Bestuur en directieAZ Heilige Familie is een regionaal en familiaal ziekenhuis met een algemeen medisch en paramedisch aanbod

Het ziekenhuis bevindt zich pal op de grens tussen de gemeente Rumst en de stad Boom.  Dit is vlak onder de zuidrand van de bruisende stad Antwerpen, die op 20 minuten rijden ligt.

AZ Heilige Familie telt 207 erkende acute hospitalisatiebedden, 56 bedden dagziekenhuis, een gespecialiseerde spoedafdeling met PIT-functie en een volledig gerenoveerde afdeling intensieve zorgen. Dagelijks staan 110 specialisten en bijna 600 personeelsleden klaar om jou te helpen. Ons team verzorgt op jaarbasis ruim 8.000 opnames, 12.400 dagopnames, 17.600 spoedopnames, bijna 97.000 consultaties en 1.500 PIT-interventies. .

 

 

 

De dagelijkse leiding is in handen van het directieteam. Zij streven naar een goede werking van de vzw binnen de strategische lijnen uitgezet door de Raad van bestuur.

 

 

 

Overkoepelend wordt AZ Heilige Familie beheerd door de raad van bestuur.  Via maandelijks overleg volgen zij de grote lijnen van de werking op en bespreken zij nieuwe kansen, nieuwe ontwikkelingen,… Zij stippelen mee de richting uit waartoe ons ziekenhuis zich voortdurend tracht te verbeteren en te evolueren.  Dit betreft de inhoudelijke werking, maar kan ook gaan over de organisatie, de infrastructuur, het personeelsbeleid,…