combivent kopen

111.29

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Waarvoor wordt de inhalator van Combivent gebruikt?

De Combivent Inhaler wordt gebruikt voor de behandeling van bronchospasme (luchtwegcontractie) samen met obstructieve luchtwegaandoeningen zoals astma, chronische obstructieve longziekte (COPD), inclusief chronische bronchitis, en emfyseem bij patiënten die nog steeds een bronchodilator (luchtwegopeningsmedicijn) nemen en meer medicijnen nodig hebben om de symptomen te verlichten zoals benauwdheid op de borst, wheezinine, etc.

Hoe werkt de Combivent Inhaler?

Levosalbutamol is een kortwerkende selectieve bèta-2-agonist die vanaf de luchtpijp (luchtpijp) tot aan de terminale bronchiën (kleine luchtwegen) op alle luchtwegen in de longen werkt en dient als bronchusverwijder door gladde spieren te stimuleren om de luchtwegen in de luchtwegwanden te vergroten. Ipratropium is een anticholinerge stof die werkt op bepaalde receptoren (muscarinereceptoren) in de longbronchioles en voorkomt de activiteit van acetylcholine (een neurotransmitter van het zenuwstelsel of chemische boodschapper) met muscarinereceptoren, waardoor spasme van de luchtwegwand door acetylcholines wordt voorkomen.

De synergetische activiteit van de twee geneesmiddelen, die samen via verschillende wegen werken, vermindert het bronchospasme (samentrekking van de luchtwegen) in grotere mate dan elk geneesmiddel alleen kan hebben en verbetert de circulatie naar de longen, waardoor de symptomen van COPD zoals benauwdheid, piepende ademhaling en kortademigheid worden verlicht.

Wat zit er in de Combivent Inhaler?

Combivent Inhaler is een gedoseerde inhalator die twee werkzame stoffen bevat: levosalbutamolsulfaat 100 mcg, een actief isomeer van racemaat (R-antiomeer), racemische salbutamol (ook bekend als albuterol) zonder een inactieve S-antiomeer en een kortwerkende bèta-2-agonist; ipratropiumbromide 20 mcg, een anticholinergisch middel. Om het bronchospasme te onderdrukken werken alle werkzame stoffen samen (samentrekking van de luchtwegen). Een CFK-vrij HFK 227 drijfgas wordt ook gebruikt in de Combivent Inhaler, die levosalbutamol en ipratropium samen in de longen levert als een spuitbus wanneer je de inhalator activeert (drukt). In elke inhalator zitten ten minste 200 soesjes.

Welke bijwerkingen heeft de Combivent Inhaler op u?

Hoofdpijn, tachycardie (snelle hartslag), tremor (gevoel van trillen of spanning), droge mond en hartkloppingen zijn de meest voorkomende bijwerkingen bij gebruik van de Combivent Inhaler. Hoesten, keel- of mondpijn, buikkrampen, misselijkheid, wazig zicht zijn allemaal minder vaak voorkomende bijwerkingen. Paradoxaal bronchospasme is ongewoon, maar kan zich voordoen waar uw ademhaling wordt bemoeilijkt door uw inhalator. Daarnaast is een ongewone maar ernstige bijwerking hypokaliëmie (laag kaliumgehalte in het bloed).

Welke medicijnen zijn gekoppeld aan de Combivent Inhaler?

Er zijn verschillende farmaceutische geneesmiddelen die de Combivent Inhaler verstoren en die niet mogen worden gebruikt wanneer u de Combivent Inhaler inneemt of na het gesprek en de instructies van de arts:

Anticholinerge middelen zoals atropine, andere bèta-agonisten zoals pseudo-fydrine in koude medicijnen, diuretica zoals furosemide, hydrochloorthiazide, MAO-remmers zoals tricyclische fenelzine antidepressiva (TCA’s), zoals amitriptyline-depressiva (TCA’s).

Gecombineerde inhalatiemedicijnen: bètablokkers, zoals atenololol,

Combivent Inhaler Affected Drugs: Bètablokkers zoals atenololol,

Hoe nemen we de Combivent Inhaler?

Zoals voorgeschreven door uw arts kunt u de Combivent Inhaler gebruiken, normaal gesproken twee soesjes 4 dagen per dag of meer naar behoefte, met een limiet van 12 soesjes per 24 uur. Eén soesje kan minimaal 4 tot 5 uur duren. U dient uw Combivent inhalator regelmatig in te nemen zolang als voorgeschreven door uw arts, en ook al voelt u zich beter, u moet niet stoppen met het gebruik van uw Combivent inhalator.

Hoe gebruikt u de inhalator met Combivent?

  • Volg de instructies die u met uw inhalator van Combivent krijgt.
  • Schud de inhalator ten minste 10 seconden met geweld voordat u hem gebruikt.
  • Verwijder het mondstuk van de beschermer.
  • Adem, indien mogelijk, uit en steek het mondstuk in de mond.
  • Begin met inhaleren en klik op de bovenkant van de inhalator om een dosis levosalbutamol en ipratropium vrij te geven terwijl u nog steeds door uw mond ademt en uw adem een paar seconden vasthoudt, totdat uw longen klaar zijn.
  • Schakel de inhalator uit en ontspan op natuurlijke wijze.
  • Vervang het schild op het mondstuk.

Opmerking: Om u te helpen beter te inhaleren, moet u een afstandsapparaat gebruiken.

Hoe lang moet u Combivent inhalatoren gebruiken?

U moet de Combivent Inhaler continu gebruiken voor het maximale resultaat, zolang uw arts dit adviseert. En als u sterker wordt, moet u niet stoppen met het gebruik van de Combivent inhalator.

Dosering van Combivent Inhaler verliezen

Wanneer u een dosis van uw Combivent inhalator overslaat, neem deze dan in zodra u zich herinnert, tot de volgende dosis is verlopen en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Waar moet de Combivent inhalator worden bewaard?

U dient de Combivent inhalator te bewaren in een koude, droge positie onder 30°C. Het zou niet goed functioneren bij koud weer en het zou niet in direct zonlicht staan. Stop het bevriezen van de inhalator. Wanneer u uw inhalator niet gebruikt, vervang dan de mondstukdop.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “combivent kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing