt en is niet te droog voor de huid. Voor een gebarsten, schilferige huid is de Clobetasol-zalf beter, omdat deze een combinatie van olie en water bevat die helpt om vocht vast te houden en verdamping te voorkomen.

Welke neveneffecten heeft Clobetasol?

Verbranding, zwelling, krassen, barsten, scheuren en droogte op de plaats van toepassing zijn de meest voorkomende bijwerkingen bij gebruik van Clobetasol, evenals hypopigmentatie (verlies van huidpigmentatie) en huidatrofie. Langdurig gebruik van Clobetasol kan het effectief functioneren in de bijnieren, die endogene (natuurlijke) corticosteroïden bevatten, stoppen en dit kan de groeisnelheid van zuigelingen vertragen.

Wanneer kan er geen behoefte zijn aan Clobetasol?

Als u Clobetasol gebruikt, kunt u het niet gebruiken.

  • Allergisch voor clobetasol of een van de Clobetasol componenten
  • U bent zwanger, geeft borstvoeding of bent zwanger
  • Tuberculose, acne rosacea (een chronische huidaandoening), periorale dermatitis (gezichtszwelling rond de mond), schimmelinfecties en ulceratieve ziekten zijn bacteriële huidinfecties.
  • Schade aan de huid

Hoe moet Clobetasol worden gebruikt?

Door zachtjes over de huid te wrijven, moet u twee of drie keer per dag een dun laagje Clobetasol toevoegen aan het geïnfecteerde gebied van de huid. Na toediening van het medicijn kunt u altijd uw handen wassen om ervoor te zorgen dat er niets in uw ogen, neus of mond terechtkomt. Clobetasol kan niet langer dan 2 weken worden gebruikt en is bedoeld voor kortdurend gebruik. U kunt het advies van uw arts opvolgen als er na 2 weken geen verandering in de symptomen optreedt.

Hoe lang kan Clobetasol worden gebruikt?

Clobetasol kan niet langer dan 2 weken worden gebruikt en is bedoeld voor kortdurend gebruik. U kunt het advies van de arts opvolgen als er na 2 weken geen verandering in de klachten optreedt.

Vergeten dosering van Clobetasol

Wanneer u een dosis Clobetasol mist, neem deze dan in zodra u zich herinnert, tenzij de volgende dosis nodig is, of stel de ontbrekende dosis uit. Een dubbele dosis moet niet worden toegepast.

Hoe laat ik Clobetasol opslaan?

U dient Clobetasol te bewaren in een donkere, droge positie onder 25°C.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “clobetasol kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing