eklira-genuair kopen

158.09

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Genuair Eklira?

Een veelgebruikte behandeling voor chronische obstructieve longziekte is Eklira Genuair (afgekort tot COPD). Het wordt geleverd in een inhalator als een gedroogd poeder en is zeer eenvoudig te gebruiken en kan zeker snel en gemakkelijk werken om de effecten van deze ziekte met succes te verlichten. Eklira Genuair, dat is ontwikkeld en verkocht door de farmaceutische firma AstraZeneca in het Verenigd Koninkrijk, staat op de lijst van anticholinerge bronchodilatoren. Als zodanig functioneert het door het bevorderen van de ontspanning van de bekleding van de luchtwegen van glad spierweefsel, wat leidt tot hun dilatatie en daardoor de ademhaling bevordert.

Wat behandelt Eklira Genuair?

Eklira Genuair is aanbevolen voor de preventie van chronische obstructieve longziekte door artsen in het Verenigd Koninkrijk (of kortweg COPD). Deze term is daarentegen niet van toepassing op Ć©Ć©n enkele ziekte, maar op een verzameling van nauw verwante aandoeningen die in de luchtwegen worden aangetroffen en die worden veroorzaakt door langdurig letsel aan de luchtwegen. COPD treft alleen al in het Verenigd Koninkrijk bijna drie miljoen personen, zoals op deze manier beschreven, en tot tweederde van dit cijfer wordt verkeerd gediagnosticeerd, aangezien de ziekte vaak met astma wordt geassocieerd.

Hoe wordt COPD behandeld?

De specialist zal een herstelplan opstellen nadat een chronische obstructieve longziekte is gediagnosticeerd. Om te voorkomen dat de ziekte verder verergert, is de eerste stap vaak het aanmoedigen van de patiĆ«nt om niet te roken (als hij dat nog niet heeft gedaan). Deze ziekte zou in de meeste situaties langdurige medicatie voor ‘onderhoud’ vereisen. Dit is precies de plek waar Eklira Genuair opvalt.

Het actieve ingrediƫnt in deze drug, genaamd acclidiniumbromide, werkt door de spierreceptoren te stoppen met het verstoren van de normale chemische acetylcholine, die, wanneer geactiveerd, kan leiden tot extra samentrekking van het gladde spierweefsel dat de luchtwegen lijnen. Door dit mechanisme tegen te houden, door de spiermuren die hen omringen los te laten, kan Eklira Genuair leiden tot de dilatatie van de luchtwegen, waardoor de ventilatie wordt bevorderd en de luchtstroom naar de longen wordt vergemakkelijkt. Voor Eklira Genuair is dit werkingsmechanisme niet uniek. In feite bevatten veel andere COPD-therapieƫn actieve bestanddelen uit dezelfde familie van medicinale verbindingen, om er maar een paar te noemen, zoals Spiriva of Respontin.

Kan ik in Spanje Eklira Genuair online kopen?

Ja, Eklira Genuair kan online worden besteld, maar omdat het een geneesmiddel op recept is, kan het alleen worden gekocht met een geldig recept van een erkende arts. Echter, het online krijgen van dit medicijn lijkt zeker aantrekkelijk als je niet precies in de rij staat bij de apotheek.

U wordt gevraagd om, onder een van beide alternatieven, een op maat gemaakte medische vragenlijst in te vullen die door de arts die in de online kliniek van uw keuze werkt, wordt gebruikt om uw geschiktheid voor het gebruik van dit medicijn te bevestigen. Het recept zal worden gegeven en gebruikt op het moment dat Eklira Genuair wordt geleverd door een partnerapotheek op het adres dat u tijdens het registratieproces hebt opgegeven, als alles in orde is.

Hoe gebruikt u Genuair Eklira?

Het is raadzaam dat u zich vertrouwd maakt met de gedetailleerde richtlijnen voordat u met de therapie begint om de best mogelijke resultaten te bereiken door het gebruik van dit geneesmiddel. Hoewel uw arts u waarschijnlijk grondige instructies kan sturen, kunt u nog steeds de officiƫle bijsluiter met patiƫntgegevens in elke Eklira Genuair verpakking raadplegen voor een korte samenvatting. Het nauwkeurig opvolgen van deze richtlijnen zou niet alleen de kans op succes vergroten, maar ook het risico op bijwerkingen verminderen.

Hier volgen enkele van de belangrijkste aspecten van deze instructies. Merk echter op dat het volgende een uittreksel is dat alleen ter illustratie wordt gebruikt en niet kan worden gebruikt ter vervanging van officieel materiaal met betrekking tot het onderwerp.

 • Gebruik nog steeds precies zoals voorgeschreven, Eklira Genuair
 • Uw arts kan u twee keer per dag een dosis voorschrijven (Ć©Ć©n keer ’s ochtends en Ć©Ć©n keer ’s avonds).
 • Gedurende 12 uur blijft een enkele dosis Eklira Genuair actief, dus het is aan te raden om de dosis elke dag op hetzelfde tijdstip in te nemen.
 • Eklira Genuair is een preventief middel, maar u kunt medicatie blijven gebruiken zolang uw arts dat nodig acht.
 • De officiĆ«le bijsluiter voor patiĆ«nten bevat een uitgebreide en geĆÆllustreerde handleiding voor het gebruik van het inhalatiesysteem.
 • Overschrijd nooit het aanbevolen niveau
 • Als je per ongeluk een dosis verliest, wil je de volgende dosis niet dekken door deze te verdubbelen, ga dan gewoon door met de normale procedure.

Merk op dat dit geen volledige gids is; raadpleeg de officiƫle bijsluiter van de patiƫnt die in uw medicijnenset kan worden opgenomen voor stapsgewijze begeleiding bij het toedienen van dit geneesmiddel.

Wat zijn de bijwerkingen van Eklira Genuair?

U moet ook vertrouwd raken met de bijwerkingen die normaal gesproken gepaard gaan met het gebruik van dit geneesmiddel voordat u met de zorg voor dit geneesmiddel begint. De bijwerking waar u op moet letten is het risico van een allergische reactie, wat het geval is bij veel andere geneesmiddelen. Daarom kunt u de dokter of de dichtstbijzijnde meldkamer onmiddellijk bellen als u tekenen en symptomen ervaart die wijzen op een allergische reactie of verslechterende symptomen van COPD.

Hoofdpijn, sinusitis, hoesten en diarree zijn andere bekende bijwerkingen, maar ook minder vaak:

 • De duizeligheid
 • Droogte van de tong.
 • Schorre stem, schorre stem
 • Verhoogd hartritme
 • Hartkloppingen van
 • Problemen met het oog
 • Moeilijkheden met urine

Houd er rekening mee dat de lijst van alle gemelde bijwerkingen niet volledig is. Raadpleeg de officiƫle folder met patiƫntgegevens die u in uw Eklira Genuair-kit vindt voor een meer volledige uitleg.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “eklira-genuair kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing