mucodyne kopen

100.35

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Mucodyne?

Mucodyne is een mucolytisch geneesmiddel dat gewoonlijk wordt gebruikt voor de behandeling van chronische longziekte (meestal afgekort tot COPD). Mucodyne, dat is ontwikkeld en verkocht door de farmaceutische firma Sanofi, kan in twee vormen worden gekocht: siroop en gewone harde capsules.

Hoe wordt COPD behandeld?

Chronische obstructieve longziekte (COPD) is geen bijzondere medische aandoening, maar een algemene term die veel nauw verwante ziekten in de luchtwegen betekent die zich onderscheiden door symptomen zoals ademhalingsproblemen (vooral tijdens en na zware inspanning), vernauwing en verharding van de luchtwegen en de vorming van overtollig slijm in de luchtwegen.

Hoewel frequente en langdurige blootstelling aan irriterende stoffen zoals tabaksrook, verontreinigingen of chemische dampen meestal wordt geĆÆnduceerd, zal ongeveer 10 procent van de getroffenen de directe oorzaak van hun ziekte niet kunnen herkennen. Met dit in gedachten is het niet schokkend dat COPD-therapieĆ«n meestal proberen de gevolgen van de ziekte te behandelen door het makkelijker te maken om te ademen. De COPD medicijnen die op de Britse markt worden verkocht, kunnen dit doel op verschillende manieren bereiken.

Hoe werkt Mucodyne?

Het wordt geclassificeerd als mucolytisch door Mucodyne. Het vergemakkelijkt de ademhaling door het afbreken en verminderen van de dikte van het slijm dat zich in de luchtwegen bevindt, op basis van het actieve bestanddeel carbocysteĆÆne. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om te ademen, maar het maakt het ook makkelijker voor COPD-patiĆ«nten om slijm op te hoesten. De luchtwegen zouden ook worden ontdaan van fysieke barriĆØres, waardoor het gemakkelijk is om weer regelmatig en sneller te kunnen ademen.

Mucodyne is een redelijk effectieve en veilige remedie voor COPD voor dit operatiemechanisme, hoewel het niet in alle mogelijke gevallen even beschikbaar is, waardoor de evaluatie van de ziekte door de arts weer in beeld komt. Hoewel Mucodyne effectief overtollig slijm uit de luchtwegen kan verwijderen, zal het niet kunnen toevoegen aan het ontspannen van het gladde spierweefsel dat de luchtwegen bekleedt, wat iets is dat het beste is afgestemd op andere COPD-medicijnen.

Mag ik online een Mucodyne in Spanje kopen?

Ja, het is in Spanje mogelijk om deze COPD medicatie online te bestellen. U moet er echter rekening mee houden dat Mucodyne een voorgeschreven medicijn is en dat u dus alleen een legitiem voorschrift van een erkende arts kunt krijgen. Hoewel dit meestal kan worden gedaan door elke internetkliniek die in het Verenigd Koninkrijk draait, lijken de artsen die in de klinieken werken in het geval van COPD, vanwege het verhoogde risico om de aandoening verkeerd te diagnosticeren, nog waakzamer te zijn. Hierdoor kan men u eerst vragen om persoonlijk met een specialist te praten en vervolgens online te solliciteren voor Mucodyne.

U wordt echter ook gevraagd om online een uitgebreide, op maat gemaakte medische vragenlijst in te vullen, zodat de arts kan bepalen of u geschikt bent voor Mucodyne. Als alles goed gaat, wordt het recept tijdens de registratieperiode door de aangesloten apotheek afgeleverd op het door u opgegeven adres. Binnen de door de online apotheek van uw keuze aangegeven tijd wordt het recept verspreid.

Hoe krijg ik Mucodyne gebruikt?

Dit geneesmiddel is echt eenvoudig te gebruiken, ongeacht of u kiest voor Mucodyne-stroop of Mucodyne-tabletten. Een van de meest voorkomende aanbevelingen zou meestal worden gegeven door uw voorschrijver, hoewel meer uitgebreide begeleiding zal worden gevonden in de officiƫle identificatie van de patiƫnt bijsluiter die wordt geleverd bij elke verpakking van medicatie.

Hieronder vindt u, met behulp van Mucodyne, enkele van de belangrijkste dingen om te onthouden. U moet echter niet vergeten dat de tekst hieronder niet moet worden gebruikt als een vervanging voor officiƫle kennis en is gewoon hier, zodat u beter zult begrijpen wat dit geneesmiddel zal betekenen in het herstel.

 • Neem nog steeds alleen zoals voorgeschreven,
 • Voor Mucodyne siroop is de normale dosering een 15 ml lepel driemaal daags.
 • Twee capsules driemaal daags is de normale startdosering voor Mucodyne harde capsules.
 • Nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid
 • Probeer het niet goed te maken als u een dosis mist, maar ga gewoon door met de therapie.
 • Wanneer een grote verandering is aangebracht, kan de capsuoldosering worden verlaagd tot Ć©Ć©n capsule vier dagen per dag.

Merk op dat dit slechts centrale punten zijn: raadpleeg de officiƫle patiƫnteninformatiebrochure voor gedetailleerde richtlijnen.

Wat zijn de bijwerkingen van Mucodyne?

Hoewel Mucodyne een redelijk veilige medicatie is, zijn dergelijke bijwerkingen waarschijnlijk, en voordat u met de behandeling begint, is het noodzakelijk om u er vertrouwd mee te maken. Door dit te doen, kunt u snel onderscheid maken tussen onaangename bijwerkingen en bijwerkingen die zeer schadelijk kunnen zijn en die ervoor zorgen dat u de behandeling vermijdt en dringend medische hulp nodig heeft.

In de laatste groep werd het volgende vermeld:

 • Hardnekkig braken
 • Bloed voor uitdroging
 • Allergische reacties
 • Huiduitslag
 • Uitdagingen om te ademen of te kauwen
 • Zwelling van de lippen, oren, tong of keel
 • Blaren of huid die bloedt
 • Bloedingen over de lippen, ogen, keel, neus of vagina en verwondingen aan de huid
 • A koorts

Mucodyne, is dat gezond voor mij?

Mucodyne zal niet ideaal zijn voor iedereen, zoals alle andere voorgeschreven medicijnen. Dit medicijn moet niet worden gebruikt voor patiĆ«nten met spijsverterings- of maagzweren, en ook niet voor anderen die lactose-intolerant zouden kunnen zijn. Het is van vitaal belang om alle relevante details te delen tijdens uw afspraken met een specialist om risico’s zoals deze te voorkomen.

Bovendien is Mucodyne niet geschikt voor zwangere vrouwen, vooral niet tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap, hoewel het kan worden gebruikt voor vrouwen die borstvoeding geven, maar alleen als de arts het gevoel heeft dat het volledig belangrijk is om het medicijn te gebruiken.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “mucodyne kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgiƫ kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing