nystan kopen

70.79

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Welk medicijn is dit?

Nystan is een behandeling voor antischimmelmiddelen. Het wordt gebruikt voor de preventie van sommige soorten schimmel- of gisthuidinfecties. Dit medicijn kan voor andere doeleinden worden gebruikt en als u vragen heeft, stel ze dan aan uw arts of apotheker.

Voordat ik dit medicijn neem, wat vertel ik mijn dokter?

Als u al deze aandoeningen heeft, wil uw specialist het weten:

  • Een allergische of pathologische reactie op nystatine, elke andere vrucht, kleuring of conserveringsmiddel
  • Je bent zwanger of je probeert zwanger te worden…
  • Borstvoeding geven

Hoe gebruik ik Nystan hiervoor?

Dit medicijn is voornamelijk voor de huid voor uitwendig gebruik. Negeer de voorgeschreven instructies. Strooi het poeder op de getroffen regio (of op sokken en schoenen). Gebruik geen nauwsluitende luiers of rubberen broekjes voor het hanteren van luieruitslag. Plaats uw ogen niet op de medicatie. Was uw ogen met veel koud water als u dat wel doet. Adem niet in de as. Neem uw medicijnen niet vaker in dan nodig is. Gebruik in de dagelijkse periodes de doses. En als u denkt dat de situatie verbetert, volg dan de volledige cursus die door uw psychiater of zorgverlener wordt aanbevolen. Stop niet met het gebruik van deze medicatie, tenzij de dokter of zorgverlener dit vertelt.

Chat voor de toepassing van dit medicijn bij kinderen met uw kinderarts. Er kan een speciale behandeling nodig zijn.

Wat moet ik doen als ik een dosis van dit medicijn verlies?

Als er een dosis ontbreekt, gebruik deze dan zo snel mogelijk. Neem alleen de dosis als het tijd is voor de volgende dosis. Neem geen doseringen die dubbel of extra zijn.

Waarmee zal Nystan communiceren?

Er zijn geen interacties gepland. Gebruik geen andere huidproducten in het getroffen gebied zonder contact op te nemen met de arts of zorgverlener.

Alle mogelijke verbindingen staan mogelijk niet op deze lijst. Geef uw arts een lijst met al uw medicijnen, kruiden, vrij verkrijgbare medicijnen of voedingssupplementen. Als u rookt, alcohol drinkt of illegale drugs gebruikt, vertel het hem/haar dan ook. Uw medicatie kan sommige zaken verstoren.

Welke neveneffecten kan ik merken bij het gebruik van dit medicijn?

Als u een van deze bijwerkingen ondervindt, vertel het dan zo snel mogelijk aan uw arts of zorgverlener:

Allergische reacties, zoals huiduitslag of krabben, plassen, zwelling van de oren, mond of tong.

Bijwerkingen die normaal gesproken geen medische hulp nodig hebben (vertel uw arts of zorgverlener of ze aanhouden of een probleem worden)

Irriterend voor de huid

Niet alle bijwerkingen kunnen in deze lijst worden opgenomen.

Waar ga ik het medicijn bewaren?

Hou het buiten de controle van de kinderen.

Bewaar het medicijn tussen 15 en 30 graden C bij kamertemperatuur (59 en 86 graden F). Gooi na de houdbaarheidsdatum wat restjes medicatie weg.

OPMERKING: Dit blad is een samenvatting. Het dekt niet alle mogelijke gegevens. Spreek met de arts, apotheker of zorgverlener als u zich zorgen maakt over dit geneesmiddel.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “nystan kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing