cilest kopen

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wilt u Cilest online winkelen? U zult zien dat dit medicijn op deze website kan worden gekocht zonder dat u vooraf een recept heeft ontvangen van uw eigen arts. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit recept is een van de anticonceptiemedicijnen en wordt door de meeste artsen als veilig beschouwd om online te bestellen.

Kopen zonder voorschrift Cilest

Wat is hij, Cilest?

De combinatie orale anticonceptiepil is Cilest. Om succesvol te zijn, moet het elke dag genomen worden.

Net als andere anticonceptiepillen worden zowel oestrogeen als progesteron in Cilest gevonden. Het is alleen toegankelijk op recept. Bestel uw online herhalingsvoorraad van Cilest: onze service is discreet en snel. Vul onze korte beoordelingsvragenlijst in om uw bestelling te plaatsen. Uw recept zal worden gecontroleerd door een van onze online artsen om na te gaan of u zich de pil kunt veroorloven.

Hoe kan ik Cilest ophalen?

Cilest moet elke dag op hetzelfde tijdstip worden ingenomen om zwangerschap te voorkomen (dit kan het meest geschikte moment voor u zijn, mits u zich aan een routine houdt en de pil altijd inneemt).

U moet de pil elke dag met een glas water innemen.

Gedurende drie weken achter elkaar kunt u gecombineerde anticonceptie zoals Cilest nemen, gevolgd door een pauze van een week terwijl u uw tijd hebt. Tijdens uw week zonder pillen bent u ook veilig voor de zwangerschap.

Wat gebeurt er als ik een dosis van deze medicatie mis?

Probeer de pil niet te missen of stel het innemen van andere pillen uit. Neem de medicatie zodra u het weet en neem dan de volgende pil op hetzelfde moment, als u een tablet overslaat op de gebruikelijke tijd, zelfs als dit betekent dat u twee tabletten op dezelfde dag inneemt.

Zolang u de pil binnen 12 uur na uw normale datum inneemt, bent u nog steeds veilig.

U zou extra zekerheid moeten gebruiken, zoals condooms, gedurende zeven dagen als u de 12 uur durende periode voor het innemen van Cilest heeft gemist. Voor meer specifieke richtlijnen over hoe om te gaan met een ontbrekende dosering, kunt u de Cilest Patiëntenfolder lezen.

Rokers, kunnen ze Cilest gebruiken?

Als u ouder bent dan 35 jaar en u rookt, is Cilest niet geschikt voor u. Een marginaal verhoogd risico op trombose en bloedstolsels wordt geassocieerd met het nemen van een combinatiepil zoals Cilest. Een oestrogeenvrije minipil die geen effect heeft op het risico op trombose kan worden voorgeschreven door uw huisarts.

Voordat u een hormonale anticonceptie neemt, is het vaak nodig om de arts te informeren of u een verhoogde bloeddruk of een hoog cholesterolgehalte heeft. Als u veel alcohol drinkt, gebeurt hetzelfde, wat ook kan betekenen dat u een groot risico loopt op hart- en vaatziekten.

Het kan hier in het Engels worden gedownload.

Hoe werkt Cilest?

Drie manieren waarop Cilest werkt om onnodige zwangerschappen te stoppen

Ovulatie stopt het;
Het maakt het slijm bij de ingang van de baarmoeder zwaarder, waardoor het moeilijker wordt om het sperma in de eicel te krijgen.

Het maakt het moeilijker voor de baarmoederwand om een bevruchte eicel in te brengen en te produceren.

Gebruikt Cilest antibiotica om met hem om te gaan?

Net als andere anticonceptiecapsules kan Cilest zich bemoeien met antibiotica die enzymen activeren. Rifampine en rifabutine bevatten beide. Vraag de arts hoe dit de veiligheid van uw anticonceptie zou aantasten als u bij het innemen van de pil een enzyminbrengend antibioticum krijgt.

Als dat het geval is, blijft een alternatief anticonceptiemiddel, zoals een condoom of een pessarium, tot zeven dagen nadat u bent gestopt met het innemen van het antibioticum, gebruikt worden. U wordt door uw arts geraadpleegd over hoe u gezond kunt blijven.

Wat is de Cilest Active Ingredient?

In elke Cilest-tablet worden 35 microgram ethinyl oestradiol en 250 microgram norgestimaat gebruikt.

Ethinyl oestradiol, dat in veel andere anticonceptiepillen zit, is een synthetisch oestrogeen. Een synthetische vorm van progesteron is Norgestimate.

Oestrogeen en progesteron zijn geslachtshormonen in het lichaam die zich op natuurlijke wijze ontwikkelen.

Mogelijke bijwerkingen van Cilest

Bijwerkingen kunnen zich voordoen met Cilest. Soms, na de eerste maand van het innemen van een anticonceptiepil, nemen de bijwerkingen af. Lees de bijsluiter van de patiënt om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van de complicaties en bijwerkingen van de orale anticonceptie.

 • Hoofdpijn
 • Maagzorgen
 • Tijdens de eerste drie maanden met onregelmatige bloeding
 • Veranderingen in het tijdsbestek
 • Migraine
 • Gezwollen ledematen En gezwollen ledematen
 • Depressie en stemmingswisselingen
 • Slapeloosheid
 • Constipatie van
 • Huidaandoeningen zoals acne
 • Druk en spasmen in de spieren
 • Pijnlijke borsten
 • Urineweg- en menstruatieziekten, zoals kankerzweren en blaasontsteking
 • Gebrek aan menstruatie
 • Gewichtstoename
 • Zwakheid of uitputting
 • Bestelling van de galerij (geen voorschrift)

Uit bovenstaande tabel kunt u Cilest bestellen. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een alternatief anticonceptiemiddel. Als u dat liever heeft, dan:

Koop dan zonder recept Cilest;
Zie meer medicijnen / goederen voor anticonceptie;
Leer alles over condooms.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop ‘Koop nu’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “cilest kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing