elocon kopen

88.40

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Elocon gebruikt?

Voor milde tot extreme hoofdhuidaandoeningen zoals dermatitis, eczeem, psoriasis en seborroïsche dermatitis, is Elocon een actuele huidbehandeling (een schilferige uitslag die meestal de vette of vette delen van de huid of de hoofdhuid aantast). Elocon verlicht symptomen zoals krassen, roodheid, droogte, korstvorming, schilfering en pijn die gepaard gaan met deze huid- en hoofdhuidaandoeningen.

Wat is het verschil tussen olie, lotion en zalf voor Elocon?

Elocon 0,1 procent en Elocon Ointment 0,1 procent bevatten hetzelfde actieve ingrediënt, maar omdat het snel en gemakkelijk wordt geabsorbeerd en een verzachtende crèmebasis heeft, is de crèmeformule meer geschikt voor de gevoelige huid. Elocon is ideaal voor vochtig letsel; gedroogde, schilferige en gebarsten letsels kunnen worden behandeld met een zalf.

Wat zijn de beschikbare Elocon producten?

Elocon is online verkrijgbaar bij uw arts als:

  • 0,1 procent Elocon crème
  • 0,1 procent Elocon Ointment

Wat zijn de bijwerkingen van Elocon?

De meest gemelde bijwerkingen van Elocon zijn: verbranding, krassen, ontsteking en droogte op de plaats van toepassing, evenals acne. Langdurig gebruik van Elocon kan het effectief functioneren in de bijnieren, die endogene (natuurlijke) corticosteroïden bevatten, tegenhouden en dit kan het groeitempo bij kinderen vertragen.

Hoe werkt Elocon?

Elocon bevat de synthetische corticosteroïde mometasone, een sterke ontstekingsremmer die krachtiger is dan hydrocortisone. In Elocon werkt 0,1% Mometason door het blokkeren van het enzym dat betrokken is bij de ontwikkeling van prostaglandine, een hormoonachtige stof die een ontsteking veroorzaakt. Dit vermindert de symptomen van inflammatoire huidaandoeningen, met name die welke niet op een bevredigende manier reageren op minder actieve steroïden.

Wat bevat Elocon?

Elocon 0,1% bevat 1 mg per 1 g crème van het actieve bestanddeel mometasone furoate, een synthetisch corticosteroïde dat wordt gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen die inflammatoir zijn. Het bevat ook: isopropylalcohol, propyleenglycol, monobasisch natriumfosfaat-dihydraat, hydroxypropylcellulose, fosforzuur, gedestilleerd water.

Wanneer moeten we Elocon niet gebruiken?

Als u Elocon gebruikt, kunt u het niet gebruiken als u

  • Allergisch voor mometasone of een Elocon-ingrediënt
  • Tuberculose, acne rosacea (een chronische huidaandoening), periorale dermatitis (gezichtszwelling rond de mond), schimmelinfecties en ulceratieve ziekten zijn bacteriële huidinfecties.
  • Schade aan de huid
  • U bent zwanger of geeft borstvoeding zonder doktersadvies.

Hoe lang moet Elocon er nog over doen?

Elocon is bedoeld voor kortdurend gebruik en mag niet langer dan 5 dagen worden gebruikt als het op kinderen of de oren wordt gebruikt. Gedurende de door uw arts voorgeschreven tijd kunt u Elocon gebruiken en, afhankelijk van de situatie, moet het constante gebruik op lange termijn worden gestopt, omdat dit complicaties kan veroorzaken.

Een verzoek van Elocon gemist

Als je een Elocon inzending vergeet, pas deze dan toe zodra je het weet, en hervat de inzending één keer per dag.

Hoe slaan ze Elocon op?

Het Elocon moet onder 25°C worden bewaard en buiten direct zonlicht worden gehouden.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “elocon kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing