nasacort kopen

70.80

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Nasacort?

Nasacort wordt gebruikt om allergiesymptomen (zoals een loopneus, jeukende ogen/neus/keel, niezen) te vermijden en te behandelen die seizoensgebonden zijn en het hele jaar door. Triamcinolone behoort tot een familie van geneesmiddelen die corticosteroĆÆden worden genoemd.

Het werkt in de neusgangen door het verminderen van de zwelling (ontsteking). En als u de stof al eens eerder hebt gekocht, controleer dan de ingrediƫnten op het flesje. De ingrediƫnten kunnen door de producent zijn gewijzigd. En, om verschillende redenen, kunnen producten met een vergelijkbare naam verschillende ingrediƫnten bevatten. Het kan pijn doen om de verkeerde dingen te nemen.

Hoe wordt Nasacort gebruikt?

Lees voor het gebruik van dit geneesmiddel alle aanwijzingen op de receptverpakking en volg deze op als u het OTC-product voor zelfbehandeling gebruikt. Raadpleeg uw apotheker als u vragen heeft. Als dit geneesmiddel is aanbevolen door uw arts, neem het dan volgens de instructies in. Lees voor het gebruik van dit geneesmiddel en elke keer dat u uw medicatie verandert, de Patiƫntenidentificatiefolder van uw apotheker.

Voor het juiste gebruik van dit geneesmiddel, volg de geĆÆllustreerde aanwijzingen op. Vraag de arts of apotheker als u vragen heeft. Dit medicijn is bedoeld voor de neus. De normale dosering voor volwassenen is 2 sprays in elk neusgat Ć©Ć©n of twee keer per dag, of volgens de instructies van uw arts. De normale dosering bij kinderen is 1 tot 2 sprays 1 tot 2 keer per dag in elk neusgat, of zoals geĆÆnstrueerd door de arts.

Stop met het spuiten van uw ogen of mond met dit medicijn. Snuit uw neus voordat u dit middel gebruikt. Schud voor elke toepassing de spuitunit goed. Volg de instructies op het doosje om de spray op de juiste manier voor te bereiden. Verwijder de veiligheidsafdekking voordat u de spray gebruikt. Wrijf er met uw vinger over en bedek een neusgat. Als u het ziet, draait u het hoofd en steekt u de neusspray voorzichtig in het andere neusgat. Om de voorgeschreven hoeveelheid spray toe te dienen, drukt u het apparaat stevig aan. Spuit niet direct op de middelste neuswand (neustussenschot). Adem zachtjes in via uw neus en adem uit via uw tanden. Herhaal dit op het andere neusgat. Stel de neusinhalator in. Stop na het gebruik van dit middel met het snuiten van uw neus gedurende 15 minuten.

Wat zijn de bijwerkingen van Nasacort?

Neus/keel droogheid of ongemak, hoesten, niezen, neusbloedingen en een slechte smaak/geur kunnen worden veroorzaakt. Als een van deze bijwerkingen aanhoudt of verergert, informeer dan meteen de arts of apotheker. Wanneer u dit geneesmiddel van uw arts heeft gekregen, houd er dan rekening mee dat hij of zij heeft besloten dat uw voordeel zwaarder weegt dan het risico op bijwerkingen.

Er zijn geen significante bijwerkingen voor de patiĆ«nten die dit geneesmiddel gebruiken. Als u een van deze ongewone maar extreme bijwerkingen heeft, meld dit dan meteen aan de arts: gebrek aan smaak of geur, pijn/vlekken in de neus. Het is waarschijnlijk dat corticosteroĆÆden die in de neus worden afgegeven, in zeldzame gevallen in de bloedbaan worden opgenomen. Dit kan leiden tot ernstige corticosteroĆÆde bijwerkingen.

Deze bijwerkingen komen het meest voor bij zuigelingen en mensen die deze medicatie al lange tijd en in hoge doseringen gebruiken. Rapporteer onmiddellijk aan de arts enkele van de volgende bijwerkingen: ongewone vermoeidheid/extreem gewichtsverlies, koorts, zwelling van de enkels/voeten, verhoogde dorst/motie, problemen met het gezichtsvermogen.

Wat als ik een Nasacort dosis mis?

Als u een dagelijkse routine heeft met deze medicatie en een dosis overslaat, neem deze dan zo snel mogelijk in. Sla de ontbrekende dosis over als deze in de buurt komt van de tijd van de volgende dosis en herstel de dagelijkse doseerroutine. Om de achterstand in te halen, mag u de dosering niet verdubbelen.

Hoe wordt Nascort opgeslagen?

Bewaar het vrij van licht en vocht bij kamertemperatuur. Bewaar uw spullen niet in de badkamer. Verschillende merken van dit medicijn hebben verschillende eisen aan de voorraad. Voor advies over het bewaren van uw merk of vraag het aan uw apotheker, zie de productverpakking. Houd alle geneesmiddelen uit de buurt van huisdieren en baby’s. Spoel de medicijnen niet door het toilet en mors ze niet door een pijp. Gooi deze stof op de juiste wijze weg totdat deze is verlopen of niet meer nodig is. Raadpleeg de apotheker of het plaatselijke bedrijf voor de afvalverwijdering.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “nasacort kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiƫle prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing