yasmin kopen

82.79

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Kopen zonder voorschrift Yasmin

Om welke reden wordt Yasmin gebruikt?

Yasmin is een gecombineerde orale anticonceptiepil met een lage dosering die gebruikt wordt om onbedoelde zwangerschappen te vermijden als een belangrijke vorm van anticonceptie. Een mengsel van twee lage dosis hormonen in één medicijn bestaat uit Yasmin anticonceptietabletten. Elk pakket Yasmin bevat een maandelijkse voorraad pillen, waarvan er 21 hormoonbevattende pillen en 7 placebo (niet-hormonale) pillen zijn, waardoor elke maandelijkse periode een onttrekkingsbloeding eindigt.

Mogelijk merkt u dat uw menstruatie normaal wordt als u Yasmin gebruikt voor anticonceptiemiddelen en voelt u zich ook lichter en minder ongemakkelijk bij de menstruatie en een toename van de premenstruatieverschijnselen, zoals een opgeblazen gevoel, zwelling of vochtretentiegerelateerde gewichtstoename, evenals een verbetering van de acne en een afname van de vetheid van de huid en het haar.

Wat zijn de medicijnen die Yasmin in de weg staan?

Alle medicijnen verstoren en verbieden het succesvol functioneren van de Yasmin-geboortebeperkingspillen, waardoor het risico op zwangerschap toeneemt. Het is mogelijk dat u enkele anticonceptievoorzorgsmaatregelen moet nemen als u een van de volgende middelen gebruikt:

  • Fenytoïne en carbamazepine anticonvulsiva zoals
  • Barbituraten
  • Anti-infectiemiddelen zoals rifampicine, rifabutine, griseofulvine, nevirapine,
  • Penicilline-achtige antibiotica
  • St. John’s Wort plannen

Wat zijn de bedreigingen voor het welzijn van Yasmin?

Het risico op trombose (bloedstolsels) kan worden verhoogd door combinatie van geboortebeperkingspillen zoals Yasmin, die ernstige gevolgen kunnen hebben, afhankelijk van waar de stolsel zich vormt. Er is ook een verhoogd risico op borstkanker.

Hoe nemen ze Yasmin in?

Voor een volledige maandelijkse periode bestaat elk pakje Yasmin-geboortebeperkingspillen uit 28 pillen en moet het regelmatig worden ingenomen om een succesvolle anticonceptie te garanderen. De eerste 21 pillen bevatten geboortebeperkingshormonen en de laatste 7 pillen bevatten een placebo die geen hormonen bevat. Je krijgt vaginale vlekken als je deze placebomiddelen gebruikt. Als je klaar bent met één doosje, begin je de volgende dag met een nieuw doosje. Binnen 3-4 uur zonder een oestrogeenpil in te nemen, of je nu maagklachten hebt zoals braken of diarree, dit is hetzelfde als het overslaan van een pil en je kunt wat anticonceptiemaatregelen nemen voor de komende 7 dagen.

Hoe functioneert Yasmin?

Yasmine anticonceptietabletten bevatten een mengsel van twee hormonen, ethinyl oestradiol (30 mcg), synthetisch oestrogeen en drospirenon (3 mg), die samenwerken om te beschermen tegen zwangerschap. De voorbereiding op de conceptie berust op de dynamische relatie tussen de vrouwelijke geslachtshormonen die door de eierstokken worden gegenereerd – oestrogeen dat de ovulatie bevordert en progesteron dat het baarmoederslijmvlies voorbereidt op de innesteling van het embryo – en andere regulerende hormonen die door de hypothalamus in de hersenen en de hypofyse worden geproduceerd.

Het gecombineerde hormonale anticonceptiemiddel van Yasmin werkt door het onderbreken van de normale menstruatie, het voorkomen van de ovulatie en het onderdrukken van het embryo, en het voorkomen van een zodanige endometriale productie dat een bevruchte eicel zich niet kan inplanten en rijpen. Een andere anticonceptieve functie van Yasmin-pillen is dat het baarmoederhalsslijm dicht blijft, waardoor er een fysiek schild voor het sperma ontstaat, dat typisch de consistentie bij de eisprong verandert om dunner te worden.

Drospirenon, het progestageengedeelte van Yasmin, is een van de nieuwste synthetische progestogenen die, in tegenstelling tot natuurlijk progesteron, zeer weinig androgene activiteit heeft en dus een gunstige invloed heeft op androgeen-gerelateerde huidaandoeningen zoals acne en hirsutisme (ongewenst haar).

Wat zit er in Yasmin?

De anticonceptiepillen van Yasmin bevatten een mengsel van twee hormonale werkstoffen, ethinyl oestradiol, synthetisch oestrogeen, en drospirenon, een synthetisch progestageen, die samen functioneren om te beschermen tegen zwangerschap. Ze bevatten ook lactosemonohydraat, maïszetmeel, povidon, magnesiumstearaat, hypromellose, macrogol 6000, gezuiverde talk, titaniumdioxide, geel ijzeroxide en voorgegelatineerd zetmeel.

Als je de Yasmin-tablet overslaat, kun je zwanger worden.

Bij een goede toediening bieden Yasmin’s anticonceptiepillen succesvolle anticonceptiemiddelen en hebben ze een uitvalspercentage van ongeveer 1 procent per jaar. Als je een pil laat vallen, zal het verliespercentage stijgen en kan dit leiden tot een onbedoelde zwangerschap. Zorg ervoor dat je de Yasmin-geboortebeperkingspillen goed en continu inneemt om dit te voorkomen.

Voor anticonceptie, Yasmin

Yasmin’s anticonceptietabletten bevatten een mengsel van twee hormonen die samen functioneren om effectieve anticonceptiemiddelen te leveren, ethinyl oestradiol, synthetisch oestrogeen, en drospirenon, een synthetisch progestageen.

De anticonceptiepillen van Yasmin werken door te voorkomen dat de eisprong rijpt en het embryo wordt onderdrukt, en door de vorming en verdikking van het baarmoederslijmvlies te voorkomen als voorbereiding op de innesteling, zodat een bevruchte eicel zich niet kan innestelen en zich niet kan uitbreiden.

Om een succesvolle anticonceptie te garanderen, moet u uw Yasmin-bevruchtingspillen dagelijks innemen, met 21 dagen hormoonpillen die vergezeld gaan van 7 dagen niet-hormonale pillen, waarin u menstruatiebloedingen kunt krijgen die mild en minder ernstig zijn dan normaal.

Wat zijn de bijwerkingen van Yasmin?

De meest voorkomende bijwerkingen zijn tederheid van de borst, borstpijn, maagpijn, misselijkheid, oedeem en hoofdpijn, uitslag en krabben, slapeloosheid en depressie tijdens het innemen van Yasmin-bevruchtingspillen. Bijwerkingen die minder vaak voorkomen zijn: migraine, vochtophoping, veranderingen in het lichaamsgewicht, veranderingen in het libido.

Wanneer moeten we Yasmin niet gebruiken?

Jullie gebruiken geen Yasmin-bevruchtingspillen als

  • U bent resistent tegen drospirenon of ethinyl oestradiol of een van de ingrediënten in Yasmin-geboortebeperkingspillen.
  • U heeft een familie- of voorgeschiedenis van borstkanker, endometriumcarcinoom of leverkanker.
  • Het krijgen van verhoogde bloeddruk, migraine of lipide aandoeningen
  • Je had ofwel diep-veneuze trombose, hartfalen, trombo-embolische aandoeningen, of een beroerte.
  • Diabetes met aanpassingen van de bloedvaten;
  • Onbekende oorzaak van onregelmatige vaginale bloedingen
  • Je bent zwanger of je werkt aan het zwanger worden.
  • U neemt andere geneesmiddelen die Yasmin kunnen verstoren, zoals fenytoïne en carbamazepine anticonvulsiva, barbituraten, anti-infectiva zoals rifampicine, rifabutine, nevirapine, griseofulvin antischimmel, antibiotica zoals penicilline, St. John’s Wort preparaten.

Hoe lang gaat het duren voor Yasmin?

Voor een volledige maandelijkse periode bestaat elk pakje Yasmin-geboortebeperkingspillen uit 28 pillen en moet het regelmatig worden ingenomen om een succesvolle anticonceptie te garanderen. Zolang je arts het voorstelt, kun je Yasmin anticonceptiepillen nemen.

Verlaten dosering van Yasmin

Gebruik deze instructies als je een dosis Yasmin verliest, om je te helpen weten wat je moet doen:

De 1e en 3e week (gele hormoonpillen)

Neem de pil zodra je het weet en neem de volgende op de normale tijd als je minder dan 12 uur te laat bent. Zelfs, je bent gedekt vanaf de conceptie.

Neem de laatste pil zodra je het weet en neem de volgende pil op het normale tijdstip als je meer dan 12 uur te laat bent, wat kan betekenen dat je 2 pillen in één dag neemt. Als u in de komende 7 dagen enkele anticonceptiemaatregelen neemt, zal uw preventieve veiligheid afnemen en loopt u het risico om zwanger te worden.

Dag 4 – Week 4 (niet-hormonale witte pillen)

Neem zoals gewoonlijk de volgende pil en dump de vergeten pil. Je zou geen kans moeten hebben om zwanger te worden.

Hoe slaan ze Yasmin op?

Voordat je ze nodig hebt, bewaar je Yasmin-bevruchtingspillen in je kalenderzakje. Bij kamertemperatuur onder 25°C bewaren.

Yasmin bestellen (over de toonbank)

U zult de bovenstaande tabel gebruiken om Yasmin te bestellen. U vindt ook meer informatie over dit medicijn online. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online medische zorgverlener als u geïnteresseerd bent in alternatieve anticonceptiemiddelen. Als u dat liever heeft, dan:

  • zonder recept, koop dan Yasmin;
  • Zie meer kruidenproducten / voorbehoedsmiddelen;
  • Leer alles over condooms.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “yasmin kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing