clomid kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Clomid gebruikt?

Bij vrouwen die moeilijk zwanger kunnen worden omdat hun eierstokken niet goed werken en niet ovuleren (een ziekte die bekend staat als anovulatie), maar die geen andere schijnbare bron van onvruchtbaarheid hebben en waarvan de echtgenoot vruchtbaar is, worden Clomid-tabletten gebruikt om de onvruchtbaarheid te behandelen.

De normale functie van de eierstokken wordt hersteld door Clomid-tabletten, waardoor een eicel rijp wordt en vrijkomt (ovulatie), die vervolgens bevrucht kan worden. Clomid pillen worden ook gebruikt bij mensen met een verlengde ovulatie of amenorroe die om meerdere redenen, zoals het gebruik van orale anticonceptie of het polycystische eierstoksyndroom, de gebruikelijke menstruatiecyclus terugkrijgen.

Clomid tabletten worden ook gebruikt bij mannen met een laag aantal zaadcellen om mannelijke onvruchtbaarheid te genezen door de zaadproductie te verhogen (maar alleen bij een lagere dosis van 25 mg).

Gezondheidswebdienst Dosis Prijs *
Zie Clomid Pharmacy 50 mg 30 compr. Oh, de 68,90

* Met verstrekking van medisch advies.

Hoe werkt Clomid?

Clomid tabletten bevatten clomifeen, dat een modulator is van de selectieve oestrogeenreceptor en zich hecht aan de oestrogeenreceptor van de hypothalamus (hersenregulatiecentrum), waardoor de schadelijke versterkingsactiviteit van oestrogeen wordt geblokkeerd. Wanneer de oestrogeenniveaus laag zijn, wordt de hypothalamus gestimuleerd om gonadotrofines te ontwikkelen, die op hun beurt het vrijkomen van FSH (het hormoonregulatiecentrum in de hersenen) en LH (luteïniserend hormoon) uit de hypothalamus bevorderen, die nodig zijn voor de ovulatie en het functioneren door het stimuleren van de ontwikkeling en rijping van eierfollikeltjes in de eierstokken.

Het breekt af tot de follikel volledig gerijpt is en laat de eicel, die de eisprong is, vrij. De gescheurde, volwassen follikel genaamd het corpus luteum geeft ook het progesteronhormoon vrij, dat dient om het baarmoederslijmvlies voor te bereiden op de bevalling. In de Clomid-capsules, de clomifeen trucs het lichaam in het reageren alsof de niveaus van oestrogeen zijn laag, die herstelt het hormoon onevenwichtigheid en “begint” het mechanisme dat leidt tot de eisprong. Clomifeenactiviteit zal het vrijkomen van meer dan één ei tegelijk veroorzaken (meerdere ovulaties), waardoor de kans op een tweeling toeneemt.

Wat zit er in Clomid?

Clomid tabletten bevatten clomifeencitraat, dat wordt gebruikt om de ovulatie te herstellen en onvruchtbaarheid bij vrouwen te behandelen.

Wat zijn de bijwerkingen van Clomid?

Over het algemeen worden Clomid-pillen goed geabsorbeerd en worden de bijwerkingen over het algemeen in verband gebracht met hoge doseringen. Gezichtsroodheid, gematigde buikpijn of misselijkheid, zwelling, vergroting van de eierstokken en een verminderd gezichtsvermogen zijn de meest voorkomende bijwerkingen van het innemen van Clomid-pillen.

Misselijkheid of braken, verhoogde zenuwachtige stress, misselijkheid, vermoeidheid, duizeligheid of duizeligheid, slapeloosheid, hoofdpijn, borstpijn, zware menstruatieperiodes, intramenstruatievlekken (bloedingen tussen de periodes), gewichtstoename, urineren, allergische dermatitis, verhoogde urinefrequentie en matige omkeerbare haaruitval waren de minder vaak gemelde symptomen.

Wanneer is het niet gepast om Clomid te gebruiken?

Als u Clomid-pillen gebruikt, moet u niet

  • Je bent al zwanger, omdat Clomifeen geboorteafwijkingen kan veroorzaken.
  • Heeft leverkanker
  • Je baarmoederbloeding is zeldzaam.
  • Depressiepatiënten lijden aan
  • Je hebt gezwollen eierstokken of eierstokcysten en wordt niet veroorzaakt door een polycystische eierstokziekte.

Hoe moet Clomid worden ingenomen?

Vanaf de vijfde dag van uw menstruatiecyclus kunt u uw Clomid-tabletten één keer per dag innemen, met of zonder voedsel, elke dag op hetzelfde tijdstip, gedurende 5 dagen. Uw arts kan u een andere therapieperiode voorschrijven als u na 5 dagen behandeling nog niet geovuleerd hebt en uw dosering kan worden verhoogd.

Hoe lang wilt u dat Clomid duurt?

Voor een volledige behandelingsperiode van 5 dagen kunt u de Clomid-pillen nemen, die kunnen worden herhaald als de eisprong niet is bereikt.

Gemiste Clomid-dosering

Wanneer u een dosis Clomid-pillen overslaat, neem ze dan in zodra u zich herinnert, tenzij de volgende dosis verschuldigd is en de ontbrekende dosis wordt gemist. Je moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe laat ik Clomid opslaan?

Op een donkere, droge plaats onder 25°C, afgeschermd van licht en vocht, kunt u uw Clomid tabletten bewaren.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “clomid kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing