evorel kopen

76.79

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

En wat is Evorel?

Evorel behoort tot een categorie van medicijnen die bekend staan als HRT (hormoonvervangingstherapie). Evorel bevat een oestrogeen (oestradiol) actief bestanddeel, dat een geslachtshormoon is. Evorel 25, Evorel 50, Evorel 75 en Evorel 100 zijn er in 4 verschillende maten. In elke patch verspreidt het hormoon zich gelijkmatig en beweegt het zich gestaag over de huid naar de bloedsomloop.

Evorel wordt voorgeschreven voor complicaties in de menopauze en kan ook worden gebruikt bij mensen die in de menopauze zijn geweest en die meer kans hebben op botaandoeningen om osteoporose (broze botten) te voorkomen. Evorel, 50, 75 en 100 worden alleen gebruikt wanneer andere farmaceutische geneesmiddelen voor osteoporose eerst zijn getest en niet hebben gewerkt.

Door het vervangen van de oestrogeen die gewoonlijk door de eierstokken wordt geproduceerd, functioneert Evorel. Echter, het nemen van een oestrogeen hormoon af en toe zal de voering van de baarmoeder op te bouwen en dikker worden bij vrouwen die wel een baarmoeder hebben. Dit betekent dat het belangrijk is om een progestageen hormoon toe te voegen aan de oestrogeen. Dit heeft de neiging om de voering van de baarmoeder te verwijderen om het ontstaan van problemen te voorkomen.

Bijwerkingen veroorzaakt door Evorel

In de medische bijsluiter bij uw medicatie kunt u de volledige lijst van Evorelon’s bijwerkingen raadplegen. U kunt hier ook informatie over vinden (opent in een nieuw venster).

Hoe wordt Evorel gebruikt?

Gebruik Evorel onder begeleiding van uw arts. Krijg medische hulp als u niet positief bent. 100 mg oestradiol per dag is de grootste dosis die u kunt krijgen. Doe een Evorel-pleister aan het einde van uw cyclus of een week nadat u bent gestopt met het gebruik van een ander HRT-medicijn, binnen 5 dagen na het begin van uw bloeding.

De patch moet twee keer per week worden vervangen. Om een dagelijkse toevoer van hormonen te handhaven, laat u geen gat in de patches. Verander uw patch op dezelfde twee dagen per week. Veel vrouwen hebben de neiging om een dij- of bodempleister te dragen. Mag niet op of naast de borsten worden aangebracht. Voeg de patch niet twee keer achter elkaar toe aan dezelfde huidlaag. Draag de patch niet met een strakke tailleband of onder elastische gebieden. Zodra u de veiligheidszak opent, voegt u de patch toe om de huid schoon, droog en koud te maken.

Open en schil af, door rond twee kanten van de zak te scheuren met behulp van de inkepingen als referentie. Verwijder uw patch. Klap op en ga halverwege op de rugleuning liggen met de beschermende rugleuning naar u toe. Raak de kant van de lijm niet aan, deze zal niet goed blijven plakken. Aanbrengen en drukken: de open helft van de patch wordt aan de huid toegevoegd. Laat de rest van de rugleuning vallen en druk de rest van de weg naar beneden. Klik met de palm van uw hand op de patch en zorg ervoor dat deze goed vastzit.

Onderdelen

Het actieve ingrediënt in Evorel is oestradiol. Evorel 25 bevat Oestradiol met 1,6 mg en levert Oestradiol met 25 mf per dag. Evorel 50 bevat Oestradiol 3,2 mg en levert Oestradiol 50 mg per dag. De productie van 4,8 mg oestradiol, Evorel 75 bevat 75 mg oestradiol per dag. Evorel 100 bevat 6,4 mg oestradiol en levert 100 mg oestradiol per dag.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “evorel kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing