circadin kopen

83.88

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Circadin, en hoe gebruik je het?

Het werkzame bestanddeel van Circadin is melatonine, dat behoort tot een groep lichaamsproducerende natuurlijke hormonen.

Voor de kortdurende behandeling van primaire slapeloosheid (moeilijk vallen of in slaap blijven of onvoldoende slaapkwaliteit gedurende minstens een maand), gekenmerkt door een slechte slaapkwaliteit bij patiënten ouder dan 55 jaar, wordt Circadin gebruikt in monotherapie.

Hoe worden ze gebruikt?

Neem Circadin vaak zoals uw dokter u opdraagt. Bij twijfel kunt u weer contact opnemen met uw arts of apotheker. De gebruikelijke dosering is één Circadin-tablet per dag, oraal in te nemen na een maaltijd, 1 of 2 uur voor het slapen gaan. Het is mogelijk om deze dosering dertien weken vol te houden. De tablet moet in zijn geheel worden gegeten. De tabletten met Circadin mogen niet gebroken of in tweeën gesneden worden.

Als u meer inneemt dan u Circadin kunt innemen,

Ga zo snel mogelijk naar een dokter of apotheker als u per ongeluk meer medicijnen gebruikt dan u zou moeten.

Het kan leiden tot slaperigheid als u meer dan de voorgeschreven dosering voor elke dag inneemt.

Als u de Circadin vergeet in te nemen,

Als u de tablet niet inneemt, neem hem dan in voordat u naar bed gaat, zodra u zich dat herinnert, of wacht tot de volgende dag en ga dan weer verder zoals voorheen.

Om een gemiste poging goed te maken, neem je geen dubbele dosis.

Wanneer u het Circadin medicijn vermijdt,

Er zijn geen bekende nadelige gevolgen van de vertraging of voortijdige stopzetting van de therapie. Het gebruik van Circadin na afloop van de therapie leidt niet tot ontwenningsverschijnselen.

Raadpleeg uw arts of apotheker als u vragen heeft over de toepassing van dit geneesmiddel.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Circadin kan bijwerkingen veroorzaken, zoals alle medicijnen, maar niet iedereen heeft er last van. De volgende symptomen worden als zeldzaam ervaren (ze treffen ten minste 1 op de 100 patiënten)

Irriteerbaarheid, nervositeit, rusteloosheid, slapeloosheid, onregelmatig dromen, angst, migraine, lethargie (vermoeidheid, verlies van energie), rusteloosheid gecombineerd met verhoogde beweging, duizeligheid, uitputting, hoge bloeddruk, maagklachten, indigestie, ontwikkeling van mondzweren, droge mond, variaties in de bloedchemie die de huid of de ogen geelachtig kunnen maken, ontsteking van de huid.

Beschrijving Circadine

Waar worden ze opgeslagen?

Kinderen buiten de controle en het gehoor houden.

Na de vervaldatum die op de verpakking staat vermeld, mag u Circadin niet meer gebruiken. De laatste dag van de maand gezien is de vervaldag.

Bewaar het onder 25°C. Om het te beschermen tegen licht, bewaar de originele verpakking.

Geneesmiddelen mogen niet in de vuilnisbak of in de afvoer worden gegooid. Vertel uw apotheker hoe u zich moet ontdoen van niet benodigde verpakkingen en medicijnen. U blijft de wereld op deze manier beschermen.

Hoe ziet Circadin eruit en hoe ziet het materiaal van de kit eruit?

De tabletten met verlengde afgifte van Circadin 2 mg hebben de vorm van biconvexe, ronde, witte of witte capsules. De tablettendoos bevat ofwel een blisterstrip van 20 of 21 tabletten ofwel een kartonnen doosje met twee blisterstrips van 15 tabletten elk (30 tabletten in totaal). Niet alle soorten verpakkingen moeten worden verkocht.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “circadin kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing