efracea kopen

118.45

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Efracea, wat is het?

Er is een geneesmiddel genaamd doxycycline in Efracea tabletten, dat bekend staat als een tetracycline antibioticum en niet gekoppeld is aan penicilline. Dit type antibioticum wordt vaak gebruikt door artsen om de symptomen van rosacea in het gezicht van volwassenen en vele andere vormen van infecties te behandelen.

Hoe werkt Efracea?

Efracea capsules bevatten, in een concentratie van 40 mg per tablet, doxycycline. Het vrijkomen van de capsules wordt aangepast (zodat ze langzaam in de bloedbaan worden opgenomen) en kan een ontstekingsremmend effect hebben op rosacea zonder dat er sprake is van ongewenste antibiotica op andere delen van het lichaam.

Het is mogelijk om farmaceutische medicijnen voor rosacea, waaronder efracea, toe te dienen via onze eenvoudige en discrete Online Doctor Service.

Hoe Efracea in te nemen

De dosering is één capsule per dag, die ’s ochtends moet worden ingenomen. Elke Efracea-capsule moet zittend of staand met veel vloeistof worden ingenomen, want dit voorkomt slokdarmklachten. Omdat bepaalde voedingsmiddelen of medicijnen, met name melkproducten en bepaalde maagzuurremmers, minder effectief zijn, moet de capsule twee tot drie uur voor consumptie worden ingenomen.

Het kan zijn dat u enkele weken lang Efracea-capsules moet innemen voordat u de effecten kunt zien. Als er na zes weken geen vooruitgang is, kunt u met de arts spreken, zodat de medicatie kan worden gecontroleerd.

Is Efracea voor mij geschikt?

Er zijn enkele aandoeningen waarbij Efracea-capsules met voorzichtigheid kunnen worden gebruikt of die helemaal niet worden geadviseerd.

Dit zijn bijvoorbeeld mensen met leverproblemen, die een operatie hebben ondergaan om de twaalfvingerige darm te omzeilen en die zwanger zijn of borstvoeding geven, een aandoening die achlorhydria (geen maagzuur) wordt genoemd.

Als u andere geneesmiddelen gebruikt, goedgekeurd door uw arts of besteld bij een apotheek, kunt u nog steeds contact opnemen met uw arts. Efracea-tabletten zijn mogelijk niet geschikt of kunnen met voorzichtigheid worden gebruikt als u cyclosporine, andere antibiotica, antistollingsmiddelen (bloedverdunners) of quinapril gebruikt.

Voor vrouwen die een orale anticonceptiepil nemen, kan het mogelijk zijn de werkzaamheid ervan te verminderen door tegelijkertijd Efracea-capsules in te nemen.

Oracea-prospectus

Wat zijn de bijwerkingen van het Efracea product?

Er zijn mogelijke bijwerkingen van het innemen van Efracea-tabletten, maar niet iedereen kan ze hebben.

Het kan gaan om neus-, keel- of sinusontsteking, schimmelinfecties, angst, verhoogde bloeddruk, diarree, buik- of rugpijn, of een droge mond. Allergische klachten, misselijkheid en braken, huidreacties en een onregelmatige huidreactie op zonlicht kunnen andere, minder frequente bijwerkingen zijn. U moet het gebruik van Efracea vermijden en met de arts spreken als u een van deze symptomen heeft.

Lees voor meer informatie over mogelijke bijwerkingen de bijsluiter van de patiënt die bij de kit is geleverd voordat u met de procedure begint. Het is ook mogelijk om de brochure online te raadplegen.

Consulten over rosacea zijn beschikbaar via de website van de arts, die aanleiding kunnen geven tot het voorschrijven van therapieën als wordt vastgesteld dat ze voor u geschikt zijn.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “efracea kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing