adenuric kopen

147.29

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Adenurisch gebruikt?

Adenurisch wordt gebruikt in de rehabilitatie van

Langdurig verhoogd urinezuurgehalte in het bloed

Een hoog urinezuurgehalte in het bloed draagt bij aan de vorming van kristallen die zich in de gewrichten afzetten, wat leidt tot ontstekingen, stijfheid en tederheid, een aandoening die bekend staat als jicht.

Adenurisch bevat febuxostat, het actieve bestanddeel.

Het werkt door de productie en de afzetting van urinezuur in het bloed te verminderen om de kristalvorming te verminderen. Adenurisch wordt gebruikt voor het vermijden van jicht, maar wordt niet gebruikt voor de behandeling van acute jichtaanvallen.

  • Neem contact op met uw arts als u zich zorgen maakt of u dit geneesmiddel heeft gekregen.
  • Voor een andere oorzaak kan de arts het hebben aanbevolen.
  • Het is niet verslaafd aan dit geneesmiddel.
  • Het is alleen toegankelijk op recept.

Voor kinderen onder de 18 jaar is er niet genoeg bewijs om het gebruik van dit geneesmiddel te ondersteunen.

Twee drogisterijen
Internet Apotheek 24/7 24-uurs distributie 135,29 Levering in 24 uur
24 uur per dag, 24 uur per dag noodhulp 125,90 uur per dag, 24 uur per week

* Met verstrekking van medisch advies.

Hoe neem je Adenurisch, hoe neem je het in?

Volg alle orders van uw arts of apotheker zorgvuldig op. Ze kunnen afwijken van de gegevens in deze bijsluiter. Vraag uw arts of apotheker om advies als u de aanwijzingen op de verpakking niet begrijpt.

Een dosering van 80 mg:

Je moet 1 tablet in tweeën breken.

Verwijder één tablet uit een pakje blaren. Houd de tablet tussen uw duimen en wijsvingers in de buurt van de scorelijn om de tablet te breken. Oefen vervolgens voldoende druk uit om de tablet te breken, met de scorelijn naar u toe. U kunt ook een tabletsnijder of de bij de apotheker verkrijgbare tabletten gebruiken. Neem voor een vol glas wijn de helft van de tablet. Voor de volgende injectie houdt u de andere helft van de pil vast.

De 120 mg dosis:

Voor een vol glas water, neem je een hele tablet.

Wanneer het moet worden genomen

Je neemt je medicatie elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip in. Elke dag op hetzelfde tijdstip innemen zou de grootste impact hebben. Het zal u helpen om te onthouden wanneer u het moet innemen. Als u dit medicijn voor of na de maaltijd inneemt, maakt dat niet uit.

Hoe je het inneemt, hoe je het inneemt,

Zolang de dokter je zegt dat je moet beginnen met het innemen van je medicatie.

Deze medicatie helpt de ziekte te reguleren, maar geneest niet. Zelfs als het beter met u gaat, is het belangrijk om uw medicatie te blijven gebruiken.

Bijwerkingen

Vertel het de arts of apotheker zo gemakkelijk mogelijk als u zich niet goed voelt bij het nemen van Adenuric.

Deze medicatie is goed voor de meeste patiënten met jicht, maar bij sommige mensen kan het onverwachte bijwerkingen hebben. Bijwerkingen kunnen in beide medicijnen voorkomen. Ze zijn af en toe ernstig, hoewel ze dat meestal niet zijn. Als u een van deze bijwerkingen heeft, kan het zijn dat u medische hulp nodig heeft.

Laat u niet schrikken door de lijst met bijwerkingen hieronder. U bent niet verplicht om een van deze bijwerkingen te ervaren.

Vraag uw arts of apotheker om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Als u een van de volgende verschijnselen ervaart en deze zijn voor u van belang, vertel het dan aan uw arts of apotheker:

  • Hoofdpijn
  • Misselijkheid, misselijkheid
  • Met diarree
  • Huiduitslag
  • Verhoogde tekenen van jicht
  • Zwelling gelokaliseerd (oedeem)

80 mg-120 mg Adenurisch

Het bovenstaande heeft betrekking op de meest prominente bijwerkingen van uw geneesmiddel. Normaal gesproken zijn ze mild.

Als er een van de volgende dingen gebeurt, vertel het dan onmiddellijk aan uw arts of ga naar de spoedafdeling van het dichtstbijzijnde ziekenhuis:

Plotselinge symptomen van allergieën, zoals huidontsteking, jeuk of uitslag, zwelling van de oren, mond, tong of andere lichaamsdelen, moeite met hoesten, piepende ademhaling of moeite met ademhalen.
Extreme reactie op de huid, met pijnlijke rode vlekken, grote blaren en schilferen van de huidlagen.
Roze, jeukende zwelling van de huid
Uh, koorts.
Er zijn zeer ernstige neveneffecten in de genoemde lijst opgenomen. Dringende noodbehandeling of ziekenhuisopname kan voor u geschikt zijn. Het is zeer zeldzaam om deze bijwerkingen te hebben.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “adenuric kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing