vaniqa kopen

150.65

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Om welke reden wordt Vaniqa gebruikt?

Vaniqa 13,9 procent crème wordt gebruikt in omstandigheden zoals hirsutisme veroorzaakt door overmatige androgeenontwikkeling, en als een normaal verouderingseffect na de menopauze, om voortijdig haar op het voorhoofd, rond de lippen en de kaak te behandelen. Vaniqa crème helpt de snelheid van de haargroei te verminderen die overmatig of abnormaal is, maar het is niet ontharend, wat betekent dat het ongewenste haar niet geneest. Vaniqa crème kan ook worden gebruikt om het uiterlijk van mannelijke en vrouwelijke transseksuelen te verbeteren door het verminderen van gezichtshaar.

Hoe gebruiken ze Vaniqa?

Twee keer per dag, normaal gesproken ’s morgens en ’s avonds, minstens acht uur van elkaar verwijderd, kunt u Vaniqa 13,9 procent crème gebruiken. Om het volledige voordeel van het gebruik van Vaniqa crème te zien, zal het 4-8 weken behandeling vergen, zodat u uw bestaande ontharingsprocedures tot dan toe kunt voortzetten (harsen, scheren). Aan de geïnfecteerde delen van het gezicht en onder de kin een dun laagje Vaniqa-crème toevoegen en goed inwrijven.

Wacht minstens 4 uur nadat de crème is toegevoegd voordat u uw handen wast. U moet make-up en zonnebrandcrème toevoegen tot de crème door de huid is geabsorbeerd en gedroogd. Als u Vaniqa-crème gedurende een langere periode niet gebruikt, zal uw haar zich weer in hetzelfde tempo ontwikkelen en in dezelfde staat als voor uw ingreep terugkeren.

Hoe werkt Vaniqa?

Vaniqa crème (een Vaniqa generiek) produceert 13,9 procent eflornithine hydrochloride, dat het ornithine decarboxylase enzym in de haarfollikels van de huid remt en de haarontwikkeling bevordert tijdens de groeicyclus van het haar. Vaniqa-crème remt de productie van eiwitten die nodig zijn voor de haargroei en blokkeert de celdeling, waardoor het tempo van de haarproductie wordt vertraagd, maar het doodt het haar niet en verbiedt het ook niet om opnieuw te groeien. Vaniqa crème kan helpen de hoeveelheid haar op het gezicht die niet nodig is te minimaliseren.

Wat bevat Vaniqa?

Vaniqa crème (een Vaniqa generiek) produceert eflornithine hydrochloride (13,9%), wat het decarboxylase ornithine enzym dat nodig is voor de ontwikkeling van het haar afremt.

Met Vaniqa wordt onnodig gezichtshaar geëlimineerd.

Vaniqa crème (een generiek van Vaniqa) bevat 13,9 procent eflornithine hydrochloride, dat het haargroeigenzym ornithine decarboxylase die nodig is voor de haargroei voorkomt en het overtollige gezichtshaar vermindert door de snelheid van de haargroei in de haarfollikels van de huid te verminderen, hoewel het het haar niet doodt of verbiedt om te hergroeien.

Bij mensen met hirsutisme of postmenopauzale ontwikkeling van het gezichtshaar wordt Vaniqa crème gebruikt om het overtollige haar te behandelen en om het gezichtshaar te verminderen en de aantrekkelijkheid van mannelijke en vrouwelijke transseksuelen te vergroten.

Wiens bijwerkingen heeft Vaniqa?

Vaniqa crème wordt meestal goed verdragen, maar er zijn enkele milde en voorbijgaande huidirritaties gemeld, waaronder: krassen, droogte, roodheid, steken, branden, tintelingen, uitslag, follikelontsteking en geïncarneerd haar.

Wanneer moet je Vaniqa niet gebruiken?

U kunt Vaniqa niet gebruiken als:

  • je zwanger bent, van plan bent zwanger te worden, of je borstvoeding geeft
  • U bent allergisch voor Vaniqa-crème, of een van de ingrediënten in ornithine decarboxylase.

Hoe lang kan Vaniqa gebruikt worden?

U zou Vaniqa crème regelmatig twee keer per dag moeten gebruiken gedurende een periode van 4 tot 8 weken voordat een verbetering kan worden waargenomen.

Ontbrekende Vaniqa-dosering

Breng de crème aan zodra u weet of u een dosis Vaniqa-crème mist, tenzij het tijd is voor de volgende dosis, in welk geval u de ontbrekende dosis mist. U moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe laat ik Vaniqa bewaren?

Bij kamertemperatuur onder 30°C kunt u uw Vaniqa-crème bewaren en niet invriezen.

Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “vaniqa kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing