fluconazol kopen

60.99

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wilt u Fluconazole online bestellen? U zult zien dat dit geneesmiddel op deze website kan worden gekocht zonder dat uw eigen arts een recept heeft ontvangen. Veilig, nauwkeurig en vertrouwelijk. Dit recept is een van de SOA-geneesmiddelen en het wordt door veel artsen als veilig beschouwd om online te bestellen.

Fluconazool zonder recept kopen

Om welke reden wordt fluconazool gebruikt?

Fluconazol tabletten worden in verschillende gebieden van het lichaam gebruikt om een aantal oppervlakkige en systemische schimmelinfecties te behandelen. Dit zijn onder andere: slijmvlies candidiasis (lijster), zoals acute of chronische vaginale candidiasis (vaginale schimmelinfecties veroorzaakt door Candida), orofaryngeale en slokdarm candidiasis (mond- en slokdarmschimmelinfecties), evenals huidinfecties.

Fluconazole capsules zijn ook nuttig bij de behandeling van systemische candidiasis, zoals candidamia, waar de gist de bloedsomloop bereikt en over het lichaam verspreidt; en verspreide candidiasis, wanneer de gist aan organen en weefsels, met inbegrip van het buikvlies, het endocardium, de longen, en de urinaire tra tra uitspreidt.

Hoe werkt Fluconazool?

Fluconazol-capsules bevatten het breedspectrum antischimmelmiddel fluconazol, dat tot de groep van de antischimmel-triazolen behoort. In fluconazoolcapsules is fluconazool een krachtige en unieke schimmelenzymremmer die essentieel is voor de synthese van ergosterol, een belangrijk bestanddeel van het schimmelcelmembraan dat niet aanwezig is in dierlijke cellen. Fluconazool verzwakt de schimmelcelmembraan in fluconazol tabletten, waardoor de inhoud van de cellen kan ontsnappen, het virus wordt gedood, de verspreiding van de infectie wordt gestopt en de symptomen die door de infectie worden veroorzaakt, waaronder jeuk en ontsteking, worden verlicht.

1 dop Fluconazool 150 mg

Wat wordt er gebruikt in Fluconazole?

Het actieve ingrediënt in fluconazool, een breed-spectrum antischimmelmiddel dat wordt gebruikt om een aantal schimmelinfecties te behandelen, is fluconazoolcapsules. Lactose, maïszetmeel, natriumlaurylsulfaat, colloïdaal gehydrateerd siliciumdioxide, magnesiumstearaat, gelatine en titaniumdioxide (E171) en erythrosine (E171) zijn ook inbegrepen (E127). Schellak, gedehydrateerde alcohol, isopropylalcohol, butylalcohol, propyleenglycol, ammoniakoplossing, kaliumhydroxide en zwart ijzeroxide zijn de additieven die aanwezig zijn in de zwarte drukinkt die wordt gebruikt om de capsules te coderen (E172).

Wat zijn de bijwerkingen van Fluconazool?

Hoofdpijn, misselijkheid en braken, diarree, maagpijn, dyspepsie (indigestie) en huiduitslag zijn de meest voorkomende bijwerkingen van het innemen van Fluconazol-capsules.

Wanneer moet u Fluconazol niet gebruiken?

Als u Fluconazol-tabletten gebruikt, kunt u geen

  • Allergisch voor fluconazool of een andere farmaceutische stof die azool of een ander ingrediënt in fluconazool bevat.
  • U bent zwanger of geeft borstvoeding zonder de consultatie van de arts.
  • U hebt een hartaanval of een lever- of nierfalen.
  • U neemt medicijnen die interfereren met fluconazol, waaronder rifampicine, rifabutine of zidovudine, terfenadine of astemizol voor allergieën, cisapride voor reflux, fenytoïne-anticonvulsiva, hydrochloorthiazide diuretica, orale antidiabetica zoals glipizide, tolbutamide of glibenclamide, theofylline voor astma, tacrolimus en cyclosporine immunosuppressiva, orale antidiabetica zoals glipizide, tolbutamide of glibenclamide,

Met welke medicijnen communiceert Fluconazole?

Veel medicijnen interfereren met Fluconazole-capsules en u kunt ze niet innemen wanneer u Fluconazole inneemt, of net na het gesprek en de instructies van uw arts:

  • Fluconazol medicijnen die verhoogde bijwerkingen veroorzaken: Cisapride voor reflux kan problemen veroorzaken met het hart
  • Geneesmiddelen die Fluconazool beïnvloeden: rifampicine, rifabutine of zidovudine antivirus; diuretische hydrochlorothiazide
  • Fluconazol-geneesmiddelen: fenytoïne-anticonvulsiva, orale anti-diabetica zoals glipizide, tolbutamide of glibenclamide, astma theophylline, tacrolimus en cyclosporine immunosuppressiva, sommige benzodiazepinen zoals midazolam, NSAID celecoxibibazool

Wanneer moest Fluconazole worden ingenomen?

U moet uw volledig ingeslikte Fluconazole-tabletten met een glas water met of zonder voedsel innemen, meestal één keer per dag gedurende enkele dagen of maanden, afhankelijk van waarvoor u wordt behandeld, de aard van de ziekte en het advies van uw arts. U moet de Fluconazol tabletten blijven innemen zolang de arts u heeft voorgeschreven en nog steeds de tabletperiode afmaken, ook al voelt u zich goed, anders zal de infectie niet helemaal verdwijnen.

Hoe lang wordt van u verwacht dat u Fluconazol inneemt?

U moet de Fluconazol tabletten blijven innemen zolang de arts u heeft voorgeschreven en de tabletperiode nog steeds voltooien, ook al voelt u zich goed, anders zal de infectie niet volledig verdwijnen.

Gemiste Fluconazol-dosering

Wanneer u een dosis Fluconazol tabletten overslaat, neem deze dan in zodra u zich herinnert, totdat de volgende dosis is voorgeschreven en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Waar moet Fluconazol worden bewaard?

Op een koude, droge plek kunt u uw fluconazol-capsules onder 25°C bewaren.

Fluconazol bestellen (geen voorschrift)

Fluconazool kan worden besteld met behulp van de bovenstaande tabel. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online doktersdienst wanneer u betrokken bent bij een alternatieve SOA-behandeling. Als u dat liever heeft, dan:

Koop dan zonder recept Fluconazol;
Zie meer medicijnen voor soa’s / producten;
Lees meer details over soa’s.

Ga naar de online medische dienst of druk op de knop ‘Nu kopen’.
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “fluconazol kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing