onbrez-breezhaler kopen

150.65

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt de Onbrez Breezhaler gebruikt?

Voor de langdurige preventieve behandeling van chronische obstructieve longziekte worden Onbrez Breezhaler 300 mcg inhalatiecapsules (COPD) gebruikt. Onbrez Breezhaler inhalatiecapsules bevatten een poeder dat de symptomen veroorzaakt door bronchospasme (vernauwing van de luchtwegen) bij het inademen met behulp van het gegeven inhalatiesysteem verlicht, zoals kortademigheid, hardnekkige hoest met sputumoutput, benauwdheid op de borst en piepende ademhaling.

Onbrez Breezhaler inhalatiecapsules verminderen vaak de incidentie van verergeringen en verbeteren, door het verbeteren van de longcapaciteit, de inspanningsweerstand en de gezondheidsgerelateerde kwaliteit van leven, maar genezen niet van COPD.

Hoe werkt het bij Onbrez Breezhaler?

Inhalatiecapsules met Onbrez Breezhaler 300 mcg bevatten indacaterol, een bèta-2-agonist en een snelwerkende bronchusverwijderaar. De aanhechting van indacaterol aan beta-2 receptoren in de nauwe luchtwegen van de longen (bronchioles) bij Onbrez Breezhaler inhalatiecapsules ontspant de spieren om de luchtwegen uit te breiden en de luchttoevoer naar de longen te verbeteren.

Door het verlichten van COPD symptomen zoals kortademigheid, hardnekkige hoest met sputumontwikkeling, benauwdheid op de borst en een piepende ademhaling, vermindert dit het bronchospasme (vernauwing of luchtwegen) en zorgt het voor ontspanning tot 24 uur lang. Bij Onbrez Breezhaler gaan bij inademing van indacaterol de inhalatiecapsules direct in de longen en komt er zeer weinig vrij in de bloedbaan. Ze zijn bedoeld om één keer per dag te worden toegediend vanwege de langwerkende werking van indacaterol in Onbrez Breezhaler inhalatie.

Wat zit er in de Onbrez Breezhaler?

De werkzame stof indacaterol-maleaat (300 mg) in poedervorm, gebruikt voor de langdurige behandeling van COPD, is verkrijgbaar in Onbrez Breezhaler inhalatiecapsules. Ze produceren ook lactose en gelatine.

Wat zijn de bijwerkingen van Onbrez Breezhaler?

Bij het innemen van Onbrez Breezhaler 300mcg inhalatietabletten zijn de meest voorkomende bijwerkingen: nasofaryngitis, hoest, infectie van de bovenste luchtwegen, koorts en spierspasmen. Paradoxaal bronchospasme is ongewoon, maar kan zich voordoen waar uw ademhaling wordt bemoeilijkt door uw inhalator.

Wanneer moet u Onbrez Breezhaler niet gebruiken?

U kunt Onbrez Breezhaler 300mcg inhalatiecapsules niet gebruiken als

  • U bent allergisch voor indacaterol of een ander ingrediënt van Onbrez Breezhaler.
  • U bent zwanger of geeft borstvoeding zonder doktersadvies.
  • Heeft een ernstige leveraandoening
  • Galactoseweerstand, extreem lactasedeficiëntie of malabsorptie van glucose-galactose
  • Geneesmiddelen die in wisselwerking staan met Onbrez Breezhaler en andere bètablokkers zoals propanolol, xanthines zoals theofylline, tricyclische antidepressiva, beta-agonisten zoals glaucoom timolol, kalium-diuretica.
  • Acuut bronchospasme of een combinatie van luchtwegaandoeningen of astma hebben.
  • Heeft hartaandoeningen, zoals een hartaanval, ischemische hartaandoeningen, hartritmestoornissen (snelle hartslag), verhoogde bloeddruk

Met welke medicijnen communiceert Onbrez Breezhaler?

Verschillende medicijnen storen de inhalatiecapsules van Onbrez Breezhaler 300mcg en mogen niet worden ingenomen bij het innemen van Onbrez Breezhaler of pas na het gesprek en de instructies van de arts:

  • Geneesmiddelen die een ernstige Onbrez Breezhaler reactie opwekken: kaliumverliezende diuretica
  • Onbrez Breezhaler-geneesmiddelen: andere farmaceutische producten met bètablokkers, zoals propanolol en tricyclische antidepressiva.
  • Onbrez Breezhaler Affected Drugs: beta-agonisten zoals thymolol voor glaucoom

Hoe kan het van Onbrez Breezhaler worden afgenomen?

De inhoud van een Onbrez Breezhaler capsule moet één keer per dag, op hetzelfde tijdstip elke dag, worden geïnhaleerd met behulp van het gegeven inhalatiesysteem. Volgens de gegeven instructies moet u Onbrez Breezhaler gebruiken en de capsules niet inslikken, omdat de inhoud alleen bedoeld is voor inhalatie.

Hoe lang is de Onbrez Breezhaler bedoeld om in te ademen?

Gedurende de door de arts voorgeschreven tijd kunt u Onbrez Breezhaler 300 mcg inhalatietabletten blijven gebruiken, wat op lange termijn kan zijn, omdat het de aandoening kan behandelen maar niet genezen.

Gemiste Onbrez Breezhaler Dosering

Wanneer u een dosis Onbrez Breezhaler 300mcg inhalatietabletten overslaat, neem deze dan in zodra u zich herinnert, totdat de volgende dosis wordt verwacht en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe bewaar ik Breezhaler’s Onbrez?

Bij 300 mcg onder 25°C op een koude, droge plek kunt u uw Onbrez Breezhaler inhalatiecapsules bewaren.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “onbrez-breezhaler kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing