generieke PrEP kopen

195.15

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat wordt er gebruikt voor generieke PrEP?

Bij volwassenen ouder dan 18 jaar zijn generieke PrEP-tabletten een combinatietherapie met vaste doses voor een infectie met het humaan immunodeficiƫntievirus (HIV). Generieke PrEP tabletten worden gebruikt voor de behandeling van mensen met een HIV-infectie die al behandeld zijn met andere HIV-medicijnen of als eerstelijnsbehandeling voor onervaren patiƫnten, in combinatie met andere medicijnen die een andere werkingswijze hebben dan de componenten van generieke PrEP.

Door zich te richten op bepaalde immuuncellen, CD4+ cellen die actief zijn in de strijd tegen het virus, schaadt HIV het immuunsysteem en dit kan leiden tot een levensbedreigende opportunistische infectie (infecties die normaal gesproken onschadelijk zouden zijn). Bovendien zal dit leiden tot het verworven immuundeficiƫntiesyndroom als er te veel CD4+ cellen worden gedood (AIDS).

Generieke PrEP-pillen remmen of vertragen het vermogen van HIV om zich te vermenigvuldigen en te verspreiden, waardoor het aantal virussen laag blijft en het aantal CD4-cellen toeneemt, zodat het immuunsysteem kan regenereren, waardoor de kans op een progressieve ziekte afneemt. Generieke PrEP kan worden gebruikt voor pre-exposure profylaxe therapie (PrEP).

PrEP is een nieuwe vorm van behandeling waarbij mensen die nog niet met HIV geĆÆnfecteerd zijn een groot risico lopen om regelmatig een generieke PrEP-pil te nemen om het risico op besmetting te minimaliseren. Voor follow-up en testen kan iedereen die PrEp therapie krijgt om de drie maanden naar een zorgverlener gaan.

Wat betekent PrEP?

PrEP staat voor Profylaxe van Pre-Exposure. Om de overdracht van het menselijk immunodeficiƫntie-virus (HIV-1) dat AIDS veroorzaakt beter af te schrikken, is PrEP een nieuwe therapie. Generieke PrEP, die ƩƩn keer per dag als pil wordt ingenomen, zal, samen met veilige seks activiteiten, het risico dat HIV-1, het virus dat verantwoordelijk is voor AIDS, wordt overgedragen, helpen minimaliseren. PrEP is voor: 1. Het is voor: 1. 2. HIV-negatieve mannen die seks hebben met mannen en die een hoge kans hebben op HIV-1 infectie. 2.

2. Mannelijke/vrouwelijke intieme partners hebben HIV-1 met de ene partner en de andere niet. 3. 3. Mannen of vrouwen die seks hebben met gebruikers van injectiedrugs lopen het risico op een HIV-1 infectie. U moet zich ertoe verbinden om elke dag generische PrEP in te nemen en om elke drie maanden naar de dokter te gaan voor een vervolgbehandeling en tests. Hoe te beginnen: Om gescreend te worden en zo snel mogelijk een HIV-test te krijgen, dient u contact op te nemen met uw arts. Generieke PrEP is voor patiƫnten die een groot risico lopen op een HIV-1 infectie. Samen met gezonde geslachtsactiviteiten kan generieke PrEP elke dag worden genomen. Neem de tijd om te studeren en vraag uw therapeut om gezonde seks.

Wat wordt er gebruikt in de Generieke PrEP?

Twee actieve ingrediƫnten in generieke PrEP-pillen zijn de antiretrovirale medicijnen emtricitabine (200 mg) en tenofovir disoproxyl fumarate (300 mg), die worden gebruikt voor de behandeling van HIV-infectie.

Wat zijn de bijwerkingen van PrEP als generiek?

Hoofdpijn, maag- en darmklachten (misselijkheid, diarree, constipatie, maagpijn), duizeligheid, uitputting, huiduitslag, problemen met slapen, vreemde dromen, depressie zijn de meest voorkomende bijwerkingen bij het innemen van generische PrEP. Een ziekte die melkzuurkoorts wordt genoemd, een ophoping van melkzuur in het bloed die leidt tot leverschade die kan leiden tot pancreatitis, leverfalen of nierfalen, is een extremere, maar minder frequente bijwerking.

Wat zijn de gevaren van het nemen van generieke PrEP voor de gezondheid?

Melkzuurvergiftiging is bij inname van generieke PrEP-pillen een zeldzame, maar potentieel dodelijke ziekte die is gedocumenteerd. Het wordt veroorzaakt door een teveel aan melkzuur in het bloed dat leidt tot leverschade, en wordt meestal geassocieerd met steatose (vetophoping in de lever) als gevolg van hepatomegalie (vergroting van de lever) die kan leiden tot pancreatitis, leverfalen, of nierfalen. Binnen een paar maanden na de behandeling beginnen de symptomen: vermoeidheid, braken en buikpijn, ademhalingsproblemen, gebrek aan eetlust, gewichtsverlies, motorische zwakte.

Wanneer kan er geen behoefte zijn aan generieke PrEP?

Als u generische PrEP gebruikt, doet u dat niet

  • Emtricitabine of tenofovir of een van de ingrediĆ«nten in generiek PrEP zijn allergisch voor
  • U bent zwanger, geeft borstvoeding of bent zwanger
  • Het krijgen van lever-of nierfalen
  • Een infectie met chronische hepatitis B (HBV)
  • Zonder de dokter te zien, heb je een botaandoening zoals osteoporose
  • Antiretrovirale geneesmiddelen die lamivudine of andere antiretrovirale geneesmiddelen bevatten die op hetzelfde mechanisme werken (nucleoside reverse transcriptase inhibitors NRTI’s) worden gebruikt.
  • U neemt medicijnen, waaronder: andere retroviralen zoals didanosine, atazanavir en ritonavir, die in wisselwerking staan met generieke PrEP.

Met welke medicijnen gaat generiek PrEP om?

Veel farmaceutische medicijnen interfereren met generiek PrEP en moeten niet worden gebruikt wanneer u generiek PrEP gebruikt of net na het gesprek en de instructies van uw arts:

  • Geneesmiddelen die een significante reactie op generisch PrEP veroorzaken: didanosine HIV
  • Geneesmiddelen die van invloed zijn op generieke PrEP: andere retroviralen, zoals ritonavir,
  • Generieke PrEP-geĆÆnduceerde drugs: Atazanavir voor HIV

Hoe kan generieke PrEP worden toegediend?

Met of zonder snacks, u kunt uw generische PrEP-pillen Ć©Ć©n keer per dag met een glas water innemen. Zolang uw arts dit adviseert, kunt u uw generische PrEP-pillen dagelijks blijven innemen en moet uw conditie worden bijgehouden. Vermijd niet abrupt het innemen van uw generieke PrEP-pillen, omdat de kans op HIV-resistentie kan toenemen.

Hoe lang moet de generieke PrEP-pillen duren?

Zolang uw arts adviseert, kunt u uw generieke PrEP-pillen dagelijks blijven innemen en moet uw conditie worden bijgehouden. Vermijd niet abrupt het innemen van uw generieke PrEP-pillen, omdat de kans op HIV-resistentie kan toenemen.

Een generieke PrEP-dosering missen

Als u een dosis generische PrEP mist, neem deze dan in zodra u het weet, tenzij de volgende dosis nodig is, dus stel de ontbrekende dosis uit. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe kan ik PrEP generiek inkopen?

Op een koude, droge plek kunt u uw generieke PrEP onder 25Ā°C bewaren.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “generieke PrEP kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing