optilast kopen

69.71

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Optilast?

Het actieve ingrediënt in Optilast is azelastine, dat behoort tot een groep van medicijnen die antihistaminica worden genoemd. Antihistaminica functioneren door het blokkeren van de symptomen van verbindingen die het lichaam creëert als onderdeel van een allergische reactie, zoals histamine.

Het is aangetoond dat azelastine de oogontsteking vermindert. Optilast kan worden gebruikt bij volwassenen en kinderen van 4 jaar en ouder om oogziekten die voorkomen bij hooikoorts (seizoensgebonden allergische conjunctivitis) te behandelen en te vermijden. Optilast kan worden gebruikt bij volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder voor oogaandoeningen die worden veroorzaakt door een afkeer van verbindingen zoals huisstofmijt of dierenbont (overblijvende allergische conjunctivitis).

Bijwerkingen van Optilast Neoplasma’s

U kunt last hebben van bijwerkingen van Optilast Oogdruppels, net als andere medicijnen. Nadat de oogdruppels zijn aangebracht, kunnen de typische bijwerkingen bestaan uit een matig maar tijdelijk ongemak. Het kan zijn dat u met uw arts moet praten als u dit tegenkomt.

Lees voordat u met de procedure begint de bijsluiter van de patiënt in de kit voor een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen van Optilast Oogdruppels en alle andere relevante feiten die u zich kunt herinneren.

Hoe moet ik Optilast gebruiken?

Gebruik Optilast-spray volgens de instructies van uw arts. Voor de exacte dosering verwijzen wij u naar de bijsluiter van het medicijn.

 • Bij Optilast-nevel is er een extra bijsluiter voor de patiënt beschikbaar. Als u zich zorgen maakt over dit materiaal, praat dan met uw apotheker.
 • De spray van Optilast is alleen voor de neus. Steek het niet in uw mond of ogen. Spoel ze in één keer uit met koud leidingwater als u Optilast-spray op uw ogen hebt.
 • Voorafgaand aan het eerste gebruik van een nieuwe container, dient u de spuitpomp voor te bereiden. Verwijder het blauwe deksel en de blauwe veiligheidsclip over de dop van de fles. Richt de sproeipomp weg van u en anderen, om de pomp voor te bereiden. Spuit vele malen gemakkelijk en sterk voordat er een fijne nevel verschijnt (6 sproeiers of minder).
 • Om uw neusgaten te reinigen, snuit u zachtjes uw neus.
 • Houd uw hoofd naar beneden. Plaats de 1⁄4 naar 1⁄2 inch sproeimondstuk in het neusgat. Houd het flesje rechtop, zodat de punt van de spray naar de achterkant van de neus wijst. Sluit het andere neusgat met een cijfer.
 • Spuit eenmaal gemakkelijk en sterk en ruik tegelijkertijd zacht. Herhaal dit zoals aangegeven in het andere neussegment.
 • Zachtjes ademen. Aangezien u de Optilast Mist gebruikt, moet u uw hoofd niet naar achteren kantelen. Dit kan u helpen om te ontsnappen aan de bittere smaak die kan worden veroorzaakt door Optilast-nevel.
 • Veeg de punt van de spray af met een schoon doekje of doekje tijdens het gebruik van de Optilast-spray. Houd de stofkap en de veiligheidsklem op het flesje vast als u de spray niet gebruikt.
 • Vul het pompje opnieuw aan met 2 sprays of voordat er een fijne nevel ontstaat als er 3 of meer dagen zijn verstreken sinds het laatste gebruik van dit flesje.
 • Maak de sproeier NIET schoon met een scherp voorwerp als deze verstopt raakt. Schakel de spuitcompressor van de fles uit. Laat hem weken in heet water en besproei hem een paar keer als hij ondergedompeld is. Droog de sproeipomp volledig af. Bevestig de fles aan de sproeipomp en bereid deze opnieuw voor.
 • Verwijder na gebruik van 200 spuitbussen alle medicijnen die in het flesje zijn achtergebleven. Bij elke nevel kunt u niet de juiste hoeveelheid medicatie krijgen.
 • Als een dosering Optilast-spray ontbreekt, gebruik deze dan zo snel mogelijk. Sla de ontbrekende dosis over als het tijd is voor uw volgende dosis, ga dan terug naar uw dagelijkse doseercyclus. Gebruik geen 2 doseringen tegelijk.

Stel uw vragen over het gebruik van Optilast-spray met uw zorgverlener.

Winkel

De Optilast 0,1 procent neusspray wordt in een high density polyethyleen (HDPE) flesje, voorzien van een doseerpomp, geleverd als een 30 ml kit met 200 doseerspuiten. Een neusspuitpomp met een blauwe beschermclip en een blauwe kunststof stofkap maakt deel uit van de spuitpompunit. Het flesje heeft een totale inhoud van 30 ml (nettogewicht 30 g oplossing). 30 mg (1 mg / ml) Optilast bevindt zich in elk glas.

Een fijne nevel met een gemiddeld volume van 0,137 ml oplossing met 137 mcg Optilast wordt na het voorstrijken van het glas uitgestoten. Tot de eerste priming en na het gebruik van 200 sprays is het niet mogelijk om de juiste hoeveelheid medicatie in elke spray te garanderen, ook al is de verpakking niet helemaal leeg. Na gebruik van 200 sprays moet het flesje gerecycled worden.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “optilast kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing