primolut kopen

62.62

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Kopen zonder voorschrift, Primolut

Wat is het nut van Primolut N?

Primolut N 5mg tabletten worden gebruikt voor de behandeling van verschillende symptomen die voortkomen uit een tekort aan progesteron, waaronder menstruatieproblemen zoals menorragie (langdurige intense menstruatiebloedingen), secundaire amenorroe (gestopt, ontbrekende of sporadische menstruatieperiodes), dysmenorroe (pijnlijke menstruatieperiodes), premenstrueel syndroom, inclusief cyclische mastopathie (premenstruele zwelling en neiging), Primolut N 5 mg tabletten worden ook gebruikt voor de behandeling van endometriose (pijn- en bloedingsveroorzakende ontwikkeling van endometriumweefsel buiten de baarmoeder) en om de frequentie van de menstruatie aan te passen om langdurige menstruatieperiodes beter te reguleren.

Hoe moest Primolut N worden ingenomen?

U moet uw Primolut N 5 mg tabletten één, twee of drie keer per dag innemen, in zijn geheel doorslikken met een glas water, met of zonder fruit. De dosis die u inneemt, hoeveel, op welk moment van de menstruatiecyclus en voor hoe lang, hangt af van waar u voor behandeld wordt en van het advies van uw arts. Zoals geadviseerd door uw arts kunt u uw Primolut N 5mg tabletten blijven innemen voor meerdere maandelijkse menstruatiecycli.

Hoe lang gaat Primolut N u innemen?

Zoals geadviseerd door uw artsen kunt u uw Primolut N 5mg tabletten blijven innemen voor meerdere maandelijkse menstruatiecycli.

Vergeten dosering van Primolut N

Wanneer u een dosis van 5 mg Primolut N-pillen verliest, neem deze dan in zodra u zich herinnert, tenzij de volgende dosis verschuldigd is en de ontbrekende dosis wordt overgeslagen. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe werkt Primolut N?

Primolut N 5 mg tabletten bevatten norethisteron, een synthetisch progestageen van de eerste generatie dat een vergelijkbare menstruatiecycluswerking heeft als het natuurlijke hormoon progesteron. Tijdens de tweede fase van de menstruatiecyclus komt endogene (natuurlijk voorkomende) progesteron vrij door de eierstokken. Door de proliferatiefase om te zetten in het afscheidingsproces werkt het op het baarmoederslijmvlies (lining van de baarmoeder).

Dit zorgt ervoor dat het endometrium, dat in de eerste helft van de cyclus verdikt is als reactie op oestrogeen, stopt met de ontwikkeling en begint met het afscheiden van hormonen en andere eiwitten die nodig zijn als de voortplanting een zwangerschap in stand houdt; anders neemt het oestrogeen- en progesterongehalte af en wordt het endometrium afgestoten (menstruatie).

De activiteit van norethisteron in Primolut N 5 helpt een gezonde menstruatiecyclus in stand te houden in gevallen waarin menstruatieverschijnselen, zoals secundaire amenorroe en onregelmatige baarmoederbloedingen, worden veroorzaakt door een gebrek aan endogeen progesteron.

Wat bevat Primolut N?

De werkzame stof norethisteron, een synthetisch progestageen dat wordt gebruikt voor de behandeling van menstruatiestoornissen en endometriose, is aanwezig in Primolut N 5 mg capsules. Ze bevatten ook monohydraat van lactose, zetmeel van maïs en magnesiumstearaat.

Wiens neveneffecten heeft Primolut N?

Bij inname van Primolut N 5mg pillen zijn de meest voorkomende bijwerkingen: frequente bloedingen of vlekken in de baarmoeder en de vagina, hoofdpijn, misselijkheid, oedeem.

Wanneer mag er geen gebruik worden gemaakt van Primolut N?

Als u Primolut N 5 mg pillen gebruikt, kunt u geen

 • U bent allergisch voor norethisteron, of voor een van de ingrediënten in Primolut N
 • U bent zwanger, geeft borstvoeding of bent zwanger
 • Je hebt een leveraandoening of een tumor van de lever
 • Elke tumor op basis van geslachtshormonen
 • Een familiegeschiedenis van veneuze of arteriële trombose/thrombo-embolische gebeurtenissen (bv. diep-veneuze trombose, longembolie, hartinfarct) of een beroerte of nageslacht van trombose is of was aanwezig (bv. voorbijgaande ischemische aanval, angina pectoris)
 • Vermijd dan de zon of ultraviolette straling als u chloasma heeft (geelbruine pigmentvlekken op uw huid, met name op uw gezicht),
 • Geneesmiddelen die in wisselwerking staan met Primolut N, waaronder fenytoïne en carbamazepine anticonvulsiva, anti-infectiva zoals rifampicine, rifabutine, nevirapine, efavirenz, sint-janskruid, cyclosporine immunosuppressiva, orale antidiabetische geneesmiddelen
 • Je hebt migraine met vasculaire betrokkenheid of diabetes

Welke farmaceutische producten worden geassocieerd met Primolut N?

Verschillende geneesmiddelen interfereren met de tabletten van Primolut N 5 mg en mogen niet worden ingenomen wanneer u Primolut N inneemt of na het gesprek en de instructies van uw arts:

Fenytoïne en carbamazepine, anti-infectiva zoals rifampicine, rifabutine, nevirapine, efavirenz, sint-janskruid, farmaceutische producten die Primolut N aantasten.

Geneesmiddelen beïnvloed door Primolut N: cyclosporine immunosuppressief middel, oraal antidiabetisch middel

Hoe moet Primolut N worden bewaard?

Uw tabletten van Primolut N 5 mg moeten in een blisterverpakking worden bewaard voordat ze worden gebruikt. Bewaren in een koude, droge positie bij 30 ° C hieronder.

PRIMOLUT volgorde (geen voorschrift)

U kunt Primolut bestellen door op de bovenstaande tabel te klikken. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online medische zorgverlener als u geïnteresseerd bent in alternatieve anticonceptiemiddelen. Als u dat wilt, dan:

 • Koop dan Primolut zonder recept;
 • Zie meer kruidenartikelen / voorbehoedsmiddelen;
 • Leer alles over condooms.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “primolut kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing