emla-crema kopen

51.39

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Koop No-Prescription Emla Cream

Wat wordt er gebruikt voor Emla Cream?

Voor sommige milde chirurgische ingrepen wordt Emla Cream 5 procent gebruikt als plaatselijk verdovingsmiddel om een plaatselijke huidstreek te pijnstillende werking te geven. Dit omvat naaldinjectie, zoals het afnemen van bloedstalen of het inbrengen van intraveneuze katheters; het reinigen van beenzweren; oppervlakkige chirurgische ingrepen, zoals een gebroken huidtransplantatie; en oppervlakkige genitale huidchirurgie. Emla Cream 5 procent, wanneer het aan de huid wordt toegevoegd vóór de behandeling, zorgt voor een effectieve analgesie tijdens de hele procedure, die enige tijd daarna duurt.

Hoe werkt Emla Cream?

De 5% Emla Cream bevat een mengsel van twee verdovingsmiddelen, lignocaïne en prilocaïne, in vergelijkbare verhoudingen. Deze verdovingsmiddelen zijn aminozuren die rechtstreeks op de zenuwuiteinden van de huid werken om het ontstaan en de verspreiding van bepaalde zenuwimpulsen in het aangegeven gebied te remmen, wat resulteert in een omkeerbaar gebrek aan gevoeligheid van de receptoren voor oppervlaktepijn.

Door het stabiliseren van de zenuwcelmembranen door het blokkeren van de binnenkomst van natriumionen door spanningsafhankelijke natriumkanalen in de celmembranen, werken de lignocaïne en prilocaïne in Emla 5 procent Cream door het stabiliseren van de zenuwcelmembranen door het blokkeren van de binnenkomst van natriumionen in de celmembranen en dit voorkomt de productie van een zenuwimpuls en de overdracht ervan naar de hersenen, ervoor te zorgen dat de pijnreceptoren geen pijnsensatie krijgen, terwijl andere sensaties zoals pr 5 procent van Emla Cream wordt geabsorbeerd in de lagen van de huid die aan de zenuwuiteinden en de pijnreceptoren voldoen, waar ze samen functioneren tot een potentieel pijnlijke behandeling zoals een injectie om het huidgebied te verdoven.

Wat zit er in Emla Cream?

Twee werkzame bestanddelen zijn Emla Cream 5 procent; lignocaïne 25 mg / g (2,5 procent) en prilocaïne 25 mg / g (2,5 procent), die worden gebruikt voor milde topische chirurgische ingrepen als lokale verdoving. Vaak bevatten ze: carboxypolymethyleen, gehydrogeneerd ricinusvet, natriumhydroxide en gefilterd water.

Voor lokale anesthesie, Emla Cream

Emla Cream 5% bevat een mengsel van twee verdovingsmiddelen, lignocaïne en prilocaïne, die via de huidlagen in de zenuwuiteinden en de pijnreceptoren worden opgenomen, waar ze samen functioneren om het gebied van de huid te verdoven voor een potentieel pijnlijke behandeling. In Emla 5 procent Cream, lignocaïne en prilocaïne werken direct op de zenuwuiteinden van de huid om het ontstaan en de verspreiding van bepaalde zenuwimpulsen in een bepaald gebied te blokkeren, waardoor een omkeerbaar gebrek aan gevoeligheid voor de receptoren voor oppervlaktepijn ontstaat. Dit betekent dat er geen pijnprikkels kunnen worden ontvangen door de pijnreceptoren, maar er zullen ook andere prikkels worden gevoeld, zoals druk.

In een lokale regio van de huid geeft Emla Cream 5 procent analgesie (pijnverlichting) voor behandelingen die het aanbrengen van naalden voor het nemen van bloedmonsters of intraveneuze katheters vereisen; het wassen van beenzweren; oppervlakkige chirurgische ingrepen zoals een gebroken huidtransplantatie en een vaginale huidoperatie.

Welke nevenwerkingen heeft Emla Cream?

Lokale reacties op de plaats van toepassing, zoals bleekheid of roodheid (erytheem) van de huid, lichte zwelling (oedeem), jeuk en branderigheid, zijn de meest voorkomende bijwerkingen bij het nemen van Emla Cream 5 procent. Lokale paresthesie kan soms voorkomen, zoals tintelingen.

Wanneer kan er geen behoefte zijn aan Emla Cream?

Als u Emla Cream gebruikt, hoeft u het niet te gebruiken,

  • Allergisch voor lignocaïne of prilocaïne of voor elk ingrediënt van Emla Cream.
  • Methemoglobimenie, een ziekte van het bloed,
  • Sulfonamide antibiotica, andere lokale verdovingsmiddelen, antiaritmica zoals amiodarone zijn medicijnen die in wisselwerking staan met Emla Cream, waaronder:

Hoe moet Emla Cream worden gebruikt?

Breng 5% van uw Emla Cream rechtstreeks aan op de juiste huidzone, zoals een dikke laag onder een luchtdicht verband, minstens 1 uur voor het begin van de operatie, of 30 minuten voor de reiniging van de beenzweer. Bij open wonden anders dan beenzweren, op delen van de huid met ontsteking of uitslag, bij de ogen of in de hals, moet u geen 5 procent Emla Cream toevoegen. Voor een minimum van 2 uur en een maximum van 5 uur biedt Emla Cream 5% lokale verdoving en kan niet gebruikt worden voor beenzweren voor een duur van meer dan 1-2 maanden zonder contact op te nemen met de arts.

Hoe moet Emla Cream worden opgeslagen?

Op een koude, droge plek kunt u uw Emla-crème onder 30°C bewaren en niet invriezen.

Emla Crema bestellen (geen recept)

U kunt de Emla-crème van bovenstaande tafel bestellen. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om deze online medische faciliteit te bezoeken als u betrokken bent bij een alternatieve EJ drug. Als u dat liever heeft, dan:

Koop dan zonder recept Emla-crème;
Zie meer Medicijnen voor Voortijdige Ejaculatie / producten;
Meer informatie over Voortijdige Ejaculatie Details

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop onder ‘Koop nu’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “emla-crema kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing