propecia kopen

111.29

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Kopen zonder voorschrift, Propecia

Om welke reden wordt Propecia gebruikt?

1 mg Propecia tabletten worden gebruikt voor de behandeling van mannen met mannelijke haaruitval (alopecia androgenetica) door het verhogen van de haarontwikkeling in alle gebieden van de hoofdhuid, inclusief het voorhoofd, en het vermijden van verdere haaruitval. Bij mannen met licht tot ernstig haarverlies zullen Propecia 1mg tabletten helpen om kaalheid te keren, maar zal het haar dat al lange tijd ontbreekt niet meer herstellen. Het wordt niet gebruikt bij vrouwen voor het voorkomen van haaruitval.

Hoe werkt Propecia?

Propecia 1 mg tabletten bevatten finasteride 1 mg, die direct de activiteit van een enzym in haarfollikels genaamd 5 alpha-type II reductase remt en het mannelijke hormoon testosteron omzet in dihydrotestosteron (DHT). DHT is verantwoordelijk voor haaruitval, omdat het de haarfollikels op de hoofdhuid geleidelijk verkort en kleinere, dunnere haren ontwikkelt die uiteindelijk niet uit de follikel groeien. Het kaalheidsmechanisme wordt omgekeerd door Propecia 1mg wanneer het de opbouw van DHT in de haarfollikels van de hoofdhuid voorkomt, waardoor het haar op natuurlijke wijze kan groeien.

Wat zit er in Propecia?

Finasteride 1 mg, dat de kale fase omkeert, is het actieve ingrediënt in Propecia. Lactose monohydraat, microkristallijne cellulose, voorgelatineerd zetmeel, natriumzetmeelglycolaat, natriumdocusaat, magnesiumstearaat, 2910 hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, titaniumdioxide, talk, geel ijzeroxide en rood ijzeroxide zijn ook te vinden in de Propecia 1 mg filmomhulde capsules.

Behandeling tegen haaruitval met Propecia

1 mg Propecia tabletten bevatten finasteride 1 mg, die direct de activiteit van de haarfollikels van een enzym genaamd 5 alpha-reductase type II remt en het mannelijke hormoon testosteron omzet in dihydrotestosteron (DHT). Dit vermijdt haaruitval veroorzaakt door DHT en kan de kalende fase van mannelijke haaruitval trends (alopecia androgenetica) omkeren.

Welke neveneffecten zou Propecia hebben?

Propecia 1 mg wordt normaal gesproken goed verdragen, maar bijwerkingen die meestal matig zijn, zoals voorbijgaande impotentie (terwijl de therapie voortduurt), erectiestoornissen en een verminderd libido, kunnen vaak voorkomen. Tederheid en vergroting van de borst (gynaecomastie) en jeukende uitslag zijn minder vaak voorkomende bijwerkingen.

Wanneer is het niet gepast om Propecia te gebruiken?

Als u Propecia gebruikt, hoeft u niet

  • Propecia is niet bedoeld voor vrouwelijk gebruik en kan schadelijk zijn voor een foetus.
  • U bent allergisch voor Propecia, of een andere finasteride-bevattende drug.

Hoe nemen ze Propecia?

Zoals voorgeschreven door uw arts kunt u 1 mg Propecia tabletten met een glas water per dag innemen, met of zonder voedsel, tot 3 maanden of langer.

Hoe lang gaat Propecia voor u duren?

U kunt Propecia 1mg tabletten blijven innemen zolang de arts u dit heeft voorgeschreven. Dit zal 3 maanden of langer duren, omdat dit de tijd is die normaal gesproken nodig is om nieuw haar te laten groeien en om extra haargroei te noteren en/of verdere haaruitval te voorkomen voordat verdere haargroei wordt opgemerkt. Voor een optimale winst wordt regelmatig gebruik aanbevolen en als u stopt met het innemen van uw Propecia 1mg tabletten in deze periode, wordt het gunstige effect van Propecia omgekeerd en kan de haaruitval binnen 12 maanden terugkeren.

Het verliezen van uw dosis Propecia

Als u een dosis Propecia 1 mg mist, neem deze dan in zodra u het weet, tenzij u de volgende dosis nodig heeft, in welk geval u de ontbrekende dosis kunt overslaan. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe kan ik Propecia laten bewaren?

Bewaar uw Propecia 1 mg tabletten in de blisterverpakking en bewaar ze op een koude, droge plaats waar de temperatuur onder 30°C blijft.

Propecia bestellen (geen voorschrift)

Uit bovenstaande tabel kunt u Propecia bestellen. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om toegang te krijgen tot deze online medische dienst als u geïnteresseerd bent in complementaire alopecia medicijnen. Als u dat liever heeft, dan:

Zonder recept, koop Propecia;
Zie meer Geneesmiddelen / Goederen voor Alopecia;
Lees over Alopecia voor meer informatie.

Ga naar de online medische afdeling of klik op de ‘Bestel nu’ knop hieronder.

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “propecia kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing