fybogel-mebeverine kopen

57.72

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat is Mebeverine Fybogel?

Fybogel tassen worden gebruikt voor IBS-geassocieerde verstoppingen. Het is een van de gemakkelijkste en eenvoudigste manieren om de vezel in je dieet te verbeteren. Vezels zorgen ervoor dat het spijsverteringskanaal sneller functioneert en verlichten op natuurlijke wijze de verstopping.

Fibogel functioneert met de normale verteringsprocessen van het lichaam. Het bevat vezels; met name wordt een osmotisch effect gecreëerd door de onoplosbare vezel die niet wordt geabsorbeerd in ons maag-darmkanaal, waardoor water kan worden geabsorbeerd in de ontlasting, waardoor het soepeler en gemakkelijker te verplaatsen is.

Hoe werkt Fybogel Mebeverine?

In Fybogel Mebeverine zijn twee werkzame stoffen aanwezig: psylliumschil, een massavormend laxeermiddel, en mebeverine, een krampstillend middel.

Psyllium is een vezelsoort. Het wordt gebruikt om constipatie te verlichten en kan ook worden gebruikt in verschillende spijsverteringscondities om de goede darmwerking te behouden. Wanneer psyllium in contact komt met vloeistof in de maag, zwelt het op en verhoogt zo de dikte van de ontlasting. Het wordt niet opgenomen door de cel. De verhoogde massa van de darm activeert de spieren in de darmwanden en heeft de neiging om constipatie te verlichten en de inhoud van de darm te forceren. Het kan een paar dagen duren om de medicatie te nemen om de stoelgang te stimuleren.

Mebeverine werkt om de spieren in de darmwanden te kalmeren. Dit verlicht intense darmspasmen en vermindert de daarmee gepaard gaande effecten zoals krampen en een opgeblazen gevoel, waarbij verstopping wordt afgewisseld met wind en diarree.

Welke voordelen zou het gebruik van Fybogel Mebeverine hebben?

Fybogel Mebeverine is effectief in het verlichten van tekenen van abdominaal ongemak en disfunctie in verband met prikkelbare darm syndroom op een normale manier.

Fybogel Mebeverine bestaat uit twee actieve ingrediënten die bijdragen aan de verlichting van IBS. Door te helpen om de juiste darmactiviteit te behouden, biedt psylliumschil verlichting voor constipatie. Om intense spierspasmen in de darm te verlichten, is Mebeverine succesvol in het kalmeren van de spier in de darmwanden en vermindert het de bijbehorende symptomen zoals koliekendarmklachten en krampen, een opgeblazen gevoel, gas en diarree, afgewisseld met constipatie.

De 135 mg Fybogel Mebeverine

Fybogel Mebeverine’s Dosis

Volwassenen en tieners boven de 12 jaar moeten 30 minuten voor het ontbijt met de medicatie en 30 minuten voor het diner met een andere enveloppe innemen. Indien nodig, 30 minuten voor de lunch, moet een andere zak worden genomen.

Fybogel’s bijwerkingen

Er zijn enkele bijwerkingen, zoals bij alle drugs, maar niet iedereen heeft er last van.

Winderigheid en zwelling zijn enkele van de bijwerkingen van Fybogel.

In de medische bijsluiter staat een volledige lijst met bijwerkingen en vaak wordt geadviseerd om deze te lezen voordat u een medicijn gebruikt.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “fybogel-mebeverine kopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop uw medicijnen online

Levering in 24u

Klik hier

Andere medische dienst

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in Nederland kopen bij een online apotheek.

U kunt goedkoop bestellen in Nederland in een online apotheek.

U kunt in Nederland online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing