jext kopen

105.89

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Jext?

Jext is een pen voor eenmalig gebruik, voorgevuld, ontworpen voor gebruiksgemak. De voorgevulde pen wordt bewerkt door eenvoudigweg tegen de buitenste dij van de zwarte punt van de injector te wrijven. Hierdoor wordt een plunjer geactiveerd die een verborgen naald door de spier door het membraan op de punt van de zwarte injector drijft en een schot adrenaline injecteert.

Wat je moet doen voordat Jext wordt gebruikt

Het is nog steeds mogelijk om Jext te gebruiken tijdens een allergische noodsituatie. Uw arts moet u adviseren onder welke voorwaarden u Jext moet gebruiken als u allergisch (overgevoelig) bent voor natriummetabisulfiet of een aantal andere bestanddelen van Jext. Zie het gedeelte: Jext bevat natriummetabisulfiet en natriumchloride voor meer informatie over overgevoeligheid voor sulfieten.

Hoe maak je gebruik van Jext?

Gebruik dit geneesmiddel vaak precies volgens de instructies van uw apotheker of arts. Zorg ervoor dat

In welke omstandigheden gebruik je Jext? Als u niet op de hoogte bent, neem dan contact op met de arts of apotheker.

 • Houd met je duim het dichtst bij de gele dop de Jext-injector in je dominante hand (degene die je gebruikt om te schrijven).
 • Knip met de andere hand het gele kapje af.
 • Plaats de zwarte punt van de injector op uw buitenste dij, waarbij u de injector in de juiste hoek (ongeveer 90°) op uw dij houdt.
 • Wanneer u een ‘ping’ hoort die aangeeft dat de injectie is begonnen, drukt u de zwarte punt stevig in uw buitenste dij en houdt u hem vervolgens naar beneden. Houd de injector 10 seconden stevig op zijn plaats (een trage telling tot 10) tegen je dij en trek hem dan terug.
 • Het zou onmiddellijk de zwarte punt uitrekken en de naald bedekken.
 • Masseer het injectieveld gedurende 10 seconden. Zorg dat u snel medische hulp krijgt.
De dosering

Volwassenen en kinderen boven de 30 kg: Voor allergische noodgevallen is de aanbevolen dosering 300 kg.

Adrenaline microgram voor injectie in de externe spier van de dij (intramusculair gebruik).

Kinderen van 15 kg tot 30 kg: 150 kg is de minimum dosering voor allergische noodgevallen.

Adrenaline microgram voor injectie in de externe spier van de dij (intramusculair gebruik).

Vergeet niet: de beste dosering van Jext is afhankelijk van het gewicht van het lichaam. Naarmate de zuigeling vordert, moet de dosering worden gewijzigd en met de arts worden gedeeld.

Gebruik Jext onmiddellijk, indien mogelijk door je kleding heen, als je tekenen van een intense allergische reactie vindt.

Elke vloeistof kan tijdens het gebruik in de auto-injector blijven hangen, dus deze kan niet worden hergebruikt. Een enkele dosis adrenaline is vaak niet voldoende om de symptomen van een significante allergische reactie volledig om te keren. Om deze reden is het mogelijk dat uw arts meer dan één Jext zou aanbevelen. Als uw symptomen niet zijn veranderd of zijn toegenomen binnen 5-15 minuten na de eerste injectie, moet een tweede injectie worden gegeven aan u of de persoon die u vergezelt. Daartoe kunt u te allen tijde meer dan één Jext meenemen.

Mogelijke bijwerkingen

Deze medicatie kan bijwerkingen veroorzaken, zoals alle medicijnen, maar niet iedereen heeft er last van.

De onderstaande bijwerkingen zijn gebaseerd op de bekendheid van het gebruik van adrenaline (frequentie niet bekend: frequentie kan niet worden geschat op basis van de beschikbare gegevens)

 • Problemen met het hart, zoals een onregelmatige en snelle polsslag, hartslaggevoelens, pijn op de borst
 • Hoge bloeddruk, bloedvaten krimpen
 • De transpiratie
 • Duizeligheid en braken
 • Ingewikkelde ademhaling
 • Hoofdpijn, flauwvallen, duizeligheid.
 • Zwakheid, schuddend beven
 • Hallucinaties, paranoia
 • Bloedverschuivingen, zoals verhoogde bloedsuikerspiegels, verlaagde kaliumspiegels en toxische zuurconcentratie in het lichaam
 • Lactatie, borstvoeding en vruchtbaarheid

Vraag de arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt of u zwanger bent of borstvoeding geeft, of u denkt dat u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden. De kennis met het gebruik van adrenaline tijdens de zwangerschap is minimaal. Wacht niet met het gebruik van Jext in een noodgeval als u zwanger bent, want u en uw baby kunnen in gevaar zijn. Er wordt niet verwacht dat Jext enige invloed zal hebben op de jongen.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “jext kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing