eloine kopen

89.45

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Bent u betrokken bij het online kopen van Eloine? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat uw eigen arts een recept heeft ontvangen. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. De anticonceptiemiddelen bevatten dit geneesmiddel, en veel artsen raden het veilig aan om online te kopen.

Bestel Eloine zonder voorschrift online

Eloïne is een van de verschillende vormen van anticonceptie voor orale toediening. Het heeft twee hormonen nodig die samen functioneren om te voorkomen dat u zwanger wordt, een oestrogeenhormoon en een progestageenhormoon. Eloïne is een zeer krachtige vorm van anticonceptie wanneer het op de juiste manier wordt ingenomen. Eloïne is een vorm van 28-dagen medicijn, wat betekent dat je 28 dagen lang één pil per dag neemt en dan begint met het volgende pakket. 4 van de pillen zijn inert in het doosje.

Heeft u een Eloine recept nodig?

Ja, om Eloine online te kopen heeft u een recept nodig van een door GMC/EU geaccrediteerde arts. U kunt een recept voor Eloine gemakkelijk en direct krijgen met het eenvoudige online doktersafspraakproces. Kies het item dat u wilt bestellen, klik op “Start Consultatie” en vul de korte medische vragenlijst in. Deze wordt normaal gesproken binnen 24 uur naar u verzonden als dat nodig wordt geacht voor uw recept. Anders zou een totale terugbetaling aan u worden gegeven.

Hoe werkt Eloine?

Er worden twee actieve ingrediënten gebruikt in Eloine. Ethinyl oestradiol, een synthetische vorm van het natuurlijke hormoon oestrogeen, is het eerste en drospirenon, een progestageen hormoontype, is het tweede. Deze werken samen om te voorkomen dat een eicel in de eierstokken terechtkomt en vervolgens bevrucht wordt.

Aangezien Eloine niet helpt bij de bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s), moet u, om veiliger te kunnen vrijen, ook een condoom gebruiken.

Welke ingrediënten worden in Eloine gebruikt?

Eloine bestaat uit twee geslachtshormonen, dus het is een combinatiepil. Een natuurlijk oestrogeen dat bekend staat als ethinyl oestradiol is het eerste hormoon, en een synthetisch progesteron dat bekend staat als drospirenon is het tweede.

Tijdens de normale menstruatieperiode van een vrouw functioneren deze hormonen net als normaal. Samen voorkomen ze dat er eicellen vrijkomen en verhinderen ze dat er sperma in de baarmoeder terechtkomt.

Hoe lang moet ik Eloine innemen?

Gedurende drie weken kon Eloine elke dag worden ingenomen en slechts één week worden gestopt. U zult een regelmatige cyclus van bloedingen en symptomen ondergaan in de loop van de week. U zult de cursus na zeven dagen weer hervatten.

Eloine is een anticonceptiepil die, in lage doseringen, zeer krachtig is. Het bevat minder oestrogeen dan het normale combinatiemiddel, waardoor het risico op mogelijke hormonale bijwerkingen, zoals een opgeblazen gevoel, vermoeidheid en hoofdpijn, afneemt. Er zitten 24 lichtroze oestrogeen- en progesteronentabletten in elke doos, evenals vier neppe witte tabletten zonder werkzame bestanddelen.

Eloine is een soort orale anticonceptiemiddel en bevat twee actieve ingrediënten voor uw lichaam:

  • Oestradiol ethinyl (een oestrogeen hormoon)
  • Over Drospirenon (een progestageen hormoon)

Door het stoppen van de ovulatie elke maand, functioneert Eloine. De hoeveelheid slijm die de baarmoeder bedekt wordt ook verhoogd, waardoor het zwaarder en dus moeilijker wordt voor sperma om hun reis te voltooien en de eicel te bevruchten.

Eloïne kan veiliger worden gebruikt dan de meeste anticonceptiepillen, omdat het zonder vertraging vier weken per dag wordt gebruikt.

Het is belangrijk om te onthouden dat, in vergelijking met het traditionele combinatiemiddel, lagere doseringspillen, zoals Eloine, het risico op onregelmatige bloedingen verhogen. Oudere vrouwen geven meestal de voorkeur aan pillen met een lage dosering; het is echter oké voor vrouwen van alle leeftijden om ze te gebruiken.

Bayer produceert Eloine, dat bestaat uit twee synthetische hormonen: oestrogeen dat progesteron is en alleen op recept verkrijgbaar is.

Hoe Eloine presteert

Eloine werkt door de inwendige functies van de baarmoeder te remmen, waardoor uw lichaam niet meer klaar is voor de zwangerschap. Dit wordt de ovulatie genoemd. Dit is het moment waarop een mannelijke zaadcel een eicel vrijgeeft die klaar is om bevrucht te worden door de eierstokken, en het wordt veroorzaakt door een daling van bepaalde hormoonspiegels. Het begint zich te ontwikkelen tot een foetus zodra de eicel bevrucht is. Als de eicel niet bevrucht is, zal ze tijdens de menstruatie afbreken en het lichaam verlaten.

Eloïne werkt door de hormoonspiegels die rond deze periode dalen “bij te vullen”, waardoor het lichaam gaat geloven dat er al een eisprong heeft plaatsgevonden. Dit betekent dat er geen eicel vrijkomt uit de eierstokken.

Het beïnvloedt ook de consistentie van de baarmoederwand, waardoor het onmogelijk is om daar een eicel te implanteren. Het baarmoederhalsvloeistof wordt tegelijkertijd zwaarder, waardoor het nog moeilijker wordt voor sperma om in de vagina te komen en de eicel te bevruchten.

Niet-medische abortusmogelijkheden

Condooms voor vrouwen: niet alleen om de conceptie te ontmoedigen, maar ook om soa’s te voorkomen. In het Verenigd Koninkrijk is er momenteel slechts één merk beschikbaar, Femidom genaamd. Het blijkt voor 95% productief te zijn.

Mannelijke condooms: het vermijden van zwangerschap en het voorkomen van soa’s Het is aangetoond dat het 98% effectief is.

Medicijnen op recept worden naar eigen goeddunken van een arts gegeven, onder voorbehoud van een medische consultatie.

Elke kuur van Eloine bestaat uit twee soorten pillen: 24 roze en 4 witte. De witte pillen, ook wel placebo’s genoemd, zijn inert en bevatten niets dat een effect heeft op uw lichaam. De roze tabletten bevatten de bovengenoemde werkzame stoffen, die elk 24 dagen per dag moeten worden ingenomen. Daarna kunt u elke dag 4 dagen lang een witte placebopil nemen.

Uw testosteronspiegel zal gedurende de vier ‘inactieve’ dagen dalen en een bloeding veroorzaken. Elk nieuw pakje moet de dag na de voltooiing van het vorige pakje beginnen, ook al heeft u al een bloeding.

Elke dag is het belangrijk om de Eloine tabletten op hetzelfde moment in te nemen. Op elke dag van hun cursus heeft elke pil een sticker, zodat u precies weet wanneer u ze moet innemen.

Het risico bestaat dat de pil niet volledig door het lichaam is ingenomen als u kort na het slikken van de pil overgeeft of als u last heeft van extreme diarree, waardoor de werkzaamheid van de pil afneemt. Lees het materiaal in de bijgevoegde doos voor volledige informatie over wat u in dit geval moet doen.

Eloine’s bijwerkingen

Van de 100, zullen de bijwerkingen van het Eloine effect tussen 1 en 10 individuen beïnvloeden. Als zij door u worden ondervonden, kunnen zij omvatten

  • Misselijkheid, misselijkheid
  • Schommelingen in de stemming
  • Hoofdpijn
  • Pijn in de borst
  • Periodes onregelmatig
  • Het gebrek aan intervallen
  • U kunt contact opnemen met uw arts of apotheker als u vragen heeft over bovenstaande gegevens.
  • Eloine Commando (over de toonbank)

Uit bovenstaande tabel kunt u Eloine bestellen. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online medische zorgverlener als u geïnteresseerd bent in alternatieve anticonceptiemiddelen. Als u dat liever heeft, dan:

zonder recept, koop dan Eloine;
Zie Meer Geneesmiddelen / Goederen voor anticonceptie;
Leer alles over condooms.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop ‘Koop nu’.

Nu kopen
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “eloine kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing