femodeen kopen

70.25

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Winkelen zonder voorschrift Femodeen

En wat is Femodene?

Een vorm van hormonale anticonceptiemiddelen die algemeen wordt aangeduid als ‘de pil’ of combinatiepil van orale anticonceptiemiddelen is Femodene ED-tabletten. In een 28-daags doosje zitten twee soorten tabletten. In de kleine tabletten van Femodene ED zitten twee werkzame stoffen, ethinyl oestradiol en gestode.

Hoe nemen ze Femodene in?

Femodene kan elke dag worden ingenomen zonder een rustpauze in te lassen, in tegenstelling tot de meeste combinatiepillen, die een 7-daagse periode zonder pillen hebben. Het moet elke dag voor het werk worden gebruikt. De 21 pillen die ‘werken’ (met hormonen) zijn de eerste drie stroken in de verpakking en deze moeten de komende 7 dagen worden aangevuld met de laatste strook grotere,’ inactieve’ pillen (placebo’s).

Met een slokje water moet u elke pil in zijn geheel doorslikken.

Het is slim om elke dag een schema op te stellen om de Femodene pil op hetzelfde tijdstip in te nemen, zodat u niet mist en de hormoonspiegels stabiel blijven. Om u te helpen om op schema te blijven, kunt u individuele pillen vinden in uw Femodene pakket genummerd met de dagen van de week.

Het nemen van de eerste pil op de eerste dag van de volgende cyclus, of u nu een nieuwe Femodene patiënt bent, of het gebruik ervan pas na een pauze heeft hervat. Zoals te zien is op het pakje, begin op de juiste dag van de week, en volg de pillen in de strip elke dag.

Hoe werkt Femodene?

Femodene is een combinatiepil voor orale anticonceptie die twee hormoonvormen bevat, oestrogeen en progestageen. Bij Femodene zullen deze twee hormonen je beschermen tegen zwangerschap:

 • Het voorkomen van een ovulatie van uw lichaam (het voorkomen dat uw eierstokken een eicel vrijgeven)
 • Omdat het slijm veel dieper in de baarmoederhals zit, zou het moeilijker zijn voor sperma om de baarmoeder te penetreren.
 • Voorkom dat het baarmoederslijmvlies dik genoeg is voor de ontwikkeling van een bevruchte eicel.

Femodene is een effectieve en volledig omkeerbare anticonceptiemethode als het correct wordt ingenomen. Elk voorafgaand gebruik van de Femodene pil zou niet uitsluiten dat u dit doet als u het gevoel heeft dat u een zwangerschap wilt proberen.

Vergeet niet: het zou niet voorkomen dat u seksueel overdraagbare infecties krijgt door de orale anticonceptiepil in te nemen. Als u risico’s loopt, zoek dan naar extra anticonceptiemiddelen, zoals condooms, die u met de pil kunt gebruiken.

Wat te doen als u een pil van Femodene verliest

Als u een van uw ‘actieve’ pillen (in de eerste drie stroken van het pakje, de kleinere pillen) mist, moet u dat doen:

Als het meer dan 12 uur eerder was, of als er meer dan één pil ontbreekt, neem dan automatisch de meest recente gemiste pil en laat de gemiste pillen op de strip staan. Blijf normaal gesproken de extra pillen innemen, ook al betekent dit dat u er twee op één dag krijgt. Om u te beschermen tegen zwangerschap, gebruikt u de volgende 7 dagen condooms of andere vervangende barrièremaatregelen.

En controleer hoeveel actieve pillen er nog in de strip zitten. Als er nog 7 of meer actieve pillen over zijn, maak dan de verpakking normaal af voordat de volgende begint. Als er nog minder dan 7 actieve pillen over zijn, kunt u de grote, inactieve pillen weggooien als u klaar bent met de actieve pillen en de volgende strip met actieve pillen de volgende dag beginnen. Er kunnen wat bloedingen of vlekken op u ontstaan, maar dit is geen reden tot ongerustheid.

U kunt de verpleegkundige, psychiater of gezinsplanningskliniek zo snel mogelijk bellen voor hulp als u één of twee pillen van de eerste week van de strip (dagen 1-7) overslaat en u tijdens die week seksueel actief was, omdat u het risico loopt om zwanger te worden.

Neem de ontbrekende pil onmiddellijk in als het minder dan 12 uur eerder was en zorg ervoor dat u de rest van de pil zoals gewoonlijk inneemt, zelfs als het gaat om het innemen van twee pillen op één dag. Je zult altijd gedekt zijn vanaf de conceptie.

0,03 mg Femodene 3 x 21 tabletten

Wat als ik diarree heb of ziek word (braken)?

Neem direct een andere pil als u binnen 2 uur overgeeft en blijf bij uw gebruikelijke routine.

U moet voldoen aan de aanbevelingen voor een gemiste of vergeten pil als het u lukt om na 12 uur te braken.

Wiens bijwerkingen heeft Femodene?

Populaire Femodene bijwerkingen
 • Tijdens de eerste maanden, spotten of bloeden tussen de cycli door
 • Misselijkheid en ziekte
 • Pijn in de maag
 • Gewichtstoename
 • Hoofdpijn
 • Borsten gezwollen of mals
 • Stemmingswisselingen
(gerapporteerd door 100-1000 van de 10.000 gebruikers)
 • Zeldzame negatieve gevolgen
 • Ongemak of misselijkheid in de maag
 • Extreme hoofdpijn of migraine
 • Grotere tieten
 • Het vasthouden van vloeistoffen
 • Afname van het libido
 • Jeukende huiduitslag, jeukende huiduitslag
(gemeld op 10.000 gebruikers tegen 10-100)

Lees de bijsluiter bij de pil voor een overzicht van alle gerapporteerde bijwerkingen.

Femodeen volgorde (geen voorschrift)

De bovenstaande tabel helpt u bij het bestellen van Femodeen. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online medische zorgverlener als u geïnteresseerd bent in alternatieve anticonceptiemiddelen. Als u dat liever heeft, dan:

Koop Femodeen zonder recept;
Zie meer kruidenartikelen / voorbehoedsmiddelen;
Leer alles over condooms.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk op de knop ‘Koop nu’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “femodeen kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing