Heelkunde 2Verpleegafdeling voor heelkundige ingrepen

Op de afdeling Heelkunde 2 worden patiënten gehospitaliseerd die een kleine of grote heelkundige ingreep moeten ondergaan.

Dergelijke heelkundige ingrepen kunnen zeer verscheiden zijn.  Op deze afdeling tref je dus zowel jonge als oudere patiënten aan.

Om jouw verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken staat dag en nacht een gespecialiseerd team voor je klaar: verpleegkundigen, zorgkundigen en een logistiek medewerker, en dit onder de deskundige leiding van een hoofdverpleegkundige.

Kinesisten, diëtisten, psychologen, de sociale dienst, de pastorale dienst, … zorgen voor extra ondersteuning op de afdeling Heelkunde 2.  Ook een vrijwilliger en een aantal studenten dragen hun steentje bij tot het goed functioneren van deze dienst.

 

Wij doen er alles aan om jouw verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken

De dienst heelkunde 2 telt 3 eenpersoonskamers, 5 tweepersoonskamers en 4 zalen.  De kamers zijn ruim en hebben zicht op een groene omgeving.  Ze zijn uitgerust met een telefoon, een televisietoestel en een badkamer met wastafel.  Douches kunnen genomen worden op de afdeling zelf.

Er is geen ijskast of kluis op de kamers aanwezig.  Daarom laat je waardevolle voorwerpen beter thuis wanneer je wordt opgenomen op de afdeling.

De hoofdverpleegkundige staat altijd open voor zowel positieve als negatieve feedback.  Maar wij zijn er zeker van dat wij al het nodige doen om uw hospitalisatie zo comfortabel mogelijk te maken.  En als het goed is, dan horen wij dat natuurlijk ook graag!

Wij wensen jou een aangenaam verblijf en een spoedig herstel!

Oosterlinck Tina
Route 70
+32 (0)3 880 92 95

Je kan de hoofdverpleegkundige
telefonisch bereiken op weekdagen
tussen 07:00 en 15:30.