dymista kopen

90.49

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Dymista?

In dit gecombineerde product worden twee drugs gebruikt: fluticasone en azelastine. Samen worden ze gebruikt bij volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar om de neussporen en de ogen te ontlasten van milde tot extreme seizoensgebonden allergieĆ«n. Wanneer therapie met antihistaminica of neuscorticosteroĆÆden alleen niet goed genoeg heeft gewerkt om de effecten van allergieĆ«n te beheersen, wordt dit medicijn gebruikt.

De corticosteroĆÆde is Fluticasone. Het vermindert de reactie van het lichaam op allergieĆ«n. Het antihistaminicum is Azelastine. Het werkt als reactie op een allergiestimulans door het blokkeren van de invloed van chemische stoffen die in het lichaam vrijkomen. Voor de meeste patiĆ«nten gebeurt de verlichting van de allergiesymptomen binnen 30-45 minuten na toediening, maar voor een beter resultaat moet fluticasone azelastine dagelijks worden gebruikt.

Dit geneesmiddel kan in veel verschillende formuleringen en/of onder verschillende namen verkrijgbaar zijn. Voor alle hier genoemde aandoeningen kan het zijn dat een bepaald merk van dit geneesmiddel niet in alle soorten beschikbaar is of niet gelicenseerd is. Vaak, bij alle hier besproken gevallen, kunnen bepaalde formuleringen van dit geneesmiddel niet worden gebruikt.

In welke vorm(en) komt deze stof voor?

Een gemiddeld volume van 0,137 ml met 137 mcg azelastinehydrochloride en 50 mcg fluticasonpropionaat is voorzien van enige verstuiving/gemeten activiteit van een witte, homogene en herhaalbare suspensie bestemd voor intranasale toediening. Niet-medische ingrediƫnten: dinatrium-edetaat, glycerol, natriumcarmelose, microkristallijne cellulose, polysorbaat 80, fenylethylalcohol, benzalkoniumchloride en gefilterd water.

Hoe moet dit geneesmiddel worden gebruikt?

1 activering (spray) in elk neusgat twee keer per dag, Ć©Ć©n keer ’s morgens en Ć©Ć©n keer ’s avonds, is de voorgeschreven dosering van dit middel.

Als u dit medicijn voor de eerste keer gebruikt of als u het al meer dan 7 dagen niet gebruikt, kunt u het 6 keer in de lucht spuiten (van u af) of voordat er een fijne nevel uit het flesje wordt gesproeid, de pomp “klaarzetten”.

Snuit uw neus zachtjes en maak uw neusgaten schoon voor elke toepassing.

Schud de therapeutische stof goed met de dop erop. Om de medicatie te gebruiken, til de dop op en volg deze 4 stappen:

 • Draai uw hoofd lichtjes om en duw het mondstuk in een van uw neusgaten. Richt op de zijkant van de neus op het einde van het mondstuk.
 • Om het medicijn te spuiten terwijl u uit uw neus ademt, drukt u de knop Ć©Ć©n keer stevig in. Haal uw neus van het mondstuk en adem uit via uw mond.
 • Voor de andere neusgang herhaalt u stap 1 en 2.
 • Pas de stofkap aan.

Voorkom dat de spray uw ogen raakt. Was uw ogen krachtig met water als dit zich voordoet. Vervang na gebruik altijd de dop.

Welke bijwerkingen zijn er met dit middel mogelijk?

Als u deze bijwerkingen opmerkt en ze zijn ernstig of vervelend, bel dan de dokter. Uw apotheker zal u informeren over de behandeling van de bijwerkingen.

 • In de zin van smaak of geur, veranderen
 • Op de neus, korst
 • Slapeloosheid
 • In de neus, droogte of ongemak
 • Hoofdpijn
 • BLOEDNEUS
 • Lozing van neerslag
 • Symptomen van longontsteking in de bovenste luchtwegen (bijv. keelpijn, koorts, hoest, verstopte neus, rillingen, vermoeidheid)

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “dymista kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing