detrusitol kopen

92.65

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat wordt aanbevolen voor dit geneesmiddel?

Om overactieve blaas te voorkomen wordt tolterodine gebruikt (een aandoening waarbij de blaasspieren ongecontroleerd samentrekken, wat leidt tot frequent plassen, een dringende noodzaak om te plassen en een onvermogen om het plassen onder controle te houden). Tolterodine behoort tot een familie van farmaceutische producten die antimuscarinemedicijnen worden genoemd. Het werkt door de blaasspieren te kalmeren en te voorkomen dat de blaas samentrekt.

Hoe moet dit medicijn worden gebruikt?

Tolterodine wordt geleverd als een verlengde (langwerkende) mondtablet en -capsule. Meestal worden de tabletten twee keer per dag ingenomen. De time-release capsules worden normaal gesproken één keer per dag met vloeistof ingenomen. Volg de aanwijzingen van het medicijn zorgvuldig op en vraag de arts of apotheker om iets te beschrijven dat u niet begrijpt. Neem gewoon Tolterodine in volgens de instructies. Neem de dokter niet meer of minder vaak in dan voorgeschreven.

Slik de hele capsules met verlengde afgifte door; niet snijden, kauwen of verpletteren.

 • Als je begint met het innemen van Tolterodine,
 • Als u allergisch bent voor tolterodine, fosoterodinefumaraat (Toviaz), andere geneesmiddelen of een van de bestanddelen van tolterodinepillen of -capsules met verlengde afgifte, breng dan uw arts en apotheker op de hoogte. Vraag de apotheker om een lijst met ingrediënten.
 • Vertel de arts en de apotheker wat u doet of verwacht te nemen met voorgeschreven en niet-voorgeschreven medicijnen, vitaminen, voedingssupplementen en kruidenartikelen. Houd rekening met elk van de volgende zaken: amiodarone (Nexterone, Pacerone); antihistaminica met atazanavir (Reyataz, Evotaz); claritromycine; cyclosporine (Gengraf, Neoral, Sandimmune); donepezil (Aricept, Namzaric); erythromycine (EES, Ery-Tab, anderen); galantamine (Razadyne); itraconazole, Namzaric); (Onmel, Sporanox). Tolsura); medicijnen voor prikkelbare darmsyndroom, reisziekte of de ziekte van Parkinson; ketoconazol; procainamide; ritonavir (Norvir, Kaletra, Technivie, Viekira); rivastigmine (Exelon); saquinavir (Invirase); sotalol (Betapace, Sorine, Sotylize); en vinblastine. Het kan zijn dat uw arts de dosering van uw recept moet aanpassen of uw bijwerkingen nauwkeurig moet controleren.
 • Vertel de arts of u glaucoom hebt of ooit hebt gehad (verhoogde oogdruk die kan leiden tot verlies van gezichtsvermogen), urineretentie (onvermogen om uw blaas volledig of volledig af te voeren), of maagretentie (langzame lediging van de maag).
 • Vertel de arts of u of iemand in uw familie een verlengde QT-interval heeft gehad of heeft gehad (een zeldzame hartaandoening die snelle hartslagen, flauwvallen of vroegtijdige dood kan veroorzaken), of dat u complicaties heeft of heeft gehad met de blaas, de maag of de darmen, waaronder verstoppingsproblemen, myasthenia gravis (een spierverzwakking van het zenuwstelsel), of nier- of leveraandoeningen.
 • Als u zwanger bent, als u van plan bent zwanger te worden of als u borstvoeding geeft, informeer dan de arts. Neem dringend contact op met de arts als u zwanger wordt terwijl u tolterodine inneemt.
 • U moet er rekening mee houden dat tolterodine duizeligheid of slaperigheid, wazig zicht of andere problemen met uw zicht kan veroorzaken. Totdat u weet hoe dit medicijn u beïnvloedt, moet u stoppen met het verplaatsen van auto’s of het draaien van apparatuur.

Wat moet ik doen als ik een dosis van dit medicijn mis?

Als u een dosis mist, neem deze dan in zodra u zich deze herinnert. Negeer echter de overgeslagen dosis en hervat de dagelijkse dosering als het bijna tijd is voor de volgende dosis. Om een gemiste dosis in te halen, neem geen dubbele dosis.

Wat zijn de bijwerkingen die dit geneesmiddel kan veroorzaken?

Bijwerkingen kunnen worden veroorzaakt door Tolterodine. Als al deze symptomen ernstig zijn, of niet verdwijnen, vertel het dan aan je dokter:

 • Droge mond
 • Zuurgraad De
 • Hoofdpijn
 • Constipatie van
 • Diarree Patiënten
 • Droge ogen
 • Huid met vette huid
 • Druk in de knieën
 • Druk in de buik
 • Overmatige uitputting
 • Problemen met het legen van de blaas
 • Bij het plassen, kwelling
 • Gewichtstoename
 • Angst en bezorgdheid

Het is waarschijnlijk dat een van de bijwerkingen ernstig is. Vermijd het gebruik van tolterodine als u een van de volgende symptomen heeft en neem onmiddellijk contact op met de arts of vraag om medische hulp in geval van nood:

 • Hoofd, keel, tong, lippen of ogen zwellen op.
 • Slik- of ventilatieproblemen

Wat weet ik over de opslag en verwijdering van dit medicijn?

Het zal invloed hebben op de manier waarop dit medicijn of alle andere medicijnen functioneren wanneer dit medicijn samen met andere medicijnen wordt ingenomen. Bewaar het uit de buurt van zon, overtollige warmte en vocht bij kamertemperatuur, en (niet in de badkamer).

Omdat verschillende pakjes (zoals die voor de wekelijkse pillen en die voor oogdruppels, crèmes, patches en inhalators) niet kinderveilig zijn en gemakkelijk kunnen worden geopend door jonge kinderen, is het noodzakelijk om alle medicijnen uit het zicht en het bereik van kinderen te houden. Vaak sluit u de beschermkapjes en zet u het medicijn snel op een veilige plaats, op en neer en uit het zicht en de controle, om te voorkomen dat jonge kinderen vergiftigd worden.

Wat moet ik nog meer weten?

Houd de dokter in de gaten voor alle bezoeken.

Laat het medicijn door niemand innemen. Verduidelijk alle vragen die u heeft met uw apotheker over het bijvullen van uw recept.

Het is van vitaal belang dat u een lijst heeft van alle medicijnen die u gebruikt voor gebruik op recept en zonder recept (OTC), evenals alle andere dingen die u inneemt, zoals vitaminen, mineralen of andere voedingssupplementen. Telkens wanneer u naar een dokter gaat of als u in een ziekenhuis wordt opgenomen, kunt u deze lijst meenemen. De gegevens die u in geval van nood moet meenemen, zijn ook relevant.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “detrusitol kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing