ellaone kopen

81.70

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is de morning after-pil voor EllaOne?

Tot 5 dagen na de seks stopt het noodanticonceptiemiddel van EllaOne met de bevruchting. Het is effectiever dan de meeste morning-after medicijnen, maar om het te krijgen heeft u een recept nodig.

Hoe succesvol is de Morning After Pill van EllaOne?

Als u deze binnen 5 dagen na de onbeschermde seks inneemt, verlaagt EllaOne het risico om zwanger te worden met 85 procent.

EllaOne wordt niet minder succesvol, in tegenstelling tot andere morning-after medicijnen, naarmate de tijd na de seks verstrijkt. Ze is zelfs effectiever dan andere morning-after medicijnen voor degenen die een hogere BMI hebben.

Hoe kan ik de morning-after pil van EllaOne innemen?

Neem Ella, na onbeschermde seks, binnen 5 dagen (120 uur) in. Kauw gewoon op de tablet zoals elke andere pil. Lees voor meer details de instructies op de verpakking.

Overigens, als u van plan bent om na het innemen van de pil 24 uur lang te kolfen en te dumpen, terwijl u borstvoeding geeft, gebruik dan geen Ella.

Aangezien het om onbeschermde seks gaat, kunt u het maximaal 5 dagen innemen en werkt het net zo goed op dag 1 als op dag 5. Het is dus altijd een slim idee om het zo snel mogelijk te doen, zodat je het binnen 5 dagen inneemt. Om Ella te krijgen, heb je een recept nodig van een dokter.

Wanneer gebruiken ze EllaOne?

Een toevoeging aan primaire anticonceptiemaatregelen zoals condooms of standaard anticonceptiepillen moet niet worden beschouwd als een morning-afterpil van een van beide merken. In plaats daarvan kan deze vorm van anticonceptie alleen worden gebruikt als de belangrijkste methoden niet aanwezig waren of op een of andere manier mislukt zijn. Hoewel noodanticonceptie zeer effectief is in het verminderen van het risico op onbedoelde zwangerschap, moet het niet regelmatig en bij voorkeur worden gebruikt, maar moet het volledig worden voorkomen door ervoor te zorgen dat de primaire anticonceptiemiddelen op de juiste manier worden gebruikt. Voor het vermijden van onbedoelde bevruchting kan de morning-afterpil worden beschouwd als een laatste redmiddel.

In dit opzicht zal de morning-afterpil weliswaar succesvol zijn, maar het risico op mogelijke soa’s zal niet tot een minimum worden beperkt. U zult ook de gevaren van soa’s met uw partner willen aanpakken als een barrièreprocedure, zoals een condoom, tijdens de geslachtsgemeenschap is mislukt. In dat geval kan een arts u voorschrijven dat u een soa-onderzoek doet en vervolgens, indien mogelijk, de voorgeschreven soa-medicatie neemt.

Heeft het enige bijwerkingen bij EllaOne?

EllaOne is supergezond en het is niet normaal om bijwerkingen te hebben. Er zijn geen gegevens over ernstige complicaties bij het gebruik van EllaOne gepubliceerd.

Het is volkomen natuurlijk dat de volgende cyclus na inname van Ella anders aanvoelt dan u gewend bent. Het zal vroeg of laat komen, en het kan zwaarder, kleiner of vlekkerig zijn. Of het kan hetzelfde zijn als altijd.

Dit komt niet vaak voor, dus als je de morning-afterpil neemt, kun je een gestoorde maag hebben. Het zou niet werken als u binnen 2 uur na inname braakt, en u zult het opnieuw moeten innemen.

EllaOne Download folder

Bijwerkingen van EllaOne

EllaOne (ulipristalacetaat) is een noodanticonceptie die wordt gebruikt om de bevruchting af te schrikken door de vrijlating van embryo’s of de innesteling van eicellen in de baarmoeder te blokkeren in noodgevallen (onbeschermde seks, falen van de barrièreanticonceptie). Het is beschikbaar in een vorm die ulipristalacetaat wordt genoemd, een generieke vorm. Als routinematige anticonceptie moet het niet worden gebruikt. Voordat Ella wordt toegediend, moet de zwangerschap worden achterwege gelaten. De meest populaire bijwerkingen van Ella zijn:

  • Hoofdpijn
  • Misselijkheid, en misselijkheid, en
  • Druk in de buik of de baarmoeder
  • Ziekte, duizeligheid,
  • Het gevoel van slaap; of het gevoel van vermoeidheid
  • Krampen in de menstruatie.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ellaone kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing