daktarin kopen

71.95

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is 2 procent Gel met Daktarine?

Voor het voorkomen van huidinfecties zoals ringworm, sportervoet (huidinfectie van de voeten), jeuk (schimmelinfectie van de billen, binnenkant van de dijen en de huid van de geslachtsorganen) en andere schimmelinfecties wordt Daktarine 2% gel op grote schaal gebruikt. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van pityriasis, waardoor de maag, het hoofd, de benen en de nek de huid kunnen verlichten. Daktarine 2 procent Gel, een schimmelwerende zool, remt de ontwikkeling van schimmels op de huid en behandelt zo infecties. Het wordt gebruikt als gel, poeder en vloeibare nevel, evenals een lotion. Er is ook een vorm van zetpil beschikbaar die wordt geïnjecteerd voor behandeling in de vagina.

Dosering Daktarine 2% Gel

De dosering en de duur van de toediening van Daktarin 2 procent Gel is afhankelijk van het type infectie waarvoor het wordt gebruikt. Breng het twee keer per dag aan of volgens de instructies van uw arts. Let op dat u het niet langer dan de voorgeschreven tijd aanbrengt. Dit zal de gezondheid niet verbeteren, dus het zal de bijwerkingen versterken. Lees en neem de aanwijzingen goed in acht terwijl u een vaginale crème of zetpil gebruikt.

Mogelijke bijwerkingen

Een lichte ontsteking op de huid waar het wordt toegevoegd of een branderig en krassend gevoel in het getroffen gebied zijn de mogelijke bijwerkingen die Daktarin 2 procent Gel kan hebben. Als zodanig hebben deze tekenen geen medische begeleiding nodig. Als u echter een allergische reactie heeft, zoals uitslag, zwelling van de mond, tong en gezicht of netelroos, neem dan onmiddellijk contact op met de arts. Uw arts kan ook worden geadviseerd over verhoogde roodheid, ongemak of zwelling in het getroffen gebied.

Hoe gebruik je 2 procent Gel voor Daktarine?

Voordat u Daktarin 2 procent Gel op de aangetaste delen gebruikt, moet u het gebied drogen. Stop met strakke kledingstukken van synthetische stoffen en ga voor lichte kleding van katoen. Gegarandeerd dat u het niet op uw ogen spuit. Was uw ogen snel met koud water voor het geval er iets gebeurt.

De details die hier worden gegeven zijn gericht op het zout en de substantie van het medicijn. De effecten en het gebruik van het medicijn kunnen verschillen van persoon tot persoon. Voordat u dit geneesmiddel gebruikt, kunt u het beste een dermatoloog raadplegen.

Wat zijn de toepassingen van de 2 procent Gel Daktarine?

Kandidaatstelling oraal

Daktarine 2 procent Gel wordt gebruikt voor de behandeling van mondschimmelinfecties veroorzaakt door de schimmel Candida albicans.

Candidiasis vaginale

Bij de behandeling van vaginale infecties veroorzaakt door Candida albicans schimmel wordt Daktarine 2% Gel gebruikt.

Infectie van de Schimmelhuid

Daktarine 2% Gel wordt gebruikt bij de behandeling van door schimmels veroorzaakte huidinfecties. Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van nagelziektes veroorzaakt door schimmels.

Belangrijkste hoogtepunten van de Daktarinegel

Hoe lang zou de impact duren?

Gemiddeld duurt het effect van dit middel 24 uur.

Wat is het begin van de actie?

U zult de hoogste speekselconcentratie van dit geneesmiddel zien binnen 7 uur na de orale toediening.

Zijn er waarschuwingen voor zwangerschap?

Tenzij strikt noodzakelijk, wordt het gebruik van dit geneesmiddel niet geadviseerd tijdens de borstvoeding. Vraag de arts naar de mogelijke voordelen en gevaren voordat u akkoord gaat met het gebruik van dit geneesmiddel.

Zal afhankelijkheid het veroorzaken?

Er zijn geen gedocumenteerde afhankelijkheidspatronen.

Zijn er waarschuwingen voor borstvoeding?

Er is geen goed bewijs voor het gebruik van dit geneesmiddel bij vrouwen die borstvoeding geven. Bij het toevoegen van topische crème, gebruik met de nodige voorzichtigheid. Vraag de arts naar de mogelijke voordelen en gevaren voordat u akkoord gaat met het gebruik van dit middel.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “daktarin kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing