proscar kopen

82.86

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Koop Proscar zonder voorschrift

Voor welk doel wordt Proscar gebruikt?

Proscar 5 mg tabletten worden gebruikt om de krimp van de prostaat door symptomatische goedaardige prostaathyperplasie (BPH of gezwollen prostaat) te behandelen en om de mogelijkheid van urineretentie, veroorzaakt door een verminderde urinestroom, te verminderen naarmate de prostaat groter wordt.

De noodzaak van een operatie wordt ook geminimaliseerd door het verbeteren van de BPH-symptomen met Proscar 5mg tabletten. Proscar 5mg tabletten worden vaak gebruikt om mannelijk patroon haaruitval (alopecia androgenetica) te behandelen als een neveneffect van hun beoogde toepassing, door het verhogen van de haargroei en het vermijden van meer haaruitval op alle gebieden van de hoofdhuid, met inbegrip van het voorhoofd. Bij mannen met licht tot ernstig haarverlies zal dit kaalheid genezen, maar herstelt het haar dat voor een lange tijd verloren is gegaan niet. Voor de behandeling van haaruitval bij vrouwen worden geen Proscar 5mg tabletten gebruikt.

Hoe werkt Proscar?

Proscar 5 mg tabletten bevatten finasteride 5 mg die direct de activiteit van het 5 alpha-reductase type II enzym dat het mannelijke hormoon testosteron transformeert in dihydrotestosteron (DHT), de androgeen die primair verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en groei van de prostaat, remt. Goedaardige prostaathyperplasie (BPH of gezwollen prostaat) wordt ook veroorzaakt door DHT, en Proscar 5mg tabletten verlagen het DHT-gehalte in het bloed, zodat de prostaatontwikkeling bij mannen met BPH niet langer wordt geïnduceerd, waardoor de vergrote prostaat krimpt.

De androgeen die verantwoordelijk is voor haaruitval is DHT, dat ook aanwezig is in de haarfollikels, omdat het de haarfollikels op de hoofdhuid gestaag laat samentrekken, waardoor kleinere, dunnere haren ontstaan die uiteindelijk niet uit de follikel groeien. De 5mg tabletten van Proscar keren het kalende proces om, omdat het de opbouw van DHT in de haarfollikels van de hoofdhuid voorkomt, waardoor het haar op natuurlijke wijze kan groeien.

Wat zit er in Proscar?

Het actieve ingrediënt finesteride 5mg, dat wordt gebruikt voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie (BPH of gezwollen prostaat), is verkrijgbaar in Proscar 5mg tabletten en keert de kalende fase in de mannelijke haarverliespatronen om. Lactose, voorgelatineerd maïszetmeel, natriumzetmeelglycolaat, geel ijzeroxide CI77492, natriumdocusaat, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, hypromellose, hydroxypropylcellulose, titaniumdioxide, talk, indigokarmijn CI73015 (aluminiummeer).

Welke neveneffecten zijn er bij Proscar?

Proscar 5 mg tabletten worden meestal goed geabsorbeerd, maar de bijwerkingen, die normaal gesproken mild zijn en bestaan uit: voorbijgaande impotentie (terwijl de therapie voortduurt), verminderd aantal zaadcellen en een laag libido, kunnen vaak worden ondervonden. Tederheid en vergroting van de borst (gynaecomastie), jeukende uitslag, overgevoeligheidsreactie (zwelling van het gezicht of de lippen) en testiculaire pijn zijn minder vaak voorkomende bijwerkingen.

Wanneer moeten we Proscar niet gebruiken?

Je wordt niet verondersteld Proscar te gebruiken als:

  • Proscar niet bedoeld is voor gebruik door vrouwen en schadelijk kan zijn voor een foetus. Je bent een vrouw.
  • Je bent allergisch voor Proscar, of een andere finasteride-bevattende drug

Hoe nemen ze Proscar?

Zoals voorgeschreven door uw arts kunt u Proscar 5 mg tabletten met een glas water één keer per dag innemen, met of zonder voedsel, tot 6 maanden of langer.

Hoe lang nemen we Proscar in?

Zolang uw arts dat adviseert, kunt u Proscar 5 mg pillen blijven innemen. Het kan 3 maanden of meer zijn. Het kan enkele maanden duren voordat er nieuw haar ontstaat en het haarverlies kan hervatten als u uw Proscar 5mg tabletten in deze periode vermijdt. Het kan 6 maanden of langer duren voor Proscar 5mg tabletten om de effecten van BPH te verlichten als de prostaat gestaag expandeert en de prostaat weer kan gaan expanderen als u stopt met het innemen van uw Proscar 5mg tabletten tijdens deze periode.

Verlaten dosering van Proscar

Als u een dosis Proscar 5 mg mist, neem deze dan in zodra u het weet, tot de volgende dosis, in welk geval u de ontbrekende dosis mist. Je moet geen dubbele dosis nemen.

Hoe laat ik Proscar bewaren?

Bewaar uw Proscar 5mg tabletten in de blisterverpakking en bewaar ze op een koude, droge plaats waar de temperatuur onder 30°C blijft.

Proscar bestelling (over de toonbank)

U zult de volgende tabel gebruiken om Proscar te bestellen. U vindt er ook meer kennis over dit medicijn. We raden u ook aan om deze online medische zorgverlener te bezoeken terwijl u betrokken bent bij de complementaire prostaatgeneeskunde. Als u dat wenst, dan:

Koop Proscar zonder recept;
Zie meer medicijnen voor prostaatproblemen / producten;
Lees meer gegevens over prostaatproblemen.

Ga naar de online medische zorgverlener of druk hieronder op de knop ‘Koop nu’.

Nu kopen
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “proscar kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing