Brevinor kopen

62.62

Bekijk de apotheek 

Categorie:

Beschrijving

Brevinor, wat is dat?

De op de markt gebrachte combinatiepil is Brevinor. Het bevat ethinyl oestradiol en norethisteron hormonen, die in functie vergelijkbaar zijn met progesteron en oestrogeen. Ze werken door de ontwikkeling van de eicel te stoppen als anticonceptiemiddel.

Wat is een pillencombinatie?

De combinatiepil bevat synthetische vormen van oestrogeen en progesteron, de geslachtshormonen die vrouwen normaal gesproken in hun eierstokken produceren. Deze hormonen in de pil remmen het vrijkomen van een eicel uit uw eierstokken (ovulatie). Ze vinden het ook moeilijker voor sperma om in een eicel te komen of om een eicel in het baarmoederslijmvlies in te brengen.

Zijn er voorbehoedsmiddelen waar ik over kan praten?

Voor bepaalde vrouwen kunnen lang werkende, omkeerbare anticonceptieprocedures zoals implantaten, anticonceptieve injecties of een intra-uterienetwerk (IUD) effectiever en gemakkelijker zijn dan een pil. De pil zou de kans op het ontwikkelen van een soa niet verkleinen, in tegenstelling tot condooms.

Hoe neem je hem in, hoe neem je hem in?

Dit medicijn is een doosje waarin meer dan één element is opgenomen.

Deel 1: ongecoate tablet,

Plat, blauw, ovaal, samengeperst, met afgeschuinde hoeken, ongeveer 3/16 inch in diameter, geëtst met “tufts” aan de ene kant en “bx” aan de andere kant.

Het proces van het nemen van dit medicijn is als volgt: oraal. Het wordt oraal ingenomen voor dit medicijn.

Portie 2: ongecoate tablet,

“Oranje, rond, plat tablet met afgeschuinde randen, ongeveer 3/16” in diameter, aan de ene kant geëtst met “Searle” en aan de andere kant met “P”.

Het proces van het nemen van deze medicatie is als volgt: oraal. Dit geneesmiddel wordt oraal toegediend.

Alleen volgens de instructies van een zorgverlener moet u medisch advies inwinnen over het voorschrijven en het gebruik.

Lees de markering. Neem contact op met een zorgverlener als de symptomen voortduren.

Het kan worden gedownload in het Engels

Welke neveneffecten zijn er bij Brevinor?

Hoewel Brevinor een effectieve combinatiepil is, kunnen sommige bijwerkingen optreden, waaronder

  • Misselijkheid en migraine
  • Schommels in een milde stemming
  • Borstgevoeligheid(en)
  • Bloedstolsels en verhoogde bloeddruk zijn ongewoon.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit geen uitputtende lijst is, en voor een uitgebreide lijst van mogelijke bijwerkingen kunt u de informatie die bij het recept hoort bekijken.

U moet het Health Record raadplegen als u vragen hebt over deze bijwerkingen. U moet onmiddellijk medische hulp inroepen als u aanzienlijke bijwerkingen heeft.

Hoe goed is Brevinor?

Brevinor kan tot 99 procent effectief zijn bij het stoppen van de conceptie als het goed wordt gebruikt.

Moet ik Brevinor meenemen voor een ander medicijn?

Ja, hoewel de weinige gevallen zouden worden aanbevolen door uw arts. Hoewel Brevinor met succes zal helpen bij bepaalde medicijnen, werkt het niet bij alle medicijnen. Voordat u enkele andere medicijnen neemt, kunt u beter contact opnemen met uw arts (al dan niet voorgeschreven).

Koop nu “”
Download PDF

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brevinor kopen” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

phenq

Zonder voorschrift? Probeer een voedingssupplement

Levering in 24u

Klik hier
paiement

Naam van het geneesmiddel : .

De officiële prijs van is: .

Dit geneesmiddel behoort tot de volgende categorie:

U kunt de volledige brochure over het gebruik van geneesmiddelen lezen bij onze partnerapotheek. U moet de aanwijzingen van de arts of de gebruiksaanwijzing nauwkeurig opvolgen om uzelf niet in gevaar te brengen.

Voor ernstige of onverwachte bijwerkingen van dit geneesmiddel moet u contact opnemen met een spoedeisende hulp of uw arts.

U kunt zonder recept in belgië kopen bij een online apotheek. U kunt goedkoop bestellen in duitsland in een online apotheek. U kunt in belgie online betalen in een online apotheek.

Wij zorgen ervoor dat u wordt doorverwezen naar een betrouwbare dienst die in contact staat met gezondheidswerkers en op Europees niveau is goedgekeurd.

Zie volledige beschrijving en gebruiksaanwijzing