avodart kopen

85.09

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Kopen zonder voorschrift Avidart

Wat wordt aanbevolen voor dit geneesmiddel?

Avidart wordt gebruikt voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie alleen of met een andere farmaceutische stof (tamsulosine [Flomax]) (BPH; vergroting van de prostaatklier). Avidart wordt gebruikt om BPH-symptomen te behandelen en kan het risico op acute urineretentie (plotseling onvermogen om te plassen) verminderen. De kans op prostaatkanker kan ook door Avidart worden verminderd. Avidart behoort tot een familie van medicijnen die remmers van 5-alpha-reductase worden genoemd. Het werkt door het voorkomen van de productie van een natuurlijk materiaal dat de prostaat vergroot.

Hoe moet dit geneesmiddel worden gebruikt?

Avidart wordt geleverd in capsules voor oraal gebruik. Het wordt normaal gesproken met of zonder fruit ingenomen, één keer per dag. Neem Avidart elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip. Volg de aanwijzingen van het medicijn zorgvuldig op en vraag de arts of apotheker om iets te beschrijven dat u niet begrijpt. Neem Avidart als gedreven, precies. Neem de dokter niet meer of minder vaak dan voorgeschreven.

Neem de hele capsules in; niet openmaken, kauwen of slaan.

Sinds de inname van Avidart gedurende 3 maanden kunnen de symptomen veranderen, maar het kan 6 maanden of langer duren voordat u het volledige effect van Avidart ziet. Spreek met de arts over hoe u zich voelt als u wordt onderzocht.

Uw klachten kunnen door Avidart worden behandeld, maar het zal uw ziekte niet genezen. En als je niet goed bent, blijf dan Avidart nemen. Stop niet met het nemen van Avidart zonder uw arts te raadplegen.

Vraag de apotheker of dokter om een kopie van de gegevens van de patiënt over de fabrikant.

Aanvullende toepassingen voor dit geneesmiddel

Misschien wordt dit medicijn wel voor andere doeleinden voorgeschreven. Vraag meer informatie aan de arts of apotheker.

Welke extra voorzorgsmaatregelen ga ik nemen?

Voorafgaand aan het nemen van Avidart,

 • Als u allergisch bent voor Avidart, finasteride (Propecia, Proscar), een ander geneesmiddel of een van de ingrediënten in de capsules van Avidart, stel uw arts en apotheker dan op de hoogte. Voor een lijst van ingrediënten, vraag uw arts of controleer het patiëntendossier van de fabrikant.
 • Vertel de arts en apotheker welke medicijnen u op recept of zonder recept neemt of verwacht in te nemen, waaronder vitaminen, voedingssupplementen en kruiden. Antischimmelmiddelen zoals ketoconazol (Nizoral); cimetidine (Tagamet); ciprofloxacine (Cipro); diltiazem (Cardizem, Dilacor, Tiazac); ritonavir (Norvir), troleandomycine (TAO); en verapamil moeten als volgt worden genoteerd: (Calan, Covera, Isoptin, Verelan). Het kan zijn dat uw arts de dosering van uw voorschrift moet aanpassen of de bijwerkingen ervan op de voet moet volgen.
 • Als u een leverziekte of borstkanker heeft of heeft gehad, vertel het dan aan de arts.
 • U moet zich ervan bewust zijn dat Avidart alleen voor mannelijk gebruik is. Vrouwen moeten niet omgaan met Avidart capsules, vooral degenen die zwanger zijn of kunnen worden. Het kan schade aan het ongeboren kind veroorzaken door in contact te komen met de inhoud van de capsules. Als een vrouw die zwanger is of zwanger kan worden onbedoeld in contact komt met gelekte capsules, dient zij de regio snel te wassen met water en zeep en haar arts te bellen.
 • Vergeet niet dat u bij het innemen van Avidart en gedurende 6 maanden nadat u bent gestopt met het innemen van dit middel, geen bloed mag geven.

Welke speciale voedingsrichtlijnen moet ik volgen?

Vraag uw arts of u bij het gebruik van dit middel grapefruitsap moet drinken.

Wat moet ik doen als ik een dosis van dit medicijn mis?

Als de ontbrekende dosis elke dag wordt teruggeroepen, neem dan de gemiste dosis zodra u zich herinnert. Als u zich echter pas de volgende dag terugroept, negeer dan de gemiste dosis en hervat uw dagelijkse routine van het doseren. Dien geen twee doses toe of neem geen dubbele dosis in één dag om een ontbrekende dosis in te halen.

Welke neveneffecten merk ik van dit medicijn?

Bijwerkingen kunnen worden veroorzaakt door Avidart. Als al deze symptomen ernstig zijn, of niet verdwijnen, vertel het dan aan uw arts:

 • Onvermogen om een erectie te krijgen of te behouden
 • Seksuele eetlust verminderd
 • Ejaculatieproblemen
 • Sommige van de negatieve gevolgen kunnen ernstig zijn. Neem onmiddellijk contact op met de dokter of vraag medische spoedhulp als u een van deze symptomen heeft:
 • Borstveranderingen, zoals vergroting, knobbels, druk of afscheiding van de tepels
 • Opzwellen van de oren, keel of tong
 • Ademhalings- of slikproblemen
 • Schillen van de huid

Het risico op het ontwikkelen van hoogwaardige prostaatkanker kan worden vergroot door het innemen van Avidart (een type prostaatkanker dat sneller uitzaait en groeit dan andere soorten prostaatkanker). Praat met uw arts over de gevaren van het gebruik van Avidart.

Bijwerkingen kunnen worden veroorzaakt door Avidart. Als u een aantal ongewone complicaties heeft bij het gebruik van dit middel, bel dan uw arts.

Folder van Avidart

Avidart Order (geen voorschrift)

U kunt Avidart uit bovenstaande tabel bestellen. U vindt ook meer informatie over dit geneesmiddel online. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken terwijl u betrokken bent bij complementaire prostaatgeneeskunde. Als u dat wenst, dan:

Koop Avidart zonder recept;
Zie meer medicijnen / producten voor de prostaat;
Lees meer gegevens over prostaatproblemen.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk hieronder op de knop ‘Koop nu’.

Nu kopen
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “avodart kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing