bactroban kopen

65.35

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat wordt aanbevolen voor dit geneesmiddel?

In vergelijking met andere huidinfecties veroorzaakt door bacteriën wordt Bactroban, een antibioticum, gebruikt om impetigo te behandelen. Het is niet effectief tegen schimmel- of virale infecties.

Voor andere toepassingen wordt dit medicijn ook voorgeschreven. Vraag uw arts of apotheker voor meer informatie.

Hoe moet dit medicijn worden gebruikt?

In een zalf die aan de huid wordt toegevoegd, past Bactroban. Bactroban wordt meestal drie keer per dag gedurende 1 tot 2 weken aangebracht. Volg de aanwijzingen van het medicijn zorgvuldig op en vraag de arts of apotheker om iets te beschrijven dat u niet begrijpt. Gebruik Bactroban zoals specifiek voorgeschreven. Gebruik het niet meer of minder vaak of vaker dan aanbevolen door uw arts.

Was het besmette gebied zorgvuldig en voeg dan zacht een kleine hoeveelheid zalf (dunne film) toe. Met steriel gaas kunt u de plaats afdekken.

Voeg uw ogen niet toe aan Bactroban.

Als uw arts u dat aanraadt, voeg dan geen Bactroban toe aan brandwonden.

Welke specifieke stappen moet ik volgen?

Totdat u de Bactroban gebruikt,

  • Als u allergisch bent voor Bactobran of een ander geneesmiddel, vertel het dan aan de arts en de apotheker.
  • Vertel uw arts en apotheker welke medicijnen op recept en welke medicijnen zonder recept, vooral chloramphenicol, u gebruikt (Chloromycetine).
  • Als u zwanger bent, probeert zwanger te worden of borstvoeding geeft, vertel het dan aan de arts. Bel uw arts als u zwanger wordt door het gebruik van Bactroban.

Wat moet ik doen als ik een dosis van deze medicatie mis?

Zodra u zich herinnert, voeg de ontbrekende dosis toe. Als het echter bijna tijd is voor de volgende injectie, negeer dan de overgeslagen dosis en hervat de dagelijkse doseerroutine. Om een gemiste dosis goed te maken, neem geen dubbele dosis.

Welke neveneffecten merk ik van dit medicijn?

Bijwerkingen kunnen zich voordoen met Bactroban. Als al deze symptomen ernstig zijn, of niet verdwijnen, vertel het dan aan uw arts:

Verbranding, prikken, irritatie, uitslag of krabben…

Wat weet ik over de opslag en verwijdering van dit medicijn?

Het zal invloed hebben op de manier waarop dit medicijn of alle andere medicijnen functioneren wanneer dit medicijn samen met andere medicijnen wordt ingenomen. Bewaar de medicatie uit de buurt van overtollige warmte en vocht bij kamertemperatuur en (niet in de badkamer).

Omdat verschillende pakjes (zoals die voor de wekelijkse pillen en die voor oogdruppels, crèmes, patches en inhalators) niet kinderveilig zijn en gemakkelijk door jonge kinderen kunnen worden geopend, is het noodzakelijk om alle medicijnen uit het zicht en het bereik van kinderen te houden. Vaak sluit u de beschermkapjes en zet u het medicijn snel op een veilige plaats, op en neer en uit het zicht en de controle, om te voorkomen dat jonge kinderen vergiftigd worden.

Om te garanderen dat honden, kinderen en anderen ze niet opeten, moeten ongewenste drugs op een speciale manier worden verwijderd. U moet deze drugs echter niet in het toilet wassen. In plaats daarvan is de veiligste manier om uw medicijn weg te gooien, met een regeling voor het terugbrengen van medicijnen op recept. Om te weten te komen over de programma’s voor het inleveren van medicijnen bij u in de buurt, kunt u met uw apotheker praten of contact opnemen met uw plaatselijke afval-/recyclingafdeling. Ga voor meer informatie naar de website van de FDA over gezonde medicijnverwijdering als u geen toegang hebt tot een retourservice.

Wat moet ik nog meer weten?

Blijf bij de dokter voor alle bezoeken. De Bactroban is alleen voor uitwendig gebruik. Zorg ervoor dat de Bactroban-zalf niet doordringt of uw ogen, neus of mond inslikt. Totdat uw arts u dit aanraadt, mag u geen verband, verband, make-up, lotions of andere huidmedicijnen aan het te onderzoeken gebied toevoegen.

Laat het medicijn niet door iemand anders gebruiken. Verduidelijk wat uw zorgen zijn over het bijvullen van uw medicatie met uw apotheker.

Neem contact op met de arts als u al tekenen van de infectie heeft nadat u klaar bent met het gebruik van Bactroban.

Net als alle andere medicijnen, zoals vitaminen, mineralen of andere voedingssupplementen, is het van vitaal belang dat u een lijst heeft van alle voorgeschreven en vrij verkrijgbare (OTC) medicijnen die u gebruikt. Telkens wanneer u naar een dokter gaat of als u in een ziekenhuis wordt opgenomen, kunt u deze lijst meenemen. De gegevens die je moet meenemen in geval van nood zijn ook relevant.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “bactroban kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing