lariam kopen

82.24

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wil je Lariam online bestellen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u vooraf een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. De Travel en Sun goederen bevatten dit medicijn, en veel artsen vinden het gezond om online te kopen.

Winkelen zonder voorschrift Lariam

En wat is Lariam?

Lariam tabletten zijn een medicijn dat wordt gebruikt voor malariapreventie. Ze bevatten mefloquine, een malariaparasiet dodend bestanddeel. Je moet Lariam innemen om je te beschermen tegen malaria, één keer per week.

Hoe is Lariam ingenomen?

Lariam wordt niet regelmatig of wekelijks ingenomen, in tegenstelling tot de meeste anti-malariabehandelingen. U moet de Lariam tablet elke week op dezelfde dag laten innemen. Om er zeker van te zijn dat u de werkzame stof mefloquine aan kunt, kunt u de eerste dosis tien dagen voor uw vertrek innemen en de tweede dosis drie dagen voor uw vertrek.

U kunt tot vier weken na terugkeer uit het malariagebied Lariam blijven innemen. Het is essentieel dat u de hele kuur inneemt; de kans op malaria wordt vergroot door vroeg te vertrekken.

Als u tijdens uw verblijf of na uw terugkeer tekenen van malaria ervaart ondanks het innemen van uw mefloquine tabletten, dient u dringend medische hulp in te roepen.

Voor reizigers met een voorgeschiedenis van psychische problemen of stuiptrekkingen is Lariam niet geschikt. Tijdens de bevalling of tijdens de borstvoeding mag het niet worden ingenomen. Zoals bij de meeste malariamiddelen is er, ook al heeft u de tabletten goed ingenomen, altijd een kleine kans op infectie. Om het risico op parasieten te beperken, insectenbeten te voorkomen en gebruik te maken van insectenwerende en bednetten.

Wat is het ingrediënt in Lariam?

Lariam bevat het actieve ingrediënt, Mefloquine 250mg.

Wat is de dosering van Lariam?

De gebruikelijke dosering voor volwassenen met een gewicht van meer dan 45 kg is ONCE per week, vanaf 2-3 dagen voor vertrek en gedurende vier weken per week na terugkeer uit het malariagebied.

En wat is malaria?

Een parasiet veroorzaakt malaria. De parasiet wordt door de beten van besmette muggen doorgegeven aan de mens. Meestal voelen mensen met malaria zich erg ziek, met zware koorts en rillingen. Per jaar zijn ongeveer 210 miljoen mensen besmet met malaria, en ongeveer 440.000 mensen lijden aan de ziekte. Jonge kinderen in Afrika zijn de meerderheid van de mensen die aan de ziekte lijden.

Hoewel de ziekte zeldzaam is in een gematigd klimaat, blijft malaria in tropische en subtropische landen wijdverbreid. Door het leveren van bednetten om mensen te helpen beschermen tegen muggenbeten tijdens hun slaap, proberen de wereldwijde gezondheidsautoriteiten het voorkomen van malaria te verminderen. Wetenschappers over de hele wereld proberen een preventief malariavaccin te ontwikkelen.

Het nemen van voorzorgsmaatregelen om muggenbeten te voorkomen door het dragen van beschermende kleding, het gebruik van insectenwerende middelen en het slapen onder behandelde muskietennetten als u naar gebieden gaat waar malaria wijdverspreid is. U moet ook preventieve medicijnen nemen voor, na en na uw reis, op basis van de plaats die u bezoekt en de specifieke risicofactoren voor infectie. De meest effectieve medicijnen die worden gebruikt om de ziekte te genezen zijn nu immuun voor veel malariaparasieten.

 • Lariam’s bijwerkingen
 • Ongemak met de maag
 • Pijn in de maag
 • Misselijkheid en ziekte
 • Braken
 • Eetlust tekort
 • Diarree Patiënten
 • A koorts
 • VERLIES VAN HAAR
 • In het hart, rinkelend
 • Duizeligheid
 • Gevoel van rotatie (duizeligheid)
 • Evenwichtsfout
 • Slapeloosheid
 • Hoofdpijn
 • Slapeloosheid
 • Vreemd Dromen
 • Hoesthoest
 • Druk in de spieren
 • Zwakheid
 • Jeukende
 • Verbazingwekkend.

Voor eventuele bijwerkingen, lees de bijsluiter van de patiënt.

Is het goed voor mij, Lariam (mefloquine)?

Mensen met een ernstige leverziekte of mensen met een voorgeschiedenis van mentale problemen, waaronder depressie of epilepsie, nemen Lariam niet in, omdat het deze aandoeningen erger maakt. Als u zwanger bent of binnen drie maanden zwanger kunt worden, moet u Lariam niet innemen, en succesvolle voorbehoedsmiddelen moeten gedurende drie maanden na inname van Lariam worden gebruikt.

Lariam Commando (over de toonbank)

De bovenstaande tabel helpt u bij het bestellen van Lariam. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een recept van Alternative Travel en Sun Goods. Als u dat liever heeft, dan:

Zonder recept, koop Lariam;
Zie Travel & Sun producten voor meer medicijnen / producten;
Meer informatie over de producten van Travel & Sun.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop onder ‘Koop nu’.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “lariam kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing