Meer dan een papieren folder in een digitaal jasje...Patiënten krijgen in een ziekenhuis vaak heel wat mondelinge informatie over een ingreep of behandeling. Het is niet altijd eenvoudig om al deze informatie te onthouden en vaak heb je achteraf toch nog een aantal vragen. 
De afgelopen jaren hebben we daarom bijna 300 brochures opgemaakt om onze patiënten alle nodige informatie op papier mee te geven, zodat ze deze rustig thuis kunnen nalezen.
 
Maar we gaan graag nog een stapje verder... We willen onze patiënten de nodige informatie aanbieden exact op het moment dat deze voor hen van belang is! Daarom ontwikkelden we een app die het behandelpad van de patiënt eenvoudig weergeeft in een persoonlijke tijdlijn. Je hoeft enkel het type ingreep te selecteren en de dag van de operatie in te geven en de app stuurt jou op de belangrijke momenten de juiste informatie.  
 

Eén app voor patiënten, familie en vrienden

De app  “AZ Heilige Familie” is door iedereen gratis te downloaden zowel via de App Store als Google Play. Zo kan je als naaste van de patiënt het hele zorgtraject mee volgen. 
 

 

We zijn onze app gestart met het behandelingtraject bij een knieprothese en breiden de komende maanden stelselmatig uit naar andere ingrepen en disciplines. 

 
 

Heb je vragen of bemerkingen?

Fijn, we zijn benieuwd naar jouw mening!  Stuur hiervoor een mail naar communicatie@hfr.be.