diflucan kopen

70.80

Bekijk de apotheek 

Beschrijving

Niet-receptuele Diflucan kopen

Waarvoor gebruiken ze Diflucan One?

Diflucan One 150 mg capsule wordt gebruikt voor de behandeling van vaginale candidiasis, een vaginale schimmelinfectie met duidelijke tekenen van vaginale jeuk en ongemak, evenals witte en reukloze vaginale afscheiding. Als een enkele orale medicatie, Diflucan One kan verlichten symptomen na de eerste dag, maar het kan enkele dagen duren om volledig succesvol te zijn.

Hoe werkt Diflucan One?

Fluconazol, een breed-spectrum antischimmelmiddel dat behoort tot de triazol-antischimmelgemeenschap, is te vinden in Diflucan One-capsules. Fluconazol is een krachtige en unieke schimmel enzymremmer die nodig is voor de synthese van ergosterol in Diflucan One, een essentieel onderdeel van het schimmelcelmembraan dat niet in dierlijke cellen voorkomt. De fluconazol in Diflucan One verzwakt het membraan van de schimmelcel, waardoor de inhoud van de cel kan lekken, de schimmel wordt gedood, de verspreiding van de infectie wordt voorkomen en de symptomen die door de infectie worden veroorzaakt, waaronder jeuk en ontsteking, worden verlicht.

Wat produceren ze in Diflucan One?

Fluconazol 150 mg, een breed-spectrum antischimmelmiddel dat wordt gebruikt om een groot aantal schimmelinfecties te behandelen en te voorkomen, is te vinden in Diflucan One-capsules. Gelatine, lactose, maïszetmeel, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, natriumlaurylsulfaat, titaandioxide en patentblauwe kleurstof en de gelatinecapsule worden allemaal gebruikt.

Vaginale candidiasis therapie met Diflucan One

Diflucan Fluconazol, een breedspectrum synthetisch antischimmelmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van vaginale candidiasis veroorzaakt door de gist Candida albicans, bestaat uit een tablet van 150 mg. De meest voorkomende plaatsen van infectie met candidiasis zijn de slijmvliezen, met name in de vagina. In feite remt fluconazol in Diflucan One de ergosterolsynthese, een essentieel onderdeel van de schimmelcelmembraan, die de schimmel vernietigt en de verspreiding ervan tegenhoudt. Op deze manier verminderen 150 mg capsules van Diflucan One de tekenen van vaginale candidiasis, waaronder vaginale jeuk en ongemak, evenals witte en reukloze vaginale afscheiding.

Wat zijn de bijwerkingen van Diflucan One?

Bij inname van Diflucan One 150mg tabletten, zijn de meest voorkomende geregistreerde bijwerkingen: maagklachten, maagkrampen, misselijkheid en braken, diarree, huiduitslag, koorts, constipatie, duizeligheid, opvliegers, tintelend gevoel.

Wanneer moet je Diflucan One niet gebruiken?

Als u Diflucan One op 150 mg tabletten gebruikt, moet u niet

 • Allergisch voor fluconazol of een andere farmaceutische stof die azool of een ander ingrediënt in Diflucan bevat Eén capsule van 150mg
 • U bent zwanger of geeft borstvoeding zonder doktersadvies.
 • U hebt een hartaanval of een leveraandoening
 • U neemt andere geneesmiddelen die interfereren met Diflucan One, waaronder antivirale geneesmiddelen zoals rifampine, rifabutine of zidovudine, terfenadine of astemizool voor allergieën, cisapride voor reflux, fenytoïne, hydrochloorthiazide diuretica, diabetische geneesmiddelen zoals glipizide, tolbutamide of glibenclamide, astma theophylline, tacrolimus en cyclosporine immunosuppressiva, sommige benzeenonderdrukkende middelen.

Met welke medicijnen associeert Diflucan One-capsules?

Verschillende medicijnen verstoren Diflucan One 150mg en mogen niet worden gebruikt bij het innemen van Diflucan One 150mg of pas nadat uw arts u heeft aangesproken en geadviseerd:

Verhoogde bijwerkingen van medicijnen: Cisapride voor reflux kan hartproblemen veroorzaken;
Geneesmiddelen die Diflucan One veroorzaken: rifampine, rifabutine of zidovudine antivirus; diuretische hydrochlorothiazide;
Geneesmiddelen die beïnvloed worden door Diflucan One: fenytoïne-antilichaam, diabetesgeneesmiddelen zoals glipizide, tolbutamide of glibenclamide; astma theophylline, tacrolimus en cyclosporine immunosuppressiva; bepaalde benzodiazepinen zoals midazolamide

1 capsule Diflucan 150 mg

Hoe moest Diflucan One worden meegenomen?

Uw Diflucan One 150 mg tablet kan op elk moment van de dag worden ingenomen, in zijn geheel met een glas water, met of zonder fruit. Omdat het een enkel oraal geneesmiddel zou moeten zijn, kunt u Diflucan One slechts als een enkele dosis innemen. Na de eerste dag kunnen de symptomen beginnen te vervagen, maar het kan enkele dagen duren voordat het volledig succesvol is.

Hoe lang neemt u Diflucan One in?

Aangezien het een enkel oraal geneesmiddel moet zijn, kunt u Diflucan One slechts als een enkele dosis nemen.

Hoe moest Diflucan One worden bewaard?

U dient uw 150 mg Diflucan One in de blisterverpakking te bewaren voor gebruik en onder 30°C op een koude, droge plek te bewaren.

Welk medicijn is dit?

Fluconazol is een medicijn en is een schimmelwerend middel. Het wordt gebruikt om bepaalde vormen van schimmel- of gistinfecties te genezen of te voorkomen.

Dit geneesmiddel kan voor andere doeleinden worden gebruikt en als u vragen heeft, kunt u deze aan uw arts of apotheker stellen.

BENAMING(en) VAN GEMEENSCHAPPELIJKE MARKT: Diflucan

Hoe moet dit medicijn worden gebruikt?

Mondeling, neem dit medicijn. Op het medicijnflesje, volg de instructies. Voor gebruik, goed schudden. Meet de orale suspensie met een speciaal gelabelde lepel of pot. Als je er geen hebt, vraag het dan aan je apotheker. Lepels voor huishoudens zijn niet betrouwbaar. Neem het voor of na het voeden. Neem op dagelijkse tijdstippen uw medicatie in. Neem uw medicatie niet vaker in dan nodig is. En als u zich beter voelt, mis dan niet de dosering of stop vroegtijdig met het innemen van uw medicatie. Stop niet met het nemen van uw medicatie, behalve zoals voorgeschreven door uw arts.

Overdosis: Als u het gevoel heeft dat u meer van dit medicijn heeft genomen dan u zou moeten, bel dan dringend de gifcentrale of de spoedafdeling.

OPMERKING: Dit medicijn zou alleen voor u zijn. Deel dit medicijn met niemand.

Wat moet ik doen als ik een dosis van dit medicijn verlies?

Als er een dosis ontbreekt, gebruik deze dan zo snel mogelijk. Neem alleen de dosis als het tijd is voor de volgende dosis. Neem geen doseringen die dubbel of extra zijn.

Waar moet ik op letten bij het innemen van dit medicijn?

Voor routinecontroles gaat u naar de dokter of zorgverlener. Als u dit medicijn al lang inneemt, kan het zijn dat u een bloedcontrole nodig heeft. Als uw omstandigheden niet veranderen, vertel het dan aan uw arts of zorgverlener. Om te genezen, kunnen bepaalde schimmelinfecties weken of maanden zorg nodig hebben.

Het potentiële risico voor uw lever kan worden verbeterd door alcohol. Stop met alcoholische dranken.

Heb je geen seks totdat je de medicatie hebt voltooid als je een genitale infectie hebt. Er is een maandverband dat u kunt gebruiken. Gebruik geen tampons. Gebruik schoon ondergoed met katoen, geen plastic.

Waar moet ik de medicijnen bewaren?

Hou het buiten de controle van de kinderen.

Bewaar de medicijnen tussen 5 en 30 graden C bij kamertemperatuur (41 en 86 graden F). Houd het flesje goed gesloten. Verwijder na 2 weken alle overgebleven medicijnen.

OPMERKING: Dit blad is een samenvatting. Het dekt niet alle mogelijke gegevens. Spreek met de arts, apotheker of zorgverlener als u zich zorgen maakt over dit geneesmiddel.

Welke bijwerkingen kan ik merken bij het gebruik van dit geneesmiddel?

Als u een van deze bijwerkingen ondervindt, vertel het dan zo snel mogelijk aan uw arts of zorgverlener:

 • Allergie voor het gezicht, krabben of uitslag, zwelling van de lippen, kaak, tong of keel, allergische reacties
 • Donkere plas: Donkere urine
 • Flauwvallen of duizeligheid
 • Hartslag onregelmatigheid of pijn op de borst
 • Roodheid, blaarvorming, schilferen of loslaten van de huid, zelfs de bekleding van de mond
 • Ademhalingsproblemen
 • Ongewone kneuzingen of bloedingen
 • Braken
 • Vergeling van het gezicht of de ogen

Bijwerkingen die normaal gesproken geen medische hulp nodig hebben (vertel uw arts of zorgverlener of ze aanhouden of een probleem worden)

 • Wijzigingen in de zin van smaak
 • Diarree Patiënten
 • Hoofdpijn
 • Ongemak of misselijkheid in de maag
 • Diflucan’s bestelling (geen voorschrift)

U kunt Diflucan bestellen met behulp van bovenstaande tabel. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken wanneer u betrokken bent bij een alternatieve SOA-medicatie. Als u dat liever heeft, dan:

Koop, zonder recept, Diflucan;
Zie meer medicijnen/producten voor SOA’s;
Lees meer details over SOA’s.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop onder ‘Nu kopen’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “diflucan kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing