arche kopen

90.42

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Aankoop niet-receptuele Evra-patch

Wat zijn de patches van Evra?

De Evra-patch is een patch voor abortus die door vrouwen wordt gebruikt om onnodige zwangerschappen te voorkomen. Een hormoonreducerende pleister die zich aan de huid bindt, is de Evra-patch. In tegenstelling tot de meeste anticonceptiestrategieën zou buikpijn geen invloed hebben op het vrijkomen van hormonen via het kompres.

  • Dagelijks toegevoegd
  • Niet ziek
  • Vrij stabiel Zeer betrouwbaar

De patch is ongeveer twee centimeter bij twee centimeter en moet worden gevestigd op een gladde, haarloze, droge regio van de huid, zodat het lichaam veilig synthetisch oestrogeen en progesteron kan absorberen.

Wat zijn de bijwerkingen van patches met Evra?

De meeste vrouwen kunnen geen bijwerkingen van de Evra-patch ervaren, maar ze komen wel voor bij een beperkt percentage van de vrouwen. Vraag uw arts als u zich zorgen maakt.

De meest voorkomende bijwerkingen van de Evra-patch zijn onder andere hoofdpijn, huidontsteking, misselijkheid en tederheid van de borst.

Er zijn een aantal gevaren en valkuilen die bij de patch horen. Vervolgens kan de huid tegen het einde van de week in 4 procent van de gevallen afvallen; als het onopgemerkt blijft, is het misschien niet zo goed gedekt tegen zwangerschap. Is het ook niet zo discreet als een medicijn? (het is eerder uitwendig dan inwendig). Echter, braken of diarree maakt het niet minder effectief wanneer het uitwendig op de huid wordt aangebracht.

Hoe succesvol zijn de patches van Evra?

De Evra-patch kan tot 99 procent effectief zijn in het stoppen van een zwangerschap, mits goed gebruikt.

Als de richtlijnen voor het gebruik goed worden opgevolgd, kan de Evra-patch in 99 procent van de situaties zekerheid bieden. Dit is echter afhankelijk van meerdere variabelen, zoals het feit dat de patch niet ongemerkt afgaat.

Mag ik de Evra-patch gebruiken voor een ander geneesmiddel?

Ja, maar de dokter zal je wat advies geven over de paar uitzonderingen.

Als je andere medicijnen gebruikt, zou je het Evra-pad moeten kunnen gebruiken. Er zijn echter weinig uitzonderingen, maar u kunt nog steeds bij uw arts nagaan of er farmaceutische of vrij verkrijgbare medicijnen zijn die de patch kunnen beschadigen. Alternatieve medicijnen en vitaminen zorgen hiervoor.

Hoe snel werkt de Evra-patch?

Het zal direct succesvol zijn, zolang u het op de eerste dag van uw menstruatie initieert. U moet het op een schone, haarloze, droge huidpleister plaatsen om de werkzaamheid ervan te maximaliseren en te zorgen voor een soepele overdracht van hormonen, en wees voorzichtig om het niet per ongeluk te verwijderen.

Alternatieve anticonceptiemiddelen

We hebben wat vervangende anticonceptiemiddelen naast de Evra-patch:

  • TheNuvaRing (vaginale ring)
  • Tabletten gemengd
  • Tabletten met gereduceerde dosering
  • Pillen voor mini
  • Sommige therapieën

Er zijn andere langwerkende anticonceptiemiddelen te koop. Dit zijn onder andere injecties, injectietherapie en spoeltherapie. Het is mogelijk dat de dichtstbijzijnde gezinsspecialist of gezinsplanningskliniek u meer kennis verschaft over deze en andere zaken.

Evra-reparatieopdracht (over de toonbank)

U moet een patch voor Evra bestellen van de tafel hierboven. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online medische zorgverlener als u geïnteresseerd bent in alternatieve anticonceptiemiddelen. Als u dat liever heeft, dan:

Koop een patch voor Evra zonder recept;
Zie meer kruidenproducten / voorbehoedsmiddelen;
Leer alles over condooms.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop ‘Koop nu’.

Nu kopen
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “arche kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing