fultium-d3 kopen

158.09

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is D3 Fultium?

Fultium D3 wordt gebruikt bij volwassenen en kinderen boven de 12 jaar om een tekort aan vitamine D te voorkomen en te genezen. Fultium D3 bevat cholecalciferol, ook wel bekend als vitamine D3, als actief ingrediënt. 800 IE cholecalciferol zit in elke tablet, wat overeenkomt met 20 microgram vitamine D.

Hoe werkt Fultium D3?

De werkzame stof cholecalciferol, ook wel vitamine D genoemd, is aanwezig in Fultium D3. Meestal wordt vitamine D voornamelijk afgeleid van zonlicht dat op de huid werkt. Er is ook een dieet dat rijk is aan vette vis en zuivelproducten. Wanneer er sprake is van beperkte blootstelling aan zonlicht, treedt er een vitamine D-tekort op, zoals bij ouderen die minder mobiel zijn of beperkt zijn tot hun huis, mensen die hun huid bedekken als ze naar buiten gaan of wanneer er een tekort is aan vitamine D in het dieet.

Voor het lichaam om calcium uit de darm te absorberen is vitamine D nodig, en een vitamine D-tekort kan leiden tot een laag calciumgehalte en botverzwakking. Deze ziekte wordt osteomalacie genoemd. Supplementen van vitamine D keren het gebrek aan vitamine D om en verbeteren de calciumopname uit de darm.

Om osteomalacie en osteoporose te behandelen, moet vitamine D worden voorgeschreven in combinatie met calcium. Het kan helpen de botten te versterken met verhoogde vitamine D en calcium in het lichaam.

Wat zijn de voordelen van Fultium D3 inname?

De voordelen van de inname van Fultium D3 zijn onder andere de vermindering van het vitamine D-tekort en de behandeling, die verantwoordelijk is voor de opname van calcium uit de darm. Een laag calciumgehalte kan leiden tot botbreuken, een aandoening die bekend staat als osteomalacie. Fultium D3 voorziet het lichaam van de vitamine D die nodig is om het lichaam te helpen het calcium van de darm te verteren en zowel osteomalacie als osteoporose te voorkomen.

Hoe krijg ik Fultium D3 te gebruiken?

Volg de richtlijnen van uw arts om Fultium D3 in te nemen, vooral het aantal capsules dat u elke dag moet innemen, gebaseerd op de ernst van uw vitamine D-deficiëntie.

Drink de capsule in zijn geheel met een flesje water. Sla de capsule niet kapot, maak hem niet open en kauw er niet op. Met of zonder fruit, u kunt Fultium D nemen. Fultium D wordt meestal één keer per dag ingenomen, tenzij de arts anders aangeeft.

Dosering voor D3 Fultium

Afhankelijk van de aard van uw vitamine D-deficiëntie is de normale dosering van Fultium D3 één capsule per dag, of zoals aanbevolen door uw arts.

Bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen

Medicijnen en hun mogelijke bijwerkingen kunnen op meerdere manieren van invloed zijn op individuele patiënten. Niet alle personen die Fultium D3 gebruiken zullen de bijwerkingen krijgen die waarschijnlijk zijn.

Voor de ongebruikelijke bijwerkingen van Fultium D3, zijn de volgende:

 • Grote hoeveelheden urinecalcium.
 • Een hoge opname van calcium in het bloed.

Voor de ongewone bijwerkingen van Fultium D3 zijn de volgende:

 • Huiduitslag
 • De bijenkorven
 • De jeuk

Stel uw arts op de hoogte als u andere bijwerkingen opmerkt die volgens u in verband staan met Fultium D3.

Neem geen andere vitamine D-supplementen of andere calciumproducten in combinatie met dit geneesmiddel, totdat uw arts u daar uitdrukkelijk opdracht toe heeft gegeven.

De hoeveelheid calcium in het bloed en de urine van mensen die het innemen moet worden gecontroleerd wanneer Fultium D3 wordt voorgeschreven voor langdurige therapie. De nierfuncties worden ook regelmatig gecontroleerd.

Als u tekenen ervaart zoals misselijkheid, gebrek aan eetlust, pijn in de maag, constipatie, intense dorst, slaperigheid of uitputting, of spierzwakte bij het gebruik van dit geneesmiddel, is het noodzakelijk om uw arts te bezoeken. In uw bloed kunt u tekenen van te veel calcium hebben.

Met de nodige voorzichtigheid kan Fultium D3 als volgt worden gebruikt:

 • Degenen waarvan de nierfunctie licht tot licht aangetast is.
 • Degenen die Digoxine of het diureticum thiazide nemen…
 • Of sarcoïdose
 • Die van stenen voor de nieren.
 • In de volgende gevallen kan Fultium D3 niet worden gebruikt voor
 • Agers onder de 12 jaar
 • Mensen met een hoog calciumgehalte in het bloed.
 • Mensen met een extreem hoog urinecalciumgehalte.
 • Mensen met stenen in hun nieren.
 • Mensen met significant verminderde niercapaciteit.
 • Mensen die lijden aan vitamine D-giftigheid.
 • Mensen met allergieën voor pinda’s of soja.

Vermijd het gebruik van het geneesmiddel en neem onmiddellijk contact op met uw arts als u een allergische reactie heeft op Fultium D3.

Voor de behandeling van een bestaand tekort aan vitamine D is Fultium D3 veilig in te nemen tijdens de borstvoeding. Het is belangrijk dat u uw arts vertelt dat u zwanger bent en dat u de instructies van uw arts opvolgt met betrekking tot het aantal Fultium D3-capsules dat u per dag kunt innemen. In combinatie met Fultium D3 hoef je geen andere voedingsstoffen met vitamine D in te nemen.

Deze medicatie moet niet worden ingenomen door zwangere vrouwen en zogende moeders die geen bestaand vitamine D-tekort hebben. Om een vitamine D-tekort te voorkomen, hoeven zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven slechts een vitamine D-supplement met 10 mcg vitamine D in te nemen.

In moedermelk gaat vitamine D door. Bij de behandeling van een bewezen vitamine D-tekort is Fultium D3 veilig voor moeders die borstvoeding geven. De calciumopname van de baby moet echter gecontroleerd worden na het toedienen van grote doses vitamine D aan een moeder die borstvoeding geeft.

Een lijst van alle medicijnen die u gebruikt voordat u Fultium D3 gaat gebruiken is belangrijk om te delen met uw arts. Ook mag u zonder overleg met de arts niet stoppen of beginnen met het innemen van andere medicijnen.

Totdat u rechtstreeks door uw arts wordt geïnstrueerd, neemt u geen calcium- of vitamine D-supplementen in combinatie met dit geneesmiddel.

Hoe kan ik Fultium D3 online bestellen?

U kunt Fultium D3 gemakkelijk online kopen bij uw arts op het internet. Voordat uw recept bij u wordt afgeleverd, moet u eerst een online afspraak maken met een arts. Het online consult zal ervoor zorgen dat het juiste medicijn voor uw medische aandoening Fultium D3 is.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “fultium-d3 kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing