lamisil kopen

96.15

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Lamisil gebruikt?

Lamisil tabletten worden voorgeschreven voor het genezen van nagelschimmel- en huidschimmelziekten, zoals ringworm (tinea corporis), jeuk (tinea cruris) en sportersvoetontstekingen (tinea pedis).

Terbinafine tabletten worden gebruikt voor de behandeling van infecties met schimmelwerende crèmes die niet zijn verdwenen en voor ernstige of gewone infecties.

Hoe werkt Lamisil?

Terbinafinehydrochloride is een schimmelwerende stof die infectieveroorzakende schimmels vernietigt. Het doet dit door de schimmelcelmembranen gaten te laten maken.

Voor hun overleving zijn schimmelcelmembranen essentieel. Ze blokkeren de toegang van ongewenste chemicaliën tot de cellen en voorkomen dat de inhoud van de cellen wegvloeit. Terbinafine vernietigt de schimmel door gaten in de celmembranen te laten ontstaan, waardoor de infectie wordt voorkomen.

 • Primaire feiten over tabletten gemaakt met Lamisil®
 • Terbinafine tabletten zijn alleen op recept te gebruiken.
 • Lamisil is de merknaam van de Terbinafine tabletten.
 • Terbinafine tabletten zijn alleen gelicenseerd voor volwassenen, maar kunnen ook worden voorgeschreven voor kinderen ouder dan een jaar.
 • Een 250 mg terbinafinetablet kan één keer per dag door volwassenen worden ingenomen.
 • De behandeling kan geschikt zijn voor huidinfecties gedurende twee tot zes weken, en voor nagelinfecties gedurende zes weken tot zes maanden.
 • Vaak wordt de kuur aanbevolen.
 • Verminderde eetlust, indigestie, malaise, maagpijn, diarree, huiduitslag en spier- of gewrichtspijn zijn de meest voorkomende bijwerkingen.

Mag ik tijdens de borstvoeding Terbinafine tabletten innemen?

Alleen als uw arts dat nodig vindt. De bescherming van terbinafinetabletten is niet ontwikkeld voor gebruik tijdens de borstvoeding. Als u zwanger bent of vermoedt dat u zwanger bent, vertel het dan aan de arts.

Hoe neem ik de tabletten met terbinafine in?

Voor volwassenen is de normale dosering één 250 mg terbinafinetablet, eenmaal daags ingenomen. Een verlaagde dosering zou worden voorgeschreven aan kinderen op basis van leeftijd en lichaamsgewicht. Negeer de aanbevelingen van uw arts.

Probeer de dosering elke dag op hetzelfde moment in te nemen. Terbinafine tabletten kunnen met of zonder voedsel worden ingenomen.

De normale medicatieperiode is als volgt:

 • Voeten van een atleet: twee tot zes weken
 • De ringworm: 4 weken
 • Jeukende jock: twee of vier weken
 • Nagelinfecties: zes weken tot drie maanden Bepaalde nagelinfecties worden meestal voor een periode van zes maanden of meer behandeld.

Volg vaak de aanwijzingen van de arts.

Wat gebeurt er als ik een dosis van deze medicatie mis?

Raak niet in paniek, als u een dosis terbinafine op het normale moment overslaat, neem deze dan gewoon in zodra u zich de dag herinnert. Stel gewoon de overgeslagen dosering uit als u zich niet herinnert tot de volgende dag en neem de volgende tablet op het gebruikelijke tijdstip in. Neem geen dubbele dosis om een gemiste dosis in te halen.

En als de tekenen zijn gestopt, zorg er dan voor dat u dagelijks terbinafine tabletten inneemt en de kuur voltooit zoals voorgeschreven door uw arts, of er is een kans dat de infectie terugkeert.

Wat zijn de bijwerkingen van pillen met terbinafine?

Geneesmiddelen en hun bijwerkingen kunnen mensen op vele manieren beïnvloeden. Een van de bijwerkingen die in verband kunnen worden gebracht met terbinafinetabletten worden hieronder beschreven. Alleen omdat hier een bijwerking wordt genoemd, betekent dit niet dat die of een andere bijwerking voor alle personen die dit geneesmiddel gebruiken, zou gelden.

Vrij frequente bijwerkingen (die meer dan 1 op de 10 mensen treffen) (die meer dan 1 op de 10 mensen treffen)
 • Verminderde honger.
 • Indigestie, opgeblazenheid, misselijkheid, braken, diarree of maagpijn zijn allemaal spijsverteringsaandoeningen.
 • Jeukende ogen.
 • Druk in de knieën en spieren.
Populaire bijwerkingen (tussen 1 op 10 en 1 op 100 mensen).
 • Hoofdpijn.
Zeldzame negatieve gevolgen (die tussen 1 op 1000 en 1 op 10.000 mensen treffen)
 • Met duizeligheid.
 • Gevoelswisselingen, zoals tintelingen of gevoelloosheid,
 • Problemen met de nieren, zoals geelzucht, hepatitis of falen van de lever. Voor het begin van de behandeling en na vier of zes weken behandeling kan de arts een bloedtest doen om uw leverfunctie te controleren. Als u onverklaarbare jeuk of zwakte heeft, vergeling van de huid of ogen (geelzucht), ongewoon donkere urine of lichte ontlasting, misselijkheid en braken, ongemak in de rechter bovenbuik, of gebrek aan eetlust na verzorging, ga dan naar de dokter, omdat dit symptomen van complicaties met de lever kunnen zijn.
 • Vrij ongebruikelijke schadelijke resultaten (minder dan 1 op de 10.000 mensen)
 • Verlaagde niveaus in het bloed van witte bloedcellen of bloedplaatjes. Als u een onverklaarbare zwelling of bloeding heeft, of symptomen van een ontsteking, zoals koorts, ga dan naar de dokter.
 • Extreme reacties op de huid. Als u een blaarachtige of schilferige huid krijgt of een zich ontwikkelende huiduitslag, neem dan contact op met uw arts.
 • Als u meer details wilt over de mogelijke bijwerkingen van terbinafinepillen, lees dan de bijsluiter in het doosje dat bij uw recept wordt geleverd of praat met uw arts of apotheker.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “lamisil kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing