dermacort kopen

84.05

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

En wat is Dermacort?

Om de afgifte en verdeling van de actieve stof, hydrocortisone, in de huid te optimaliseren, is de formule van de Dermacort crème ontwikkeld. Het wordt gebruikt voor de behandeling van bijenbeten en steken met eczeem, seborroïsch eczeem, huidirritatie door allergieën of irriterende stoffen en huidreacties.

Het werkt door in de cellen te werken als hydrocortisone wordt toegevoegd aan de huid om het vrijkomen van ontstekingsstoffen, die de bloedvaten laten uitzetten, te vertragen. Dit verlaagt de ontsteking van de huid en maakt het gemakkelijker om de huid te genezen. In slechts enkele uren tijd verlicht Dermacort de jeuk.

Gezondheidsdienst Online Dosis Prijs?

Zie Apotheek 0,1% 75,15,15 procent hydrocortisone

* Met verstrekking van medisch advies.

Eczeem: Een kort overzicht

Eczeem is de naam van een categorie van ziekten die roodheid, jeuk en ontsteking van de huid veroorzaken. De algemene naam voor dermatitis is eczeem, wat de term is die gewoonlijk wordt gebruikt voor irritatie van de huid. Beide aspecten van eczeem gaan gepaard met roodheid en krassen, en sommige blaren of schillen. Er zijn vele vormen van eczeem, en het is belangrijk voor de kwaliteit van de medicatie die u nodig zou hebben om te beslissen over het type van de ziekte die u hebt.

Terwijl de precieze oorzaak van eczeem onduidelijk is, weten onderzoekers dat ongeacht een mengsel van genen en omgevingsfactoren, individuen die eczeem ervaren dit doen. Wanneer het immuunsysteem wordt blootgesteld aan een irriterend of allergeen, reageren de huidcellen niet zoals ze dat meestal wel doen en dus uitbraken veroorzaken.

Therapie

Demacort wordt gebruikt voor de behandeling van bijenbeten en steken veroorzaakt door eczeem, seborroïsch eczeem, huidirritatie door allergieën of irriterende stoffen, en huidreacties. Huidontsteking ontstaat wanneer verschillende verbindingen in de huid vrijkomen door een allergische reactie of huidirritatie die de bloedvaten verwijden en het geïnfecteerde gebied pijnlijk, gezwollen, jeukerig en pijnlijk doen lijken.

Het werkt door in de cellen te werken als hydrocortison wordt toegevoegd aan de huid om het vrijkomen van ontstekingsstoffen die de bloedvaten laten uitzetten te vertragen. Dit verlaagt de ontsteking van de huid en maakt het gemakkelijker om de huid te genezen. In slechts enkele uren tijd verlicht Dermacort de jeuk.

Mag ik in Spanje Dermacort online kopen?

Een arts zal over het algemeen de ernst van de aandoening bepalen voordat hij beslist welke vorm van medicijn (indien van toepassing) hij zal gebruiken. Via een veilige geneesmiddelenleverancier zoals een online apotheek is Dermacort online te koop. Hoewel u zich ervan bewust moet zijn dat dit een receptgeneesmiddel is in Spanje, wat betekent dat u een recept moet hebben om het legaal te kunnen aanschaffen.

Veel online klinieken bieden verschillende soorten doktersadvies: al deze hulpmiddelen zijn er om de dokter die door de online kliniek is ingehuurd te helpen een goed onderbouwd oordeel te vellen over uw geschiktheid voor zorg, op basis van uw profiel en medische achtergrond, van live chat-apps tot gepersonaliseerde vragenlijsten.

Als de arts duidelijk is, geeft hij een recept af en gebruikt dit om het juiste medicijn direct bij u af te leveren.

Hoe wordt Dermacort gebruikt?

Het is volkomen belangrijk om de instructies van uw arts correct op te volgen tijdens het gebruik van Dermacort. Daarnaast kunt u voor een gedetailleerde samenvatting van de procedure ook de officiële bijsluiter van de patiënt bekijken die op elke verpakking van het medicijn kan worden geplaatst. Als u dat zou gebruiken, zou dat het risico op bijwerkingen aanzienlijk verminderen en tegelijkertijd de kans op succes vergroten.

U kunt een aantal meer algemene aanbevelingen als volgt definiëren:

 • Dermacort hydrocortisonencrème moet tot zeven dagen lang, één of twee keer per dag, dun worden toegevoegd aan het (de) geïnfecteerde huidgebied(en).
 • Gebruik de crème niet op gebroken of besmette delen van de huid en voeg het niet toe aan het gezicht totdat de arts het u heeft verteld.
 • Wees waakzaam om uw pupillen, lippen, neus of genitaliën te beschermen tegen het gebruik van de crème. Als de crème onbedoeld wordt aangeraakt, desinfecteer hem dan met koud water.
 • Was uw handen goed na het aanbrengen van de crème, tenzij het te reinigen gebied uw handen zijn.
 • Totdat u instructies krijgt van een arts, mag u het behandelde gebied niet bedekken met luchtdichte verbanden, zoals verbanden of andere verbanden, omdat deze de opname van het geneesmiddel in de bloedbaan kunnen bevorderen en het risico op bijwerkingen kunnen verhogen.
 • Als uw symptomen niet veranderen of verslechteren binnen de eerste zeven dagen na gebruik van de crème, neem dan contact op met de arts.
 • Neem Dermacort niet langer dan zeven dagen in zonder dat uw arts is gecontroleerd.
 • U dient het gebruik van Dermacort te vermijden en contact op te nemen met uw arts als u merkt dat de huid die u behandelt besmet is.

Zijn er bijwerkingen?

Dermacort heeft ook een aantal mogelijke bijwerkingen, net als bij andere voorgeschreven medicijnen. Een allergische reactie op het medicijn is waarschijnlijk de meest extreme van allemaal. Als u allergisch bent voor Dermacort of een van de bestanddelen ervan, is het van vitaal belang dat u dringend de hulpdiensten belt en om advies vraagt. De tekenen van eventuele bijwerkingen zijn:

 • Jeuk
 • Ardor
 • Irritaties
 • Droogte of roodheid op de plaats van de toepassing kan optreden.
 • De Acne
 • Ongebruikelijke ontwikkeling van haar
 • Slankheid/verkleuring van de huid
 • Groeven
 • Informeer de arts of apotheker onmiddellijk als een van deze symptomen aanhoudt of verergert.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “dermacort kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing