losec kopen

77.34

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Wat wordt er met Losec gebruikt?

Losec-capsules (ook wel Prilosec genoemd) worden gebruikt voor de behandeling van symptomen die worden veroorzaakt door maagreflux, die optreedt wanneer het maagzuurmateriaal terugkeert naar de slokdarm, wanneer de sluitspier (de spier op de kruising van de slokdarm en de maag), die meestal dient als een eenrichtingsklep, niet goed werkt of verzwakt is, wat de terugkeer van de maaginhoud verhindert. Zoals deze aandoening wordt genoemd, veroorzaakt Gastro-oesofageale refluxziekte (GORD) symptomen zoals brandend maagzuur en dyspepsie (indigestie en maagpijn) en kan de inflammatoire slokdarm (slokdarmontsteking) beschadigen.

Losec-capsules worden ook gebruikt om maagzweren (maagzweren of schade aan het maagslijmvlies) en twaalfvingerige darm (duodenale zweren of schade aan het bovenste darmslijmvlies) te behandelen en te vermijden; en maagzweren veroorzaakt door het gebruik van niet-steroïdale anti-inflammatoire medicijnen (NSAID’s); en als een combinatietherapie voor het voorkomen van maagzweren veroorzaakt door bacteriële ontsteking van de maag. Losec-capsules worden ook gebruikt om tekenen van zure dyspepsie te verlichten die kunnen worden veroorzaakt door het consumeren van voedsel dat rijk is aan vet of zuur, of het Zollinger-Ellison-syndroom dat een verhoogde ontwikkeling van maagzuur veroorzaakt door verhoogde niveaus van het hormoon gastrine.

Hoe werkt Losec?

Losec-capsules (ook wel Prilosec genoemd) bevatten omeprazol, die voorkomt in twee actieve chemische stoffen die enantiomeren worden genoemd; Losec-capsules bevatten twee enantiomeren in een mengsel (racemisch mengsel). Omeprazol is een protonpompremmer die wordt gebruikt om de hoeveelheid maagzuur die vrijkomt in de maag te verminderen en zo problemen te behandelen die worden veroorzaakt door een teveel aan maagzuur. Om de eiwitten in uw dieet te verteren is maagzuur nodig en wordt gevormd door de pariëtale cellen in de maagwand.

De productie van maagzuur is afhankelijk van de activiteit van het H+K+ATPase enzym, de protonpomp die verantwoordelijk is voor het injecteren van waterstof-positieve ionen in de maag vanuit de cellen, waardoor de zuurgraad van de inhoud van de maag wordt verhoogd. In Losec-capsules remt omeprazol de werking van H+/K+ -ATPase, die de zuursecretie verhindert door de zuurproductiebron te blokkeren.

Deze omeprazolactiviteit vermindert de zuurgraad van de inhoud van de maag, waardoor de zure schade door gastro-oesofageale refluxziekte (GORD) en slokdarmontsteking afneemt en de effecten van overtollig maagzuur, zoals maagzuur en dyspepsie, worden verminderd. Losec-capsules helpen ook de ontwikkeling van maag- (maag) en twaalfvingerige darm (bovenste darm) maagzweren te voorkomen door de afscheiding van maagzuur te remmen, en helpen ook bij de behandeling van zweren en schade veroorzaakt door maagterugvloeiing.

Wat bevat Losec?

Losec-capsules bevatten omeprazol, een middel van de protonpomp dat wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen die worden veroorzaakt door een overmatige afscheiding van maagzuur. Ze bevatten ook dinatriumfosfaatwaterstofdihydraat, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, watervrije lactose, magnesiumstearaat, mannitol, copolymeer-methacrylzuur, microkristallijne cellulose, macrogol (polyethyleenglycol), ijzeroxide (E 172), natriumlaurylsulfaat, titaniumdioxide (E 171) en gelatine.

Voor peptische zweren, Losec

Losec-capsules bevatten het actieve ingrediënt omeprazol, dat wordt gebruikt om maagzweren (maagzweren of schade aan het maagslijmvlies) en twaalfvingerige darm (zweren van de twaalfvingerige darm of schade aan het bovenste deel van het darmslijmvlies) te behandelen en te vermijden, veroorzaakt door een overmatige afscheiding van maagzuur, en maagzweren veroorzaakt door het gebruik van niet-steroïdale anti-inflammatoire medicijnen (NSAID’s).

Als gecombineerde therapie worden Losec-capsules ook gebruikt om maagzweren te behandelen en te vermijden die veroorzaakt worden door een maagontsteking met de bacterie Helicobacter pylori, samen met het gebruik van antibiotica. Door het blokkeren van de werking van het enzym H+K+ATPase, dat verantwoordelijk is voor de zuurvorming, vermindert omeprazol in Losec-capsules de zuursecretie door de pariëtale cellen van de maagwand. Deze activiteit van omeprazol verlaagt de zuurgraad van de inhoud van de maag, waardoor de blootstelling van de maagwand aan het zuur afneemt en het gemakkelijker wordt om reeds gevormde zweren te behandelen.

Wat zijn de bijwerkingen van Losec?

Constipatie, misselijkheid, braken, diarree, wind (winderigheid), koorts, huiduitslag, duizeligheid, huidtintelingen (paresthesie), slapeloosheid zijn de meest voorkomende bijwerkingen van het innemen van Losec-capsules.

Wanneer mag er geen gebruik worden gemaakt van Losec?

Als u dat wel doet, kunt u Losec niet gebruiken.

  • Allergisch voor omeprazol, een andere regelaar van protonpompen of een ander ingrediënt in Losec
  • Neem geneesmiddelen die interageren met Losec, waaronder ketoconazol en itraconazol antischimmelmiddelen, warfarine bloedverdunner, epilepsie fenytoïne, atazanavir antiretrovirale, claritromycine antibiotica, tacrolimus immunosuppressivum, diazepam kalmerend middel, tacrolimus immunosuppressivum,

Hoe nemen ze Losec mee?

U moet Losec-capsules één keer per dag ’s ochtends met een glas water innemen, met of zonder fruit. U moet de capsules doorslikken en niet in hun geheel opzuigen of verpletteren. U dient de inhoud af te tappen in een flesje stilstaand water of vruchtensap als u de capsules niet kunt verteren. En binnen 30 minuten, drink het. Gedurende de door uw arts voorgeschreven tijd kunt u beginnen met het innemen van de Losec-tabletten, meestal gedurende 2 tot 8 weken, afhankelijk van de ziekte waarvoor u wordt verzorgd.

Hoe lang gaat Losec u innemen?

Gedurende de door uw arts voorgeschreven periode kunt u de Losec-tabletten blijven innemen, meestal gedurende 2 tot 8 weken, afhankelijk van de ziekte die u wordt verzorgd.

Om een dosis Losec te verspillen

Wanneer u een dosis Losec-tabletten overslaat, neem deze dan in zodra u zich herinnert, totdat de volgende dosis is voorgeschreven en de ontbrekende dosis wordt gemist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe bewaren ze Losec?

U moet de Losec-capsules in een koude, droge positie onder 25°C bewaren.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “losec kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing