clondina kopen

0.00

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Clonidine gebruikt?

Clonidine 25 mcg tabletten worden gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen waarbij smalle perifere bloedvaten overmatig reageren op, of samentrekken van, prikkels door chemische stoffen die deze uitbreiden (vasodilatatie) (vasoconstrictie). Migraine, chronische vasculaire hoofdpijn en warm zweet in de menopauze behoren tot deze aandoeningen.

Clonidine 25 mcg tabletten worden gebruikt om migraine-gerelateerde veranderingen in de bloedvaten van de hersenen en andere vasculaire hoofdpijn te voorkomen, wat helpt om een migraineaanval te voorkomen. Ze worden vaak gebruikt om de veranderingen te controleren die opvliegers veroorzaken in de kleine bloedvaten in de huid, wat helpt om dit frequente menopauze-gerelateerde symptoom te verlichten.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie Clonidine HCL 25 mcg Apotheek. 112 compr. Comp. 66,90 de

* Met verstrekking van medisch advies.

Hoe werkt Clonidine?

Clonidine tabletten bevatten 25 mcg clonidine, een centrale alfa-agonist (die inwerkt op het centrale zenuwstelsel) die de alfa-adrenerge receptoren van de hersenen activeert. Dit veroorzaakt een negatieve hersenfeedback-lus die de activering van de noradrenaline neurotransmitter (een chemische stof die de zenuwcellen in staat stelt te communiceren) vertraagt. Deze kernonderdrukking van noradrenerge neurotransmissie (het vrijkomen van noradrenaline) vermindert de reactiviteit van de perifere bloedvaten in de hersenen op adrenerge inputs (zoals adrenaline en noradrenaline) die de bloedvaten uitzetten of samentrekken (vasodilatatie) (vasoconstrictie).

Clonidine in 25 mcg tabletten vermindert de responsiviteit van kleine perifere bloedvaten om migraineaanvallen en andere vasculaire hoofdpijn te voorkomen die hoofdpijn kunnen veroorzaken. Clonidine 25 mcg tabletten verlichten ook roodheid in de menopauze en worden verondersteld te werken door hetzelfde proces te blokkeren tegen vaatverwijdende perifere bloedvaten in de huid, het voorkomen van overmatige bloedtoevoer naar de huid als gevolg van verwijde perifere bloedvaten, en het verlichten van opvliegers die gepaard gaan met een tekort aan oestrogeen in de menopauze.

Wat is het dat Clonidine bevat?

Het actieve ingrediënt clonidine hydrochloride, een centraal werkende alfa-agonist die wordt gebruikt om vasculaire hoofdpijn zoals migraine en menopauzale opvliegers te behandelen, wordt gevonden in 25 mcg Clonidine pillen. Ze bevatten ook: cellulose (microkristallijn), zetmeel (maïs), zetmeel (voorgegelatineerde maïs), lactosemonohydraat, talk (gezuiverd), natriumglycolaat type A zetmeel, magnesiumstearaat (E470b), lactosestearaat (E470b), lactosegezuiverd

Wat zijn Clonidine’s bijwerkingen?

Slaapstoornissen, uitputting, duizeligheid, sedatie, zwakte, angst, ongemak, misselijkheid, braken, orthostatische hypotensie, constipatie, droge mond, misselijkheid, speekselkliernood, braken, seksuele disfunctie, zijn de meest voorkomende bijwerkingen van het innemen van Clonidine.

Wanneer is het niet gepast om Clonidine te gebruiken?

Als u 25 mcg Clonidine capsules gebruikt, kunt u geen 25 mcg gebruiken.

  • U bent bestand tegen clonidine of een van de clonidine producten.
  • U bent zwanger of geeft borstvoeding (zonder overleg met de arts)
  • Heeft zeer trage, ernstige bradyaritmieën (abnormale hartritmes)
  • Heeft een nieraandoening
  • Drugs die in wisselwerking staan met clonidine zijn onder andere: bèta-receptorblokkers, digoxine, hypertensieve nood phentolamine; tolazoline gebruikt bij de behandeling van perifere spasmen van de bloedvaten; alcohol, tricyclische antidepressiva, diuretica, vasodilatoren, bèta-receptorblokkers, calciumantagonisten, ACE-remmers.

Wiens medicijnen storen Clonidine?

Veel medicijnen interfereren met Clonidine 25mg tabletten en kunnen niet worden ingenomen wanneer u Clonidine inneemt of alleen na het gesprek en de instructies van uw arts:

  • Geneesmiddelen die een ernstige clonidinereactie veroorzaken: bèta-receptorblokkers, digoxineblokkers, digoxineblokkers
  • Drugs die Clonidine veroorzaken: hypertensieve nood phentolamine; tolazoline gebruikt om spasmen in de oppervlakkige bloedvaten onder controle te houden; alcohol, tricyclische antidepressiva;
  • Geneesmiddelen beïnvloed door clonidine: diuretica, vasodilatoren, blokkers van beta-receptoren, calciumantagonisten, ACE-remmers

Hoe moet Clonidine worden ingenomen?

Je moet twee keer per dag 25 mcg Clonidine tabletten innemen met een glas water, met of zonder fruit. De dosering die u inneemt is afhankelijk van uw diagnose en de suggesties van uw arts. Uw arts kan uw dosering indien nodig verhogen. Het kan 2 tot 4 weken duren voordat Clonidine volledig succesvol is en gedurende de door uw arts voorgeschreven periode kunt u uw 25 mcg Clonidine tabletten dagelijks blijven innemen.

Hoe lang moet Clonidine worden ingenomen?

Het kan 2 tot 4 weken duren voordat de 25 mcg Clonidine tabletten volledig werkzaam zijn en u kunt de 25 mcg Clonidine tabletten dagelijks blijven innemen zolang uw arts dit adviseert.

Gemiste Clonidine Dosering

Wanneer je een dosis van 25 mcg Clomidine mist, neem deze dan in zodra je het weet, tot het tijd is voor de volgende dosis, dus negeer de ontbrekende dosis. Je moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe moet Clonidine worden opgeslagen?

Je moet clonidine bewaren in een koude, droge positie onder 25°C.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “clondina kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing