priligy kopen

82.79

Bekijk de apotheek 

Beschrijving

Zonder recept, koop Priligy

Waarvoor gebruiken ze Priligy?

Priligy 30 mg tabletten worden gebruikt bij de behandeling van voortijdige ejaculatie, een van de meest voorkomende oorzaken van mannelijke seksuele disfunctie. Het wordt gekarakteriseerd als vroegtijdige ejaculatie voor of kort na penetratie met minimale seksuele stimulatie, wat ongemak en relatieproblemen kan veroorzaken. Voor mannen met een chronische of terugkerende PD wordt Priligy gebruikt om de controle over ejaculatie te verbeteren en de tijd te maximaliseren voordat de ejaculatie tijdens de geslachtsgemeenschap plaatsvindt.

Hoe gaat het met Priligy?

Priligy 30 mg tabletten bevatten dapoxetine 30 mg, een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI) die voornamelijk wordt gebruikt voor vroegtijdige ejaculatie (PE) omdat het een snel begin van actie heeft, met een piekeffect van 1-2 uur en een korte halfwaardetijd, wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk binnen 24 uur uit het lichaam wordt verwijderd.

Ejaculatie is een sympathieke, door het zenuwstelsel gemedieerde reactie. Zintuiglijke zenuwcellen in het ruggenmerg worden gestimuleerd nadat de seksuele opwinding een bepaald niveau heeft overschreden en de zenuwsignalen worden doorgegeven aan de hersenen, die vervolgens signalen sturen naar de motorische neuronen die de penisspieren reguleren die samentrekken om de ejaculatie te bewerkstelligen.

Serotonine, een bepaalde chemische stof in de hersenen of een neurotransmitter die betrokken is bij de verwerking van zenuwimpulsen, staat bekend om de ejaculatiereactie te bemiddelen, waardoor de hersencellen op elkaar inwerken. Er wordt aangenomen dat lage serotonineniveaus verantwoordelijk zijn voor het induceren van PD in sommige delen van de hersenen.

Priligy’s dapoxetine remt de synaps heropname van serotonine, de afstand tussen zenuwcellen waarin chemische signalen worden ontvangen van de ene zenuwcel naar de andere. Als de heropname van serotonine door de eerste (presynaptische) zenuwcel wordt geremd, betekent dit dat de ontvangende (postsynaptische) zenuwcel meer serotonine opneemt, waardoor de zenuwcellen langer met elkaar kunnen communiceren. Deze werking van dapoxetine in Priligy 30 heeft de neiging om zonder voortijdige ejaculatie de kans te vergroten om de geslachtsgemeenschap in stand te houden en de controle over de ejaculatie langer te behouden.

Wat bevat de Priligy?

Het actieve ingrediënt in Priligy 30 mg tabletten is dapoxetine, een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI) gebruikt om te behandelen en te voorkomen dat voortijdige ejaculatie, chronische of intermitterende (PE). Ze bevatten ook lactose, microkristallijne cellulose, watervrij colloïdaal siliciumdioxide, natriumcroscarmellose, magnesiumstearaat, hypromellose, titaniumdioxide, zwart ijzeroxide, geel ijzeroxide, enz.

Wat zijn Priligy’s bijwerkingen?

Hoofdpijn, maagpijn (misselijkheid, diarree, droge mond, buikpijn), duizeligheid, slaperigheid, beven, slaapproblemen, hoge bloeddruk, erectiestoornissen, verminderd libido, zijn de meest voorkomende bijwerkingen bij het innemen van Priligy 30 mg pillen.

Wanneer was Priligy niet bedoeld om te gebruiken?

Als u Priligy 30 mg pillen gebruikt, kunt u geen

  • U bent bestand tegen dapoxetine of een van Priligy’s ingrediënten.
  • Je hebt significant nier- of leverfalen
  • Depressie, bipolaire stoornis, onstabiele of schizofrene epilepsie
  • U neemt monoamine-oxidaseremmende medicijnen die, of ze nu met Priligy of binnen 14 dagen worden ingenomen, ernstige reacties kunnen veroorzaken.
  • U lijdt aan een hartaanval of een hartaandoening.
  • Je bent getuige geweest van een bloeding…
  • Geneesmiddelen die Priligy verstoren worden gebruikt, waaronder schizofrenie thioridazine, depressie monoamine oxidase remmers (MAO-remmers), migraine medicijnen zoals sumatriptan, tramadol pijnstiller, SSRI antidepressiva zoals paroxetine of citalopram,
  • SNRI antidepressiva zoals venlafaxine, stemmingsstoornissen calcium, hypertensie kanaal blokkers zoals diltiazem, bloedbehandeling.
  • U hebt een diagnose van orthostatische hypotensie zonder dat u naar de dokter gaat (duizeligheid bij het opstaan).

Met welke medicijnen gaat Priligy om?

Verschillende geneesmiddelen interfereren met tabletten van Priligy 30 mg en mogen niet worden ingenomen wanneer u Priligy inneemt, of alleen na het gesprek en de instructies van uw arts:

Bloedverdunnende warfarine verhoogt het risico op bloedingen, NSAID’s zoals aspirine of ibuprofen, sint-janskruid, migraine medicijnen zoals sumatriptan, tramadol pijnstiller, SSRI antidepressiva zoals paroxetine of citalopram, SNRI antidepressiva zoals venlafaxine, producten die een ernstige reactie op Priligy opwekken: monoamine oxidase depressie-antagonisten, thioridazine voor angst,

De geneesmiddelen die Priligy beïnvloeden omvatten: thioridazine voor schizofrenie, antischimmelmiddelen zoals ketoconazol, antibiotica zoals erythromycine, anti-HIV geneesmiddelen zoals ritonavir en atazanavir, antagonisten van het calciumkanaal zoals diltiazem voor verhoogde bloeddruk.

Hoe zou Priligy genomen moeten worden?

U moet de 30 mg Priligy tabletten in zijn geheel met of zonder voedsel met een fles water innemen. 1-3 uur voor de geplande geslachtsgemeenschap kunt u uw Priligy 30 innemen. Binnen 24 uur kunt u niet meer dan één Priligy 30 tablet nemen en stoppen met alcohol.

Hoe moet Priligy worden bewaard?

U moet de Priligy tabletten bewaren in een koude, droge positie onder 25 ° C.

Priligy bestellen (geen voorschrift)

Via bovenstaande tabel kunt u Priligy bestellen. U vindt daar ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische faciliteit te bezoeken als u betrokken bent bij een alternatieve EJ drug. Als u dat liever heeft, dan:

Koop Priligy zonder recept;
Zie meer Medicijnen voor Voortijdige Ejaculatie / producten;
Meer informatie over Voortijdige Ejaculatie Details

Ga naar de online medische dienst of druk op de knop ‘Bestel nu’.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “priligy kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing